Online marketing voor tandartsen

Wij voeren voor tandartsen succesvolle online marketing strategieën uit.

Online marketing voor tandarts
Online marketing voor tandarts
Online marketing voor tandarts

Speciaal voor tandartspraktijken

Marketing voor tandartsen

Ben jij een tandarts en wil jij graag meer patiënten werven? Dan is online marketing de oplossing. Met een effectieve online marketing strategie kan jij jouw tandartspraktijk laten groeien en echt op de kaart laten zetten.

Onze marketing strategieën bevatten diverse marketingvormen. Vormen waar wij onder andere gebruik van maken zijn, Google Ads, SEO en Sociale media.

Als iemand op zoek is naar een nieuwe tandarts of acuut een tandarts nodig heeft, zal deze persoon zijn zoektocht waarschijnlijk online beginnen. Voor jouw praktijk is het daarom ideaal om hierbij bovenaan in de zoekresultaten te komen en deze nieuwe klanten binnen te halen. Dit is allemaal te bereiken met online marketing.

Waarom wij jou kunnen helpen

Wil jij ook beter vindbaar worden op relevante zoektermen uit jouw branche? Daar kan Google Ads, SEO en een goede website aan bijdragen. De voordelen hiervan zijn:

Websitebezoekers

Door beter vindbaar te worden in Google stijgen jouw maandelijkse websitebezoekers.

Webdesign

Een moderne website kan zorgen voor een verhogend conversiepercentage.

Betere vindbaarheid

Met SEO en SEA wordt jij beter vindbaar in een zoekmachine en dit zorgt ervoor dat jij nieuwe patiënten krijgt.

Concurrentie

Schiet de concurrentie voorbij en zet jouw praktijk op de kaart met een effectieve online marketing strategie.

Adverteren in zoekmachines

Google Ads voor tandartsen

Wij beheren al jarenlang Google Ads voor tandartspraktijken. Hiermee creëren wij gerichte advertenties in de regio van jouw praktijk. Dit helpt jou om lokaal patiënten te werven. Google Ads biedt ook snel meer zichtbaarheid en is een meetbaar onderdeel van een online marketingstrategie. Dankzij onze expertise kunnen wij de resultaten analyseren en jouw advertenties steeds beter maken.

Online marketing voor tandarts

Onze werkwijze

Voor een succesvolle marketingstrategie voor jouw tandartspraktijk zijn er verschillende belangrijke factoren. Data-analyse en consistentie zijn essentieel voor het versterken van jouw online aanwezigheid. De data vertelt ons wat wij moeten doen, wanneer wij het moeten doen en hoeveel wij moeten investeren om de doelen te halen. Ook is consistentie cruciaal voor hoe snel jij succes ziet.

Strategiebespreking

Een goed begin is belangrijk, maar voor online marketing is dat slechts het startpunt. Met enkel een startgesprek bereik jij jouw nieuwe patiënten niet. Toch is het cruciaal om jouw ambities concreet te maken. Wij staan klaar om jouw hierbij te ondersteunen via een strategiebespreking.

Planontwikkeling

Hierna vertalen wij de strategie naar een concreet plan. Wat is het uiteindelijke doel? Of terwijl waarom en waarvoor gaan wij aan de slag voor jouw praktijk? Na deze fase ontvang jij van ons een gedetailleerd plan en een offerte. Jij krijgt inzicht in de kosten, onze actiepunten en hoeveel tijd wij nodig hebben om elke taak te volbrengen.

De toekomst in kaart brengen

Na jouw goedkeuring is het tijd om aan de slag te gaan. Wij stellen een planning op en houden jou, indien gewenst, op de hoogte van de voortgang. Niet praten, maar doen – dat is ons motto in deze ‘actiefase’. Wij hebben toegang tot alle benodigde systemen om het plan uit te voeren.

Voortgangsrapportages

Zijn wij op de juiste weg? Hoe staat het ervoor? Wat is er al bereikt? Kortom, het is tijd voor voortgangsrapportages. Deze kunnen wij, afhankelijk van jouw voorkeuren, op maat aanpassen. De rapportages zijn afgestemd op jouw tandartspraktijk: niet te ingewikkeld, maar praktisch en helder.

Vrijblijvende scan

Wil jij graag weten wat wij voor jouw tandartspraktijk kunnen betekenen? Neem dan gelijk vrijblijvend contact met ons op.

Organische stijgen in zoekmachines

SEO voor tandartspraktijken

Al jarenlang voeren wij SEO strategieën uit voor tandartspraktijken. Met onze SEO werkzaamheden zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf in posities stijgt in de zoekmachines. Dit is een duurzame manier van online marketing en zorgt ervoor dat jij nieuwe patiënten binnenkrijgt. SEO zetten wij voor tandartsen vaak ook lokaal in. Op deze manier wordt jij zichtbaar in alle steden en dorpen in jouw omgeving en bouw jij een lokaal en loyaal klantenbestand op.

Online marketing voor tandarts

Voordelen van online marketing voor tandartsen

Als tandartspraktijk wil jij uiteraard dat een online marketing strategie jouw meer patiënten oplevert. Als online marketing bureau zijn wij hier gespecialiseerd in. Hieronder staan een aantal voordelen die komen ook kijken bij online marketing voor tandartsen.

Betere online vindbaar

Jouw praktijk wordt beter vindbaar online. Of terwijl hogere posities in Google en eventueel zichtbaar op de sociale media.

Langdurig resultaat

Bij elke strategie waar wij mee starten vinden wij het belangrijk dat het een duurzame strategie is en lang mee gaat.

Goede investering

Online marketing wordt de komende jaren steeds belangrijker voor ondernemingen. Door te investeren in online marketing, investeer jij in de ontwikkeling en toekomst van jouw praktijk.

Fijne samenwerking

Heldere communicatie en professioneel advies. Wij zijn een online marketing bureau dat proactief met jou meedenkt en constant nieuwe mogelijkheden verkent om jouw praktijk te laten groeien.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

Wel interesse, maar geen idee waar je aan begint? Wij kunnen het je vertellen in een vrijblijvend adviesgesprek. Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.