Google Ads Rotterdam

Zelf geen tijd om uit te zoeken hoe Google Ads precies werkt? Vraag dan een GRATIS Google Ads audit aan en wij vertellen jou waar de mogelijkheden liggen.

367+ bedrijven zijn je voorgegaan. Nieuwsgierig? Vraag ’t aan!

10+ jaar

Ervaring met Google Ads management.

367+ accounts

Opgezet met relevante Google Ads campagnes.

10+ miljoen

Uitgegeven aan advertenties op Google.

98+ procent

Beveelt onze Google Ads dienstverlening aan.

Google Ads in Rotterdam

Hoe jij met Google Ads Rotterdam van jouw bedrijf een succes maakt

Op zoek naar de marketing techniek voor jouw bedrijf? Dan is Google Ads Rotterdam misschien wel waar jij naar op zoekt ben. Dagelijks worden er duizenden zoekopdrachten in Google uitgevoerd waarbij meer dan 30% op de advertenties klikt. Met jouw bedrijf tussen de advertentieresultaten kan dit veel extra omzet opleveren.

Al meer dan 10 jaar hebben onze specialisten ervaring met het opzetten van winstgevende Google Ads campagnes voor bedrijven uit Rotterdam. In deze jaren hebben wij dit dan ook voor veel verschillende branches gedaan. Elke branche heeft een andere aanpak nodig en dat weten wij als geen ander.

Lokaal in Rotterdam gevonden worden? Dat is bij ons ook geen probleem. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het maken van winstgevende lokale campagnes.

Wil jij ook één van deze winstgevende campagnes bezitten? Of heb jij hulp nodig met jouw huidige campagnes winstgevend maken? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag een gratis Google Ads scan aan.

Wat een Google Ads specialist in Rotterdam kan betekenen?

Dat Google Ads een krachtige marketing medium is, is bij jou waarschijnlijk wel bekend. Om jouw Google Ads optimaal te laten presteren kan zeer stressvol en complex zijn. Maandelijks komen er nieuwe updates van Google waar jij allemaal rekening mee moet houden in jouw advertenties. Dat niet alleen, het budget beheren, advertenties optimaliseren voor optimale prestaties moeten ook allemaal uiteraard uitgevoerd worden. Onze specialisten uit Rotterdam kunnen deze stressvolle taken voor jou uit handen nemen.

Maandelijkse rapportages

Elke maand voorzien wij onze klanten van uitgebreide rapportages over hun Google Ads campagnes. Deze gedetailleerde rapportages bieden helder inzicht in de prestaties van de campagnes, waardoor jij eenvoudig kunt zien hoe het gaat met de campagnes.

Server-side conversiemeting

Om de effectiviteit van de campagnes nauwkeurig te kunnen beoordelen, maken wij gebruik van server-side conversiemeting. Dit stelt ons in staat om alle conversies zeer nauwkeurig te registreren, zodat wij op basis van deze gegevens de campagnes optimaal kunnen afstemmen en verbeteren.

Dynamische calltracking

Om exact te kunnen meten hoeveel telefoontjes door de campagnes worden gegenereerd, passen wij dynamische calltracking toe. Met deze methode kunnen wij precies vaststellen wat de campagnes jou opleveren in termen van telefonische leads.

Om exact te kunnen meten hoeveel telefoontjes door de campagnes worden gegenereerd, passen wij dynamische calltracking toe. Met deze methode kunnen wij precies vaststellen wat de campagnes jou opleveren in termen van telefonische leads.

Hotjar implementatie

Onze experts uit Rotterdam zullen Hotjar integreren met jouw website of webshop. Deze tool stelt ons in staat om het gedrag van gebruikers te analyseren, waardoor wij waardevolle inzichten verkrijgen om jouw website te optimaliseren voor een hogere conversie.

Offline Conversiemeting

Wij implementeren offline conversiemeting om de daadwerkelijke impact van de Google Ads campagnes te kunnen vaststellen. Hierdoor kunnen wij gegevens van jouw offline kanalen koppelen aan jouw Google Ads-account, wat een completer beeld geeft van de campagneprestaties.

Channable Feedmanagement

Voor het beheren van jouw productfeeds maken wij gebruik van Channable. Deze tool zorgt ervoor dat jouw productfeed altijd up-to-date is voor Google Shopping en voldoet aan alle vereisten van Google, waardoor jouw producten optimaal worden weergegeven.

Aanvullende diensten voor Google Ads uitbesteden Rotterdam

Om jouw campagnes zo winstgevend mogelijk te maken, maken wij gebruik van conversie optimalisatie en copywriting. Als je het liever eerst zelf wilt proberen bieden wij ook trainingen en coaching aan.

Google Ads copywriting Rotterdam

Wij ontwikkelen effectieve Google Ads-advertenties die conversies stimuleren. Onze specialisten maken aantrekkelijke advertentieteksten die de aandacht van jouw doelgroep trekken en hen aanzetten tot actie.

