Wil je graag online meer succes?

Wij helpen bedrijven en ondernemers met online marketing, zodat het bedrijf groeit in omzet en klanten.

8 jaar

Ervaring met online marketing en bedrijven geholpen met online marketing.

5 miljoen

Euro uitgegeven aan online marketing om meer klanten te krijgen voor bedrijven.

10 miljoen

Online marketing campagnes opgezet om bedrijven te laten groeien.

Online marketing

