Google Ads Leiden

Op zoek naar hulp met Google Ads? Of benieuwd naar de verbeterpunten van jouw huidige campagnes? Vraag gelijk een gratis Google Ads audit aan.

367+ bedrijven zijn je voorgegaan. Nieuwsgierig? Vraag ’t aan!

10+ jaar

Ervaring met Google Ads management.

367+ accounts

Opgezet met relevante Google Ads campagnes.

10+ miljoen

Uitgegeven aan advertenties op Google.

98+ procent

Beveelt onze Google Ads dienstverlening aan.

Google Ads in Leiden

Hoe jij met Google Ads van jouw bedrijf een succes maakt

Google wordt door duizenden mensen op dagelijkse basis gebruikt. Als bedrijf is het uiteraard interessant om van deze zoekopdrachten gebruik te maken. Uit meer dan 30% van deze zoekopdrachten klikken mensen op advertenties. Sta jij hier tussen met jouw bedrijf dan kan dit een aanzienlijk aantal extra klanten opleveren.

Onze Google Ads specialisten uit Leiden zijn al meer dan tien jaar actief in het opzetten en beheren van Google Ads. Al deze jaren zijn ze actief geweest in Leiden met het winstgevend maken van deze Ads. Door deze ervaring kunnen ze jouw Google Ads strategie nauw laten aansluiten bij jouw branche en locatie.

Wil jij ook starten met winstgevende campagnes draaien in Google Ads? Neem dan gelijk contact met ons op of vraag een vrijblijvende scan aan.

Wat een Google Ads specialist in Leiden voor jou kan betekenen?

Voor ondernemers kan Google Ads een effectief marketinginstrument zijn, maar het beheer kan complex zijn. Ook is het nodig dat de advertenties constant geoptimaliseerd worden en heeft Google constant updates die in de gaten gehouden moet worden. In een korte tijd kan dit snel een stressvolle taak worden die wij uit handen kunnen nemen.

Maandelijkse rapportages

Elke maand zullen wij jou uitgebreide rapportages sturen over jouw Google Ads campagnes. Op deze manier blijf jij goed op de hoogte van de behaalde resultaten in jouw Google Ads account.

Server side conversie meting

Voor de conversiemeting zetten onze specialisten uit Leiden server side tagging in. Dit gebruiken zij zodat er een goed beeld komt van de opgezette campagnes en ze op basis van deze data beter geoptimaliseerd kunnen worden.

Dynamische calltracking

Met dynamische calltracking houden wij in de gaten hoeveel belletjes er precies binnen komen en hoeveel jouw campagne oplevert.

Met dynamische calltracking houden wij in de gaten hoeveel belletjes er precies binnen komen en hoeveel jouw campagne oplevert.

Hotjar implementatie

Onze specialisten uit Leiden zullen Hotjar integreren met jouw website of webshop. Met deze applicatie kunnen wij het gebruikersgedrag analyseren. Deze analyses stellen ons in staat om jouw website of shop te optimaliseren voor een hoger conversieratio.

Offline conversiemeting

Wij koppelen jouw Google Ads-account aan jouw offline kanalen door offline conversiemeting toe te passen. Hierdoor kunnen wij de impact van jouw Google Ads-campagnes beter inzichtelijk maken.

Channable feedmanagement

Wij gebruiken Channable om jouw productfeeds te beheren. Met deze tool zorgen wij ervoor dat jouw feed altijd up-to-date is voor Google Shopping en voldoet aan alle vereisten van Google.

Aanvullende diensten voor Google Ads uitbesten Leiden

Om de beste resultaten uit jouw campagnes te halen, bieden wij aanvullende diensten aan zoals copywriting en conversieoptimalisatie. Als je liever zelf de campagnes beheert, kun je ook bij ons terecht voor Google Ads trainingen en coaching.

Google Ads copywriting in Leiden

Wij schrijven aantrekkelijke advertentieteksten om de effectiviteit van jouw advertenties te maximaliseren. Deze teksten vergroten de kans dat potentiële klanten actie ondernemen.

Google Ads conversieoptimalisatie in Leiden

Onze experts in conversieoptimalisatie werken nauw met jou samen om jouw website en advertenties te optimaliseren voor maximale conversies.