Google Ads conversie optimalisatie Rotterdam

Onze experts in conversieoptimalisatie werken nauw met jou samen om zowel jouw website als advertenties te verbeteren voor maximale conversie resultaten.

Google Ads training Rotterdam

Leer hoe jij Google Ads effectief kunt inzetten voor jouw bedrijf. Onze Google Ads trainingen in Rotterdam bieden alle benodigde kennis en vaardigheden om succesvolle campagnes te lanceren en te beheren.

Google Ads coaching Rotterdam

Maak gebruik van persoonlijke begeleiding voor jouw Google Ads-campagnes. Onze Google Ads coaches staan klaar om jou te helpen bij het bereiken van de beste resultaten met jouw campagnes.

De voordelen van Google Ads uitbesteden in Rotterdam

Twijfel jij of je Google Ads wilt uitbesteden in Rotterdam of het toch liever zelf gaat beheren? Dat is zeer gewoon. De meeste ondernemers twijfelen voordat ze starten met een nieuw marketingtool zoals Google Ads. Echter zitten er wel een aantal voordelen bij het uitbesteden die jij in eigen beheer niet hebt. Hieronder noemen wij er een aantal.

Tijdwinst

Door je advertenties door een Google Ads bureau uit Rotterdam te laten maken, kun jij al je tijd besteden aan de kerntaken van jouw bedrijf. Daarnaast heeft een professioneel Google Ads bureau alle benodigde kennis en ervaring om jouw advertenties te beheren en te optimaliseren. Bovendien houden onze specialisten voortdurend de veranderingen van Google Ads in de gaten.

Expertise

Onze specialisten uit Rotterdam beschikken uiteraard over de nodige kennis en ervaring voor het beheer van Google Ads-campagnes. Ze blijven ook constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen Google Ads.

Betere resultaten

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die hun Google Ads-campagnes uitbesteden aan een bureau, betere prestaties zien dan bedrijven die deze campagnes intern beheren. Dit komt doordat een Google Ads-bureau zijn volledige aandacht kan richten op het optimaliseren van jouw campagnes.

Efficiëntie

Door het uitbesteden van jouw Google Ads-campagnes, kun jij jouw marketingbudget efficiënter inzetten. Een Google Ads-specialist weet precies hoe jij jouw budget optimaal kunt benutten voor het behalen van de beste resultaten en de hoogste omzet.

Google Ads uitbesteden in Rotterdam?

Wil jij starten met het uitbesteden van Google Ads? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag.

Traject in 6 stappen – Hoe werkt Google Ads in Rotterdam?

Ben jij er klaar voor om jouw Google Ads te gaan uitbesteden in Rotterdam? Maar wil je eerst weten hoe dit precies in zijn werk gaat. Hieronder leggen wij dat voor jou uit.

Kennismaking in Rotterdam

Tijdens ons eerste gesprek maken wij kennis met jou en jouw bedrijf uit Rotterdam. Wij bespreken samen jouw doelstellingen en verwachtingen.

Kansenonderzoek

Daarna voeren wij een uitgebreide kansenanalyse uit. Hierbij onderzoeken wij de mogelijkheden van jouw bedrijf, de branche, de doelgroep en de huidige prestaties van jouw concurrenten.

Opstarten van Google Ads

De volgende stap is het opzetten van de campagnes. Wij ontwerpen een effectieve campagnestructuur, selecteren de juiste zoekwoorden, schrijven overtuigende teksten en stellen de juiste biedingen in.

Monitoring

Zodra de advertenties actief zijn, monitoren wij de prestaties van jouw campagnes. Wij analyseren de resultaten en voeren verbeteringen door waar nodig.

Rapportages

Maandelijks ontvang je een rapportage van onze specialisten uit Rotterdam. Deze rapporten bevatten de resultaten van de campagnes.

Optimalisatie

Wij blijven voortdurend bezig met het optimaliseren en monitoren van de campagnes. Zo halen wij het maximale rendement uit jouw advertenties.

Google Ads uitbesteden in Rotterdam?

Wil jij starten met het uitbesteden van Google Ads? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag.

Recente artikelen over Google Ads in Rotterdam

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends, inzichten en kennis op het gebied van Google Ads. Bekijk dan onze meest recente blogs. Onze blogs duiken diep in verschillende onderwerpen, wij delen lokale studies en uiteraard waardevolle tips voor jouw Google Ads campagnes in Rotterdam.

Kennisbank

10 tips voor betere Google Search ads

Google Responsive Search Ads: 10 tips voor betere prestaties.

Gebruikersrollen Google Ads account

Je Google Ads-account veilig delen met een marketeer: Beste praktijken

Blog

10 Tips voor Google Ads

10 Beste Google Ads tips

Alles over Google Ads extenties

Alles over Google Ads extensies

Google Ads uitbesteden in Rotterdam?

Wil jij meer uit jouw Google Ads campagnes halen? Neem dan gelijk contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of gratis scan.

Wij kunnen je helpen

Advies nodig? Of wil je graag een offerte? Neem dan contact met ons op.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.