Google Ads bureau Hardinxveld-Giessendam

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Hardinxveld-Giessendam inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Hardinxveld-Giessendam?

De laatste 10 jaar hebben wij ontzettend veel ondernemingen, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, geholpen met groeien door het maken van winstgevende Google Ads campagnes. Onze hulp is beschikbaar voor diverse bedrijven voor het realiseren van hun bedrijfsmatige ambities.

Elk bedrijf is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil jij lokaal vindbaar zijn in Hardinxveld-Giessendam of misschien zelfs in Denemarken?

Wij helpen ondernemers bij het bepalen van een duurzame Google Ads strategie. Einddoel: ‘Continue gevonden worden door potentiële klanten”. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met je Google Ads kan natuurlijk altijd, hou er wel rekening mee dat het kan zijn dat je in een korte tijd geld kan verliezen. Onze achtergrond, kennis en toewijding stellen ons in staat om jou efficiënt te helpen bij het werven van meer klanten, het vergroten van de omzet en winst. Kan je al niet meer wachten om jouw Google Ads traject te starten? Neem dan contact op met onze vakspecialisten of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een tool van Google om advertenties te maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Je kan dus ook wel zeggen dat jouw onderneming ervan gaat groeien.

Hoeveel Google Ads per maand gaat kosten is volledig afhankelijk van verschillende factoren. De eerste factor waar dit budget vanaf hangt is hoeveel jij maandelijks wilt besteden aan de advertenties. Natuurlijk wordt dit volledig bepaald door de verlangens, ambities en capaciteiten van jouw bedrijf. Dit is jouw maandelijkse Adspend. Deze komt voort uit de prijs die je aan Google betaalt voor elke klik op de advertentie. Al deze kosten per klik vormen uiteindelijk jouw maandelijkse Adspend. Eerst is er een opstart vergoeding. In dit proces wordt jouw Google Ads-account gecreëerd, een uitgave die slechts één keer wordt gedaan. Uiteindelijk heb je een maandelijks manager fee, deze wordt gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheer en optimaliseren van jou Ads account.

Wij zijn al ruim 10 jaar actief met het beheren en opzetten van Google Ads. Elke onderneming is anders en vereist een aparte strategie. Door onze uitgebreide ervaring hebben we in een breed scala aan branches gewerkt. Deze kennis en ervaring zetten wij in bij het samenstellen van jouw advertenties. Door je Google Ads over te laten aan een Google Ads bureau uit Hardinxveld-Giessendam, vermijd je het risico om geld te verliezen als je het zelf aanpakt. Daarnaast profiteer je van de ervaring en kennis van onze professionals. Jij kan je dan weer volledig focussen op de kerntaken van jouw bedrijf.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Hardinxveld-Giessendam veel opleveren. Als eerst, is het een meetbare manier van internet marketing, wat inhoudt dat het volledig kan worden verbeterd. Dit zorgt ervoor dat jij je Google Ads volledig kan optimaliseren om er het meeste uit te halen. Bijkomend genereert het naamsbekendheid en nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen bijdragen aan een groei in conversies en een verhoogde omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit Hardinxveld-Giessendam door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Hardinxveld-Giessendam of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.