Onlinemeersucces.nl

Klik deze pagina niet weg!

Je hebt mijn E-book gedownload. Top! Je hebt het e-book aangevraagd, omdat je waarschijnlijk erachter wilt komen of Google Ads meer klanten en omzet oplevert. Dan gaat het e-book je zeker helpen. Maar…. Ik heb iets moois voor je! Of je nu beginner bent of al bent gestart met Google Ads. Hoe zou je het vinden als je een heel jaar help bij jouw Google Ads campagnes? Ja, één jaar lang.

Als waardering voor het downloaden van mijn e-book wil ik je een flinke korting geven. Daarnaast zit er ook een speciale reden aan deze korting. Lees hier waarom…

Knallen met Google Ads

Iedereen begrijpt dat zichtbaarheid essentieel is voor iedere ondernemer en voor ieder bedrijf. Goed vindbaar zijn op het internet is tegenwoordig enorm belangrijk.

Adverteren in Google is één van die manieren om online zichtbaar te zijn. Alleen hoe zet je dit Google Ads effectief in voor jouw business? Hoe ga je om met alle ontwikkelingen en nieuwe technieken? Hoe benut je alle kansen die Google te bieden heeft?

De afgelopen 8 jaar heb ik de technieken en ontwikkelingen van Google ingezet om veel websites en webshops te helpen. Ik heb veel websites en webshops enorm zien groeien, maar ik heb ook grote Google Ads budgetten verloren zien gaan door onwetendheid.

Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik jou exact vertellen wat wel en niet werkt. Daarom heb ik het Adwords succes jaarprogramma ontwikkeld. 

Dit programma zorgt ervoor dat je niet onnodig geld gaat investeren in campagnes die uiteindelijk helemaal niets opleveren. Maar nog belangrijker, het programma zorgt er ook voor dat je de juiste stappen neemt die uiteindelijk meer succes opleveren, namelijk meer klanten en omzet.

Thomas Haring
Als startende zzp’r probeerde ik de agenda zo snel mogelijk vol te krijgen. Nu blijkt dat Google hét middel is om aan klanten te komen. Maar, ik heb te weinig kennis en tijd om mij goed te kunnen verdiepen in online marketing, AdWords en SEA. Omdat ik zaken niet snel uit handen geef heb ik eerst veel zelf zitten ploeteren. Ik had mijzelf een hoop moeite kunnen besparen als ik direct Thomas had ingeschakeld. Deze AdWords expert is gespecialiseerd in het sturen, ondersteunen en ontlasten van bedrijven die online meer succes willen. In slechts één week had ik al een hogere positie in Google en kreeg ik veel meer aanvragen binnen! Ik ben super enthousiast over de samenwerking met onlinemeersucces.nl en raad het iedereen aan!
Adwords succes jaarprogramma
Suzanne martens
Zakeninbeeld.nl - Fotograaf uit Rotterdam
Thomas Haring

Het programma is nog niet af!

Het programma houdt in dat je iedere week van mij een les ontvangt die je helpt bij het zetten van de juiste stappen en bij het inrichten van de juiste campagnes.

Het zijn praktische opdrachten die jij direct kunt uitvoeren, zodat je continue resultaat gaat boeken gedurende het programma. 

Alleen, let alsjeblieft op! Het programma is nog niet af! Ik zit midden in het proces om dit jaarprogramma af te maken. 

Google Ads is voor iedereen anders. De strategie, opbouw, instellingen etc. Maar ook iedere onderneming of ondernemer is anders. Daarom wil ik het programma stap voor stap doorontwikkelen aan de hand van jouw feedback. 

Ik wil graag een ijzersterk jaarprogramma ontwikkelen. Maar nog belangrijker, ik wil jou echt verder helpen met jouw Google Ads campagnes. Dat gaat ongetwijfeld lukken met jouw feedback

Daarom geeft ik een flinke korting. Ik bied het Adwords succes jaarprogramma aan voor 27 euro. Uiteindelijk wordt het jaarprogramma 197 euro. 

Adwords succes jaarprogramma

Het programma wordt in de toekomst 197 euro, maar omdat je het e-book hebt gedownload en omdat het jaarprogramma nog niet helemaal af is, krijg je een flinke korting van maar liefst 85%. 

Adwords succes jaarprogramma

Stap voor stap meer succes met jouw Google advertenties
197
27
  • Een heel jaar ondersteuning bij jouw Google Ads succes
Populair

Onlinemeersucces.nl

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Disclaimer

U gaat akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy door gebruik te maken van deze website.
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?
99%

Vraag ‘m aan.