Voordelen van het uitbesteden van Google Ads in Leiden

Voor veel ondernemers blijft het een vraagstuk: zelf Google Ads beheren of uitbesteden? De keuze kan lastig zijn, zeker als het de eerste keer is. Om je te helpen bij deze beslissing, hebben wij hieronder een aantal voordelen van het uitbesteden van Google Ads op een rijtje gezet.

Tijdwinst

Door je Google Ads uit te besteden aan een gespecialiseerd bureau in Leiden, kun jij je volledig richten op de kerntaken van jouw bedrijf. Professionele bureaus beschikken over de nodige kennis en ervaring om jouw advertenties effectief te beheren en te optimaliseren. Daarnaast blijven onze specialisten continu op de hoogte van de laatste veranderingen binnen Google Ads.

Expertise

Onze experts in Leiden hebben uitgebreide kennis en ervaring met het beheren van Google Ads-campagnes. Ze volgen voortdurend de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen Google Ads, waardoor ze altijd de beste resultaten kunnen behalen.

Betere Resultaten

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die hun Google Ads-campagnes uitbesteden, doorgaans betere resultaten behalen dan bedrijven die deze zelf beheren. Dit komt doordat een gespecialiseerd bureau zich volledig kan richten op het optimaliseren van campagnes, wat leidt tot betere prestaties.

Efficiëntie

Door jouw Google Ads-campagnes uit te besteden, kun jij je marketingbudget effectiever inzetten. Een Google Ads-specialist weet precies hoe jouw budget optimaal kan worden gebruikt om de beste resultaten en hoogste omzet te behalen.

Hulp nodig met Google Ads in Leiden?

Google Ads kan best een verwarrend marketingplatform zijn. Daarom zijn wij er om jou te helpen en advies te geven hierover. Heb jij vragen over Google Ads? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Traject in 6 stappen – Hoe werkt Google Ads in Leiden?

Direct beginnen met het uitbesteden van Google Ads? Hieronder leggen wij uit hoe dit proces verloopt.

Kennismakingsgesprek in Leiden

Allereerst zullen wij samen een kennismakingsgesprek voeren. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw doelstellingen en verwachtingen.

Kansenonderzoek

Na het eerste gesprek starten onze specialisten met een kansenanalyse. Hierbij onderzoeken wij de mogelijkheden binnen jouw branche.

Opstarten van Google Ads

Na deze analyse kunnen de campagnes worden opgezet. Wij creëren een effectieve campagne met de juiste zoekwoorden, overtuigende teksten en een strategische biedstrategie.

Monitoring door experts uit Leiden

Zodra de advertenties live zijn, zullen onze specialisten jouw campagnes nauwlettend volgen.

Maandelijkse rapportages

Elke maand ontvang je een rapportage van onze specialisten uit Leiden, waarin de resultaten van de campagnes worden weergegeven.

Optimalisatie

Wij blijven continu bezig met het optimaliseren van jouw campagnes. Dankzij deze optimalisaties kunnen wij het maximale uit jouw campagnes halen.

Hulp nodig met Google Ads in Leiden?

Google Ads kan best een verwarrend marketingplatform zijn. Daarom zijn wij er om jou te helpen en advies te geven hierover. Heb jij vragen over Google Ads? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Recente artikelen over Google Ads in Leiden

Wil jij altijd up-to-date blijven met de nieuwste trends, inzichten en expertises op het gebied van Google Ads? Bezoek dan onze recente blogposts. Onze artikelen bieden diepgaande analyses over uiteenlopende onderwerpen, waaronder lokale case studies en onmisbare tips voor het optimaliseren van jouw Google Ads campagnes in Leiden.

Kennisbank

10 tips voor betere Google Search ads

Google Responsive Search Ads: 10 tips voor betere prestaties.

Gebruikersrollen Google Ads account

Je Google Ads-account veilig delen met een marketeer: Beste praktijken

Blog

10 Tips voor Google Ads

10 Beste Google Ads tips

Alles over Google Ads extenties

Alles over Google Ads extensies

Hulp nodig met Google Ads in Leiden?

Heb jij hulp nodig met Google Ads? Of wil jij graag advies ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze experts uit Leiden.

Wij kunnen je helpen

Advies nodig? Of wil je graag een offerte? Neem dan contact met ons op.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.