Website voor schilders

Wij maken resultaatgerichte websites voor schildersbedrijven.

VAN €1195 VOOR €795

Wij maken resultaatgerichte websites voor schilders

Als schilder wil je graag online zichtbaar zijn, want je wilt je huidige marktpositie behouden, graag voorlopen op de concurrent en continue nieuwe opdrachten binnenkrijgen. Wij kunnen jes daarbij helpen, want dan doen we al jaren voor andere ondernemers én met succes.

9 jaar

Ervaring in online marketing

6 miljoen

Advertentiebudget uitgegeven

11 miljoen

Marketing campagnes opgezet

100+

Websites voor bedrijven gemaakt

Speciaal voor schilders

Website voor schilders

Ben jij een schilder, maar heb je nog geen mooie website die voor nieuwe klanten zorgt.
Of heb je een schildersbedrijf waarbij de website is verouderd en daardoor zorgt de website niet meer voor nieuwe klanten, terwijl dat eigenlijk wel zou moeten.
Wij maken websites voor schildersbedrijven. Onze websites geven een duidelijk beeld van jouw onderneming en zijn volledig geoptimaliseerd voor Google .
Dus wil je graag een mooie en betaalbare website die websitebezoekers omzet in nieuwe klanten, neem dan contact met ons op door een gratis demo aan te vragen.

Waarom een nieuwe website?

Hoge posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met een goede website. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google?

Goeie start

Je start een gloednieuw bedrijf of binnen het huidige bedrijf start je met een nieuwe specialisatie en daar hoort een nieuwe website bij.

Fijnere webbouwer

Je bent niet tevreden over je huidige webbouwer,  aanpassingen duren te lang en de communicatie verloopt moeizaam.

Betere vindbaarheid

Jouw website moet beter scoren om nieuwe klanten te krijgen, want op dit moment wordt je nog niet goed gevonden in Google.

Mooier design

Concurrenten hebben mooiere websites en jij wil dat ook of je huidige website is aan vervanging toe, want hij bestaat al erg lang.

Website voor schilders

Professionele webbouwer

Wij maken professionele websites voor ondernemers en ZZP’ers vanaf €795,-. Dit is echter een tijdelijke aanbieding.

Voor dat bedrag heb je een mooie website die snel laad, goed zichtbaar is op mobiel en goed gevonden wordt in Google. Eigenlijk een betaalbare website die alles kan en ook mooie resultaten oplevert. 

Wij zitten al 8 jaar in het vak en hebben veel websites voor grote en kleine ondernemingen gebouwd. Deze ervaring plus alle nieuwe technologische ontwikkelingen zetten wij in om jouw website naar een volgend niveau te tillen. 

Dus wil jij als schilder graag een professionele website die doet wat het hoort te doen, namelijk nieuwe klanten binnenhalen. Schrijf je dan in voor een gratis demo en wij vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Alle voordelen op een rij

Als schilder wil je een professionele website die makkelijk te beheren is. Een website waarmee je de komende jaren vooruit kan en die ook nog eens goed vindbaar is in Google.

Website

Websites voor specifieke branches, welke perfect aansluiten bij de branche.

Design

Vormgeving wordt en kan volledig worden aangepast naar huisstijl, logo en kleur.

Snelheid

Binnen 5 dagen live en bij eventuele spoed zelfs binnen 48 uur!

Goed indexeerbaar

Technisch een uitstekende website, welke perfect geïndexeerd kan worden door Google.

Makkelijk aanpasbaar

Een makkelijk aanpasbare website die je zelfstandig kan beheren.

Maximale vindbaarheid

Volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google voor maximale vindbaarheid.

Responsive

Responsive, zodat de klant op elk apparaat een perfecte gebruikerservaring heeft.

Multifunctioneel

Contactformulier, chatfunctie etc. Het is allemaal mogelijk in de nieuwe website.

Support

Uitstekende support en service, ook telefonische support is mogelijk bij ons.

Gratis demo aanvragen?

Wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Heb je interesse in een nieuwe of betere website? Of wil je graag bespreken wat jouw mogelijkheden zijn? Vul dan het onderstaande formulier in.

Onze werkwijze voor een resultaatgerichte webstie

Onze werkwijze is overzichtelijk. Eerst bespreken wij jouw wensen, dan moet alle content worden verzameld, vervolgens wordt alle content verwerkt in de website en als laatste krijg je van ons een uitgebreide uitleg, zodat je zelf de website kan beheren.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens onze belafspraak krijg je van een demo website te zien. Aan de hand van dit voorbeeld bespreken we jouw wensen, zodat je van ons een op maat gemaakt voorstel krijgt.

Technisch & Strategisch

De website moet gevuld worden met teksten, afbeeldingen en pagina’s. Wat doen we met de teksten en hoe zit het met de afbeeldingen? Hierin zullen wij je volledig begeleiden.

Uitvoering & Optimalisatie

Als alle content klaar ligt, dan gaan wij voor jou de website vullen en afmaken. Dit zorgt voor meer snelheid in het proces en hierdoor kunnen wij direct kleine aanpassingen oppakken.

Evaluatie & uitleg

De website staat live en is volledig gevuld. Alleen het systeem moet nog wel worden uitgelegd. Hoe kan je zelfstandig dingen aanpassen? Wij gaan het je allemaal uitleggen.

Wij kunnen je helpen

Advies nodig? Of wil je graag een offerte? Neem dan contact met ons op.

Wij werken tevens voor volgende branches

Wij geloven in specialisme. Zoals jij als loodgieter ook goed bent in bepaalde werkzaamheden, zijn wij goed met websites in bepaalde branches. Staat jouw branche er niet bij? Bel ons of stuur in een e-mail naar...., want misschien zijn wij op de achtergrond al bezig met de perfecte website voor jouw branche.

Wel interesse, maar geen idee waar je aan begint? Wij kunnen het je vertellen in een vrijblijvend adviesgesprek. Vraag ‘m aan.