Google Ads specialist Montferland

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Montferland inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Montferland kiezen?

Het zelf beheren van Google Ads kan best complex zijn, met diverse soorten advertenties die elk hun eigen doel hebben. Als je start met Google Ads advertenties is het van essentieel belang dat jouw advertenties naadloos aansluiten bij de doelstellingen van jouw onderneming. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij bedrijven uit Montferland met het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes en het realiseren van bedrijfsdoelen.

Elke onderneming is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in uiteenlopende branches. Wil je vindbaar worden in Montferland of misschien wel in Duitsland? Wij hebben voor al deze uitdagingen een oplossing.

Google Ads kan voor iedereen werken, maar de vraagstelling is: hoe werkt het voor jou? Deze vraag kunnen wij als Google Ads specialist voor jou beantwoorden. Ga je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er dan in een korte tijd veel geld verloren gaat. Wij zijn in staat om dit probleem voor jou te voorkomen door de kennis en ervaring dat wij door de jaren heen hebben opgedaan. Wij zorgen ervoor dat Google Ads voor jou werkt, zodat ook jij met jouw bedrijf kan groeien dankzij succesvolle Google Ads campagnes. Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van winstgevende advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Met dit platform kan je advertenties maken die jouw doelgroep kunnen bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw onderneming, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties gemaakt op dit platform kunnen op verschillende online locaties worden weergegeven. Hierbij kan je denken aan de zoekmachine: Google, Gmail, YouTube of andere platformen die gekoppeld zijn aan Google.

Een Google Ads specialist is een professional in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Ze hebben jarenlange ervaring en volgen marktontwikkelingen op de voet. De specialist zorgt ervoor dat de advertenties effectief zijn. Hierbij leveren de advertenties het gewenste resultaat en wordt het advertentiebudget optimaal benut om het meest uit de advertenties te halen.

Als je gaat adverteren op Google betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat je zelf kan bepalen. Een specialist kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de specialist voor het beheer en optimaliseren van jouw Google Ads-account. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van winstgevende advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Het adverteren op Google brengt een tal aan voordelen met zich mee. Naast het verhogen van de verkoop, kan het de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten, nieuwe klanten aantrekken en uiteindelijk vaste klanten creëren. Dit leidt tot meer conversies en dus meer verkoop. Bovendien draagt het bij aan de groei van jouw onderneming door het verhogen van de omzet en winst.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Montferland met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.