Website voor vloerspecialist

Wij maken voor vloerspecialisten een volledig geoptimaliseerde website

vloerspecialist
vloerspecialist
vloerspecialist

Speciaal voor vloerspecialisten

Website voor vloerspecialist

Als vloerspecialist weet je als geen ander hoe belangrijk het is om nieuwe klanten aan te trekken en een goede online aanwezigheid te hebben. Een professionele en overzichtelijke website speelt hierbij een cruciale rol. Een verouderde website kan potentiële klanten juist afschrikken.

Gelukkig kunnen wij je helpen. Als ervaren websitebouwers hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen van websites voor vloerspecialisten. Onze websites zijn niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, maar zijn ook volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat je beter vindbaar bent voor potentiële klanten en meer kans hebt om nieuwe klanten aan te trekken.

We begrijpen dat het laten bouwen van een nieuwe website een investering is, maar het is een investering die zichzelf terugverdient. Met een mooie en betaalbare website die websitebezoekers omzet in nieuwe klanten, zul je snel de vruchten plukken van je investering en je bedrijf laten groeien.

Waarom kunnen wij het beste jouw website maken

Hoge posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met een goede website. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google?

Goeie start

Je start een gloednieuw bedrijf of binnen het huidige bedrijf start je met een nieuwe specialisatie en daar hoort een nieuwe website bij.

Fijnere webbouwer

Je bent niet tevreden over je huidige webbouwer,  aanpassingen duren te lang en de communicatie verloopt moeizaam.

Betere vindbaarheid

Jouw website moet beter scoren om nieuwe klanten te krijgen, want op dit moment wordt je nog niet goed gevonden in Google.

Mooier design

Concurrenten hebben mooiere websites en jij wil dat ook of je huidige website is aan vervanging toe, want hij bestaat al erg lang.

0 K+
Happy customer
0 K+
Happy customer
0 K+
Happy customer
0 K+
Happy customer

Website voor Vloerspecialisten

Professionele webbouwer

Als vloerenspecialist is het van groot belang om online goed vertegenwoordigd te zijn. Een website is vaak het eerste contactmoment dat potentiële klanten hebben met jouw bedrijf en daarom moet deze er professioneel uitzien, gebruiksvriendelijk zijn en goed vindbaar zijn in zoekmachines.

Gelukkig kunnen wij als ervaren webbouwer je hierbij helpen. Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van websites voor vloerenspecialisten weten we precies welke informatie belangrijk is om te communiceren en welke functionaliteiten de website moet hebben om het maximale resultaat te behalen.

We begrijpen dat het laten bouwen van een website een investering is, maar het is belangrijk om te kiezen voor een webbouwer met praktijkkennis en ervaring in de markt. Niet alle webbouwers hebben deze expertise en kunnen jouw website naar een hoger niveau tillen. Door onze ervaring en kennis van de markt hebben we al veel succesvolle websites gebouwd voor vloerenspecialisten. Investeer in een mooie en betaalbare website die websitebezoekers omzet in nieuwe klanten, en je zult snel de vruchten plukken van je investering.

Website voor vloerspecialisten

Alle voordelen op een rij

Als vloerspecialist wil je een professionele website die makkelijk te beheren is. Een website waarmee je de komende jaren vooruit kan en die ook nog eens goed vindbaar is in Google. 

Website

Websites voor specifieke branches, welke perfect aansluiten bij de branche.

Design

Vormgeving wordt en kan volledig worden aangepast naar huisstijl, logo en kleur.

Snelheid

Binnen 5 dagen live en bij eventuele spoed zelfs binnen 48 uur!

Goed indexeerbaar

Technisch een uitstekende website, welke perfect geïndexeerd kan worden door Google.

Makkelijk aanpasbaar

Een makkelijk aanpasbare website die je zelfstandig kan beheren.

Maximale vindbaarheid

Volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google voor maximale vindbaarheid.

Responsive

Responsive, zodat de klant op elk apparaat een perfecte gebruikerservaring heeft.

Multifunctioneel

Contactformulier, chatfunctie etc. Het is allemaal mogelijk in de nieuwe website.

Support

Uitstekende support en service, ook telefonische support is mogelijk bij ons.

Vrijblijvende scan

Wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Heb je interesse in een nieuwe of betere website? Of wil je graag bespreken wat jouw mogelijkheden zijn? Vul dan het onderstaande formulier in.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is overzichtelijk. Eerst bespreken wij jouw wensen, dan moet alle content worden verzameld, vervolgens wordt alle content verwerkt in de website en als laatste krijg je van ons een uitgebreide uitleg, zodat je zelf de website kan beheren.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens onze belafspraak krijg je van een demo website te zien. Aan de hand van dit voorbeeld bespreken we jouw wensen, zodat je van ons een op maat gemaakt voorstel krijgt.

Technisch & Strategisch

De website moet gevuld worden met teksten, afbeeldingen en pagina’s. Wat doen we met de teksten en hoe zit het met de afbeeldingen? Hierin zullen wij je volledig begeleiden.

Uitvoering & Optimalisatie

Als alle content klaar ligt, dan gaan wij voor jou de website vullen en afmaken. Dit zorgt voor meer snelheid in het proces en hierdoor kunnen wij direct kleine aanpassingen oppakken.

Evaluatie & uitleg

De website staat live en is volledig gevuld. Alleen het systeem moet nog wel worden uitgelegd. Hoe kan je zelfstandig dingen aanpassen? Wij gaan het je allemaal uitleggen.

Wij kunnen je helpen

Advies nodig? Of wil je graag een offerte? Neem dan contact met ons op.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

Wel interesse, maar geen idee waar je aan begint? Wij kunnen het je vertellen in een vrijblijvend adviesgesprek. Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.