Google Ads bureau Grootegast

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Grootegast inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Grootegast?

Al jaren helpen wij bedrijven uit Grootegast met meer naamsbekendheid te creëren door het opzetten van effectieve Google Ads campagnes. Wij zijn betrokken bij het helpen van een diversiteit aan ondernemingen bij het bereiken van hun bedrijfsdoelen.

Elke onderneming is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil je vindbaar worden in Grootegast of misschien wel in Frankrijk?

Dagelijks helpen wij ondernemers met hun Google Ads strategie. Het doel van deze strategie meer conversies binnenhalen en continue gevonden worden door potentiële klanten. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met Google Ads kan in een kort tijdbestek tot veel verlies leiden. Onze achtergrond, kennis en toewijding stellen ons in staat om jou efficiënt te helpen bij het werven van meer klanten, het vergroten van de omzet en winst. Wil je ook starten met Google Ads voor jouw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Middels het opzetten van advertenties in Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Doelen die jij hiermee kan behalen zijn onder andere het vergroten van naamsbekendheid, groter bereik behalen en je omzet verhogen. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van verschillende factoren. De eerste factor waar dit budget vanaf hangt is hoeveel jij maandelijks wilt besteden aan de advertenties. Dit wordt volledig bepaald door de wensen, doelen en mogelijkheden van jouw organisatie. Dit bedrag staat voor jouw maandelijkse Adspend. Deze komt tot stand door de vergoeding die je aan Google geeft voor elke klik op de advertentie. Al deze kosten per klik vormen samen jouw maandelijkse Adspend. In het begin krijg je te maken met een eenmalige startvergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk heb je een maandelijks beheertarief, gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Dit tarief is voor het onderhoud en de optimalisatie van jouw Ads-account.

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in het beheren en opzetten van Google Ads accounts. Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom vereist ieder account een op maat gemaakte strategie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al in talrijke sectoren gewerkt. We zetten deze kennis en ervaring in bij het ontwerpen van jouw advertenties. Door je Google ads uit te besteden aan een Google Ads bureau uit Grootegast voorkom je dat je geld verliest als je het zelf gaat proberen. Daarnaast kan je profiteren van de kennis en ervaring van onze deskundigen. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Grootegast veel opleveren. Als eerste, is het een meetbare vorm van online marketing, wat suggereert dat het volledig kan worden geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat jij je Google Ads volledig kan optimaliseren om er het meeste uit te halen. Bijkomend voordeel is dat het naamsbekendheid en nieuwe klanten oplevert. Deze nieuwe klanten zullen voor meer conversies zorgen en de omzet laten stijgen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit Grootegast door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Grootegast of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.