Google Ads bureau Bodegraven-Reeuwijk

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Bodegraven-Reeuwijk inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Bodegraven-Reeuwijk?

Middels winstgevende Google Ads campagnes helpen wij al jaren ondernemingen uit Bodegraven-Reeuwijk met het groeien van hun omzet. Wij zetten ons in om een diversiteit aan ondernemingen te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Elk bedrijf is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil je lokaal in Bodegraven-Reeuwijk gevonden worden of wil je graag jouw producten onder de aandacht brengen in Duitsland, Frankrijk, Spanje of ergens anders ter wereld?

Ons doel is om onze klanten te helpen aan een winstgevende Google Ads campagne. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met je Google Ads kan natuurlijk altijd, hou er wel rekening mee dat het kan zijn dat je in een korte tijd geld kan verliezen. Onze ervaring, kennis en gedrevenheid zorgen ervoor dat wij jou goed kunnen ondersteunen in het proces om meer klanten, omzet en winst binnen te halen. Wil je ook starten met Google Ads voor jouw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een tool van Google om advertenties te maken. Deze advertenties kunnen getoond worden op Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Je kan dus ook wel zeggen dat jouw bedrijf ervan gaat groeien.

Hoeveel Google Ads voor jou gaat kosten hangt van meerdere factoren af. Als eerst hangt het af van hoeveel budget jij maandelijks in de advertenties wilt steken. Dit hangt natuurlijk helemaal af van de wensen, ambities en mogelijkheden van jouw bedrijf. Dit bedrag is jouw maandelijkse Adspend. Deze komt voort uit de prijs die je aan Google betaalt voor elke klik op de advertentie. Al deze kosten per klik vormen uiteindelijk jouw maandelijkse Adspend. In eerste instantie zul je te maken krijgen met een eenmalige opstart vergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk heb je een maandelijks management tarief dat is gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze vergoeding is voor het beheren en optimaliseren van jouw Ads-account.

Al jarenlang zijn wij actief met het opzetten en beheren van Google Ads accounts van bedrijven. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom is het van belang dat er altijd een strategie op maat wordt gemaakt. Onze ruime ervaring omvat werkzaamheden in een groot aantal branches. We zetten deze ervaring en kennis in bij het vormgeven van jouw advertenties. Het uitbesteden van je Google Ads aan een Google Ads bureau uit Bodegraven-Reeuwijk beschermt je tegen mogelijk geldverlies bij het zelf proberen. Daarnaast profiteer je van de expertise van onze professionals. Jij kan je dan weer volledig focussen op de kerntaken van jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Bodegraven-Reeuwijk veel extra kansen bieden. Als eerste, het is een meetbare tak van digitale marketing, wat suggereert dat het volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan ervoor gezorgd worden dat jij alles uit je Google Ads campagne haalt. Daarbij draagt het bij aan merkherkenning en het werven van nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen zorgen voor meer conversies en een stijgende omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Bodegraven-Reeuwijk door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Bodegraven-Reeuwijk of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.