Online marketing voor makelaars

Wij voeren voor makelaars succesvolle online marketing strategieën uit, die resulteren in meer verkoop.

Online marketing voor makelaars
Vastgoed bedrijf
Online marketing voor makelaars

Speciaal voor Makelaars

Marketing voor makelaars

Heb jij een makelaarsbedrijf en heb jij meer behoefte aan verkoopleads? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Wij voeren namelijk al meer dan 10 jaar succesvolle online marketing strategieën uit.

Met een online marketing strategie kan jij jouw huizen verkoop vergroten. Bijna 92% van de huizenkopers start namelijk hun zoektocht online. Door hier op in te spelen met een succesvolle online marketingstrategie kan jij hier goed gebruik van. Methodes die hiervoor regelmatig gebruikt worden zijn Google Ads, SEO en sociale media marketing,

Waarom wij jou kunnen helpen

Wil jij ook beter vindbaar worden op relevante zoektermen uit jouw branche? Daar kan Google Ads, SEO, sociale media en een goede website aan bijdragen. De voordelen hiervan zijn:

Websitebezoekers

Door beter vindbaar te worden in Google stijgen jouw maandelijkse websitebezoekers.

Webdesign

Een moderne website kan zorgen voor een verhogend conversiepercentage.

Betere vindbaarheid

Met SEO en SEA wordt jij beter vindbaar in een zoekmachine en dit zorgt ervoor dat jij nieuwe klanten krijgt.

Concurrentie

Schiet de conccurentie voorbij met een effectieve online marketing strategie.

Adverteren in zoekmachines

Google Ads voor Makelaars

Bijna alle huizenkopers starten hun zoektocht naar een huis in een zoekmachine. Dat niet alleen een groot deel van de customer journey wordt geheel online uitgevoerd door huizenkopers. Als makelaar moet jij hier uiteraard goed gebruik van maken. Door te adverteren op de juiste zoekwoorden kan jij deze huizenkopers binnenhalen en jouw klantenbestand uitbreiden. Dit wordt allemaal gerealiseerd door doelgerichte reclame. Met ons Google Ads specialisme kunnen wij de advertenties goed analyseren en optimaliseren om alles uit jouw advertenties te halen.

Dus wil jij als Makelaar graag een professionele website die doet wat het hoort te doen, namelijk nieuwe klanten binnenhalen. Schrijf je dan in voor een gratis demo en wij vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.
Online marketing voor makelaars

Onze werkwijze

Bij een effectieve online marketing campagne voor makelaars is grondig onderzoek essentieel. Data-analyse en consistentie spelen een cruciale rol in het verhogen van het aantal conversies. De data informeert ons over wat wij moeten doen, wanneer wij het moeten doen en hoeveel wij moeten investeren om de gewenste resultaten te bereiken. Consistentie is daarnaast bepalend voor de snelheid waarmee succes wordt gerealiseerd.

Strategiebespreking

Beginnen is belangrijk, maar bij online marketing is dat nog maar het begin. Alleen een eerste gesprek is niet genoeg om jouw doelen te halen. Het is wel heel belangrijk om goed te weten wat jij wilt bereiken. Wij zijn klaar om jou te helpen met een planbespreking.

Planontwikkeling

Vervolgens zetten wij de strategie om in een duidelijk plan. Wat willen wij bereiken? Met andere woorden, waarom en waarvoor zetten wij ons in voor jouw bedrijf? Na dit stadium krijg jij van ons een uitgewerkt plan en een prijsopgave. Je ziet precies wat het kost, wat wij gaan doen en hoe lang wij nodig hebben voor elke stap.

De toekomst in kaart brengen

Zodra jij akkoord geeft, gaan wij aan het werk. Wij maken een schema en, als jij dat wilt, houden we jou op de hoogte van hoe het gaat. In deze ‘doen-fase’ is ons motto: niet kletsen, maar aanpakken. Wij hebben alles wat nodig is om het plan in actie te zetten.

Voortgangsrapportages

Gaat het goed? Hoe ver zijn we? Wat hebben wij al gedaan? Met andere woorden, het is tijd om te kijken hoe het gaat. Wij kunnen deze updates aanpassen zoals jij dat wilt. Ze zijn gemaakt voor jou als ondernemer: eenvoudig, praktisch en duidelijk.

Vrijblijvende scan

Wil je graag weten wat wij voor jouw als makelaardij kunnen betekenen? Neem dan gelijk vrijblijvend contact met ons op.

Organische stijgen in zoekmachines

SEO voor makelaars

Huizen kopen dit gebeurd uiteraard altijd. Dit is niet iets wat alleen op één moment plaatsvind. Daarvoor is SEO de perfecte duurzame strategie. SEO zorgt ervoor dat jij als makelaar organisch beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Dit is een langdurige strategie wat jouw jarenlang profijt kan geven. Blijf voor op jouw concurrenten en zorg ervoor dat jij bovenaan in de organische resultaten terecht komt. Hierdoor genereer jij uiteraard meer websitebezoekers, klanten en dus meer verkoop.

Dus wil jij als Makelaar graag een professionele website die doet wat het hoort te doen, namelijk nieuwe klanten binnenhalen. Schrijf je dan in voor een gratis demo en wij vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.
Online marketing voor makelaars

Voordelen van online marketing voor Makelaars

Als makelaar wil jij uiteraard dat een online marketing strategie jouw meer leads en verkoop oplevert. Als online marketing bureau zijn wij hier gespecialiseerd in. Hieronder staan een aantal voordelen die komen ook kijken bij online marketing voor makelaars.

Betere online vindbaar

Jouw makelaardij wordt beter vindbaar online. Of terwijl hogere posities in Google en beter zichtbaar op de sociale media.

Langdurig resultaat

Bij elke strategie waar wij mee starten vinden wij het belangrijk dat het een duurzame strategie en het toekomstbestendig is.

Goede investering

Online marketing wordt de komende jaren steeds belangrijker voor ondernemingen. Door te investeren in online marketing, investeer jij in de ontwikkeling en toekomst van jouw makelaardij.

Fijne samenwerking

Heldere communicatie en professioneel advies. Wij zijn een online marketing bureau dat proactief met jou meedenkt en constant nieuwe mogelijkheden verkent om jouw bedrijf te laten groeien.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

Vastgoed bedrijf

Wel interesse, maar geen idee waar je aan begint? Wij kunnen het je vertellen in een vrijblijvend adviesgesprek. Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.