Google Ads bureau Sliedrecht

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Sliedrecht inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Sliedrecht?

De afgelopen tien jaar hebben wij veel ondernemingen uit Sliedrecht laten groeien middels effectieve Google Ads campagnes. Wij ondersteunen een breed scala aan ondernemingen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Elk bedrijf is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil je lokaal in Sliedrecht gevonden worden of wil je graag jouw producten onder de aandacht brengen in Duitsland, Frankrijk, Spanje of ergens anders ter wereld?

Dagelijks helpen wij ondernemers met hun Google Ads strategie. Het doel van deze strategie meer conversies binnenhalen en continue gevonden worden door potentiële klanten. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Als je zelf aan de slag gaat met Google Ads, dan kan je in korte tijd veel geld verliezen. Door onze ervaring, vakbekwaamheid en toewijding kunnen wij jou doeltreffend helpen bij het aantrekken van meer klanten, het verbeteren van de omzet en het verhogen van de winst. Kan je al niet meer wachten om jouw Google Ads traject te starten? Neem dan contact op met onze vakspecialisten of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid ermee, bereikt meer klanten en vergroot je omzet. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van diverse factoren. Als eerst is het belangrijk om te bepalen hoeveel jij per maand uit wilt geven aan de advertenties. Natuurlijk wordt dit volledig bepaald door de verlangens, ambities en capaciteiten van jouw onderneming. Dit is jouw maandelijkse Adspend. Deze ontstaat door de prijs die je aan Google overmaakt voor elke klik op de advertentie. Alle kosten voor een klik opgeteld bepalen jouw maandelijkse Adspend. In eerste instantie zul je te maken krijgen met een eenmalige opstart vergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk heb je een maandelijks manager fee, deze wordt gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheer en optimaliseren van jou Ads account.

Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met het het beheren en opzetten van Google Ads. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom is het van belang dat er altijd een strategie op maat wordt gemaakt. Onze ruime ervaring omvat werkzaamheden in een groot aantal branches. We zetten deze ervaring en kennis in bij het vormgeven van jouw advertenties. Door je Google ads uit te besteden aan een Google Ads bureau uit Sliedrecht voorkom je dat je geld verliest als je het zelf gaat proberen. Daarnaast kan je profiteren van de kennis en ervaring van onze vakspecialisten. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Sliedrecht veel voordelen opleveren. Als eerste, het is een meetbare tak van digitale marketing, wat suggereert dat het volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan ervoor gezorgd worden dat jij alles uit je Google Ads campagne haalt. Bijkomend genereert het naamsbekendheid en nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen bijdragen aan een groei in conversies en een verhoogde omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Sliedrecht door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Sliedrecht of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.