Google Ads bureau het Bildt

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau het Bildt inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit het Bildt?

Wij bieden al ruim 10 jaar bedrijven, die zich bevinden in het Bildt, ondersteuning met het opzetten en beheren van effectieve Google Ads campagnes. Wij zijn betrokken bij het helpen van een diversiteit aan ondernemingen bij het bereiken van hun bedrijfsdoelen.

Elk bedrijf is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil je vindbaar worden in het Bildt of misschien wel in Griekenland?

Ons doel is klanten te helpen met Google Ads om hun conversiedoelen te behalen. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan kan best ingewikkeld zijn, wat kan betekenen dat je in een korte tijd veel geld kan verliezen. Onze achtergrond, kennis en toewijding stellen ons in staat om jou efficiënt te helpen bij het werven van meer klanten, het vergroten van de omzet en winst. Wil je ook starten met Google Ads voor jouw onderneming? Vraag dan vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Middels het opzetten van advertenties in Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Doelen die jij hiermee kan behalen zijn onder andere het vergroten van naamsbekendheid, groter bereik behalen en je omzet verhogen. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van meerdere factoren. De eerste factor waar dit budget vanaf hangt is hoeveel jij maandelijks wilt besteden aan de advertenties. Dit wordt volledig bepaald door de wensen, doelen en mogelijkheden van jouw onderneming. Dit bedrag staat voor jouw maandelijkse Adspend. Deze ontstaat door de vergoeding die jij aan Google verstrekt per klik op de advertentie. Alle kosten voor een klik opgeteld vormen jouw maandelijkse Adspend. In het begin krijg je te maken met een eenmalige startvergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk heb je een maandelijks beheertarief, gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Dit tarief is voor het onderhoud en de optimalisatie van jouw Ads-account.

Al jarenlang zijn wij actief met het opzetten en beheren van Google Ads accounts van ondernemingen. Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom vereist ieder account een op maat gemaakte strategie. Onze ruime ervaring omvat werkzaamheden in een groot aantal branches. We zetten deze ervaring en kennis in bij het vormgeven van jouw advertenties. Door je Google ads uit te besteden aan een Google Ads bureau uit het Bildt voorkom je dat je geld verliest als je het zelf gaat proberen. Daarnaast kan je profiteren van de kennis en ervaring van onze deskundigen. Door deze uitbesteding kan jij de volledige focus leggen bij de kerntaken van jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit het Bildt veel voordelen opleveren. Als eerste, het is een meetbare tak van digitale marketing, wat suggereert dat het volledig geoptimaliseerd kan worden. Zo kan jij een maximaal resultaat uit jouw Google ads halen. Daarbij draagt het bij aan merkherkenning en het werven van nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen zorgen voor meer conversies en een stijgende omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit het Bildt door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie het Bildt of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.