Google Ads bureau Hengelo

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Hengelo inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Hengelo?

Middels winstgevende Google Ads campagnes helpen wij al jaren bedrijven uit Hengelo met het groeien van hun omzet. We zijn er om een breed spectrum van bedrijven te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te halen.

Geen enkele onderneming is hetzelfde. Daarom heeft elke onderneming een eigen gepersonaliseerde aanpak nodig. Wil je vindbaar worden in Hengelo of misschien wel in Duitsland?

Ons doel is om onze klanten te helpen aan een succesvolle Google Ads campagne. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met Google Ads kan in een kort tijdbestek tot veel verlies leiden. Door onze ervaring, kennis en enthousiasme kunnen wij jou krachtig bijstaan bij het verkrijgen van meer klanten, het vergroten van de omzet en het verbeteren van de winst. Kan je al niet meer wachten om jouw Google Ads traject te starten? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid ermee, bereikt meer klanten en vergroot je omzet. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van meerdere factoren. Als eerst hangt het af van hoeveel budget jij maandelijks in de advertenties wilt steken. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de voorkeuren, ambities en kansen van jouw bedrijf. Dit bedrag vertegenwoordigd jouw maandelijkse Adspend. Deze komt voort uit de prijs die je aan Google betaalt voor elke klik op de advertentie. Al deze kosten per klik vormen uiteindelijk jouw maandelijkse Adspend. Als eerst krijg je nog te maken met een opstart fee. Hierin wordt jou Google Ads account opgezet, dit zijn eenmalige kosten. Uiteindelijk krijg je een maandelijkse managementvergoeding, die wordt berekend op basis van jouw maandelijkse Adspend. Deze vergoeding is bedoeld voor het beheer en de optimalisatie van jouw Ads-account.

Wij zijn al ruim 10 jaar actief met het beheren en opzetten van Google Ads. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom is het van belang dat er altijd een strategie op maat wordt gemaakt. Door onze uitgebreide ervaring hebben we in een breed scala aan branches gewerkt. Deze kennis en ervaring zetten wij in bij het samenstellen van jouw advertenties. Het uitbesteden van je Google Ads aan een Google Ads bureau uit Hengelo beschermt je tegen mogelijk geldverlies bij het zelf proberen. Daarnaast profiteer je van de expertise van onze deskundigen. Door deze uitbesteding kan jij de volledige focus leggen bij de kerntaken van jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Hengelo veel extra kansen bieden. Allereerst is het een meetbaar aspect van internet marketing, dit houdt in dat het volledig kan worden geoptimaliseerd. Zo kan jij een maximaal resultaat uit jouw Google ads halen. Verder draagt het bij aan naamsbekendheid en het aantrekken van nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen bijdragen aan een toename in conversies en een hogere omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Hengelo door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Hengelo of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.