Google Ads bureau Hardenberg

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Hardenberg inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Hardenberg?

De afgelopen deccenia hebben wij veel ondernemingen uit Hardenberg laten groeien door winstgevende Google Ads campagnes. Wij ondersteunen een breed scala aan ondernemingen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom heeft elk bedrijf een eigen specifieke aanpak nodig. Wil je lokaal in Hardenberg gevonden worden of wil je graag jouw producten onder de aandacht brengen in Duitsland, Frankrijk, Spanje of ergens anders ter wereld?

Wij helpen ondernemers bij het bepalen van een duurzame Google Ads strategie. Einddoel: ‘Continue gevonden worden door potentiële klanten”. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met Google Ads kan in een kort tijdbestek tot veel verlies leiden. Onze ervaring, kennis en gedrevenheid zorgen ervoor dat wij jou goed kunnen ondersteunen in het proces om meer klanten, omzet en winst binnen te halen. Wil je ook starten met Google Ads voor jouw onderneming? Vraag dan vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. De plekken waar deze advertenties zichtbaar kunnen worden zijn Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid ermee, bereikt meer klanten en vergroot je omzet. Kortom gezegd je onderneming kan ervan gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van diverse factoren. Als eerst is het belangrijk om te bepalen hoeveel jij per maand uit wilt geven aan de advertenties. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de voorkeuren, ambities en kansen van jouw organisatie. Dit bedrag vertegenwoordigd jouw maandelijkse Adspend. Deze ontstaat door de prijs die je aan Google overmaakt voor elke klik op de advertentie. Alle kosten voor een klik opgeteld bepalen jouw maandelijkse Adspend. In eerste instantie zul je te maken krijgen met een eenmalige opstart vergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk wordt er een maandelijkse beheersvergoeding in rekening gebracht, gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheren en verbeteren van jouw Ads-account.

Wij zijn al meer dan tien jaar actief in het beheren en opzetten van Google Ads accounts. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom is het van belang dat er altijd een strategie op maat wordt gemaakt. Met onze langdurige ervaring hebben wij al in veel verschillende industrieën gewerkt. We gebruiken deze kennis en ervaring bij het ontwerpen van jouw advertenties. Het uitbesteden van je Google Ads aan een Google Ads bureau uit Hardenberg beschermt je tegen mogelijk geldverlies bij het zelf proberen. Daarnaast profiteer je van de expertise van onze experts. Jij kan je dan weer volledig focussen op de kerntaken van jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Hardenberg veel voordelen opleveren. Ten eerste, is het een meetbare methode van internet marketing, wat inhoudt dat het volledig kan worden geoptimaliseerd. Zo kan jij een maximaal resultaat uit jouw Google ads halen. Bijkomend voordeel is dat het naamsbekendheid en nieuwe klanten oplevert. Deze nieuwe klanten zullen voor meer conversies zorgen en de omzet laten stijgen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit Hardenberg door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Hardenberg of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.