Google Ads bureau Alkmaar

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Alkmaar inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Alkmaar?

Al jarenlang helpen wij bedrijven gevestigd in Alkmaar met het groeien middels succesvolle Google Ads campagnes. Wij staan klaar voor talrijke ondernemingen om hun zakelijke doelen te bereiken.

Elk bedrijf is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil je vindbaar worden in Alkmaar of misschien wel in Kroatië?

Dagelijks helpen wij ondernemers met hun Google Ads strategie. Het doel van deze strategie meer conversies binnenhalen en continue gevonden worden door potentiële klanten. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Als je zelf aan de slag gaat met Google Ads, dan kan je in korte tijd veel geld verliezen. Onze ervaring, kennis en gedrevenheid zorgen ervoor dat wij jou goed kunnen ondersteunen in het proces om meer klanten, omzet en winst binnen te halen. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

In Google Ads kan je advertenties opzetten en optimaliseren. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid ermee, bereikt meer klanten en vergroot je omzet. Kortom gezegd je onderneming kan ervan gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van diverse factoren. Als eerst is het belangrijk om te bepalen hoeveel jij per maand uit wilt geven aan de advertenties. Dit is uiteraard volkomen afhankelijk van de behoeften, dromen en kansen van jouw bedrjif. Dit is jouw maandelijkse advertentiebudget. Deze komt tot stand door de vergoeding die je aan Google geeft voor elke klik op de advertentie. Al deze kosten per klik vormen samen jouw maandelijkse Adspend. Eerst is er een opstart vergoeding. In dit proces wordt jouw Google Ads-account gecreëerd, een uitgave die slechts één keer wordt gedaan. Uiteindelijk komt er een maandelijkse beheervergoeding, die wordt vastgesteld aan de hand van jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het onderhoud en verbetering van jouw Ads-account.

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in het beheren en opzetten van Google Ads accounts. Elke onderneming is anders en vereist een aparte strategie. Met onze uitgebreide ervaring hebben wij in veel verschillende sectoren gewerkt. We gebruiken deze kennis en ervaring bij het produceren van jouw advertenties. Als je jouw Google Ads laat beheren door een Google Ads bureau uit Alkmaar, vermijd je potentiële verliezen door het zelf te proberen. Bovendien kun je gebruik maken van de kennis en ervaring van onze experts. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw bedrijf.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Alkmaar veel extra kansen bieden. Als eerst, is het een meetbare manier van internet marketing, wat inhoudt dat het volledig kan worden verbeterd. Hierdoor kan ervoor gezorgd worden dat jij alles uit je Google Ads campagne haalt. Bijkomend voordeel is dat het naamsbekendheid en nieuwe klanten oplevert. Deze nieuwe klanten zullen voor meer conversies zorgen en de omzet laten stijgen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Alkmaar door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Alkmaar of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.