Google Ads uitbesteden Edam-Volendam

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads uitbesteden?

Waarom zou je Google Ads in Edam-Volendam uitbesteden?

Google Ads is een platform waarmee je advertenties voor Google kunt maken. Er zijn diverse soorten advertenties die je kunt aanmaken en zonder de juiste kennis kan dit een tijdrovend proces zijn. Daarom is het vaak voordeliger om dit uit te besteden.

Wij bij Onlinemeersucces.nl helpen al meer dan tien jaar ondernemingen uit Edam-Volendam met het groeien van hun bedrijf door middel van succesvolle Google Ads campagnes. In deze jaren hebben wij gewerkt in een grote variatie aan branches, waarbij wij enorm veel kennis hebben opgedaan. Elk bedrijf en branche is uniek, wat betekent dat ieder bedrijf een op maat gemaakte strategie nodig heeft.

Een goede Google Ads strategie kan het verschil maken tussen een succesvolle en onsuccesvolle campagne. Onze Google Ads specialisten weten precies hoe de advertenties optimaal kunnen presteren en hoe ze hier de juiste strategie voor op kunnen zetten. Als je je Google Ads gaat uit besteden kan je als ondernemer profiteren van de ervaring, kennis en expertise van een specialist. Dat is niet eens het enige voordeel je houdt namelijk ook zelf een hoop tijd over. Deze tijd die je over houdt kan je besteden aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf. We zien vaak dat ondernemers die zelf aan de slag gaan met Google Ads, onnodig geld verliezen ondanks hun inzet.Onze professionals kunnen ervoor zorgen dat dit bij jou niet gebeurt.

Ben jij al geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met onze experts of vraag vrijblijvend een groeigesprek aan. Voor je het weet is het zover en ben jij één van die groeiende ondernemingen uit Edam-Volendam met winstgevende campagnes.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google. Hiermee kun je advertenties maken die op diverse platformen getoond worden, zoals de Google zoekmachine, YouTube, Gmail en andere aan Google gekoppelde platformen. Door middel van het inzetten van Google Ads kan jij je doelgroep bereiken, je naamsbekendheid, klantenbestand en omzet vergroten.

Veel ondernemers verliezen geld door zelf Google Ads te beheren. Deze situatie had vaak voorkomen kunnen worden als de ondernemer het beheer had uitbesteed aan een Google Ads specialist. Met al meer dan 10 jaar ervaring weten onze specialisten precies hoe ze jouw advertenties optimaal kunnen laten presteren. Hierdoor bespaar je tijd en kun jij je concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Hoeveel het uitbesteden van Google Ads gaat kosten is afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste is er het maandelijkse “Adspend” dat aan Google wordt betaald. Je Adspend bestaat uit het bedrag dat je per klik betaald op een advertentie. Een Google Ads specialist uit Edam-Volendam zorgt ervoor dat jouw gewenste Adspend optimaal wordt besteed. Ook heb je nog eenmalige opstartkosten aan het begin als je start met het uitbesteden van jouw Google Ads. Deze kosten zijn voor het opzetten van het account en het account klaar maken voor adverteren. Uiteindelijk betaal je elke maand een management fee voor het beheer en optimaliseren van jouw advertenties.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Een onderneming uit Edam-Volendam kan zeer veel profiteren van Google Ads, zeker als de advertenties optimaal ingezet worden. Daarnaast is het ook een meetbare vorm van online marketing, wat inhoudt dat je het volledig kan optimaliseren voor het beste resultaat. Google ads brengt veel voordelen met zich mee. Je kan bijvoorbeeld denken aan het bereiken van meer klanten, die zich omzetten tot loyale klanten, meer conversies, meer omzet en dus een hogere winst. Door al deze voordelen kan jouw onderneming groeien.

Google Ads kent verschillende soorten campagnes, zoals zoekcampagnes, shopping campagnes, display campagnes en videocampagnes. Elk type campagne wordt ingezet met een specifiek doel.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.