Google Ads specialist Harderwijk

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Harderwijk inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Harderwijk kiezen?

Starten met Google Ads kan zeer overweldigend zijn door alle verschillende mogelijkheden die er zijn. Je hebt namelijk veel soorten advertenties die weer elk zijn eigen doel hebben. Het is van essentieel belang dat jouw Google Ads advertenties perfect aansluiten bij de doelstellingen van jouw onderneming. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het helpen van ondernemingen uit Harderwijk met het opzetten van winstgevende campagnes en het behalen van bedrijfsdoelen.

Elk bedrijf is uniek en heeft een gepersonaliseerde aanpak nodig. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in verschillende branches. Wil je lokaal vindbaar zijn in jouw omgeving in Harderwijk of misschien zelfs in Kroatië? Wij hebben een oplossing voor al deze vragen.

Adverteren op Google kan werken voor elk bedrijf, maar de vraag is: hoe werken ze voor jou? Daar kunnen wij als Google Ads specialist bij helpen. Ga je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er dan in een korte tijd veel geld verloren gaat. Wij zijn in staat om dit probleem voor jou te voorkomen door de kennis en ervaring dat wij door de jaren heen hebben opgedaan. Wij zorgen ervoor dat adverteren op Google voor jou werkt, op deze manier kan ook jij groeien met jouw bedrijf dankzij Google Ads campagnes. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van succesvolle advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw onderneming en wij regelen de advertenties.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt maken om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties die gemaakt worden op dit platform kunnen online op verschillende locaties worden weergegeven. Locaties waar je aan kunt denken zijn de zoekmachine: Google, YouTube, Gmail en andere platformen dus gekoppeld zijn aan Google.

Een Google Ads specialist is een specialist in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Ze hebben al jarenlang ervaring en volgen alle ontwikkelingen die zich voordoen in de markt. Ze zorgen ervoor dat advertenties effectief zijn en de gewenste resultaten opleveren, waarbij het advertentiebudget optimaal wordt benut om het meeste uit jouw advertenties te halen.

Als je gaat adverteren op Google betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan Google wilt uitgeven kan je zelf bepalen. Een Google Ads specialist kan ervoor zorgen dat jouw Adspend elke maand optimaal besteed wordt. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de specialist. Als je net begint met Google Ads en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van succesvolle advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw onderneming en wij regelen de advertenties.

Adverteren op Google brengt een hoop voordelen met zich mee. Naast het verhogen van de verkoop, kan het de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten, nieuwe klanten aantrekken en uiteindelijk vaste klanten creëren. Dit leidt tot meer conversies en dus meer verkoop. Wat uiteindelijk natuurlijk bij draagt in de verhoging van omzet en winst van jouw bedrijf, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Harderwijk met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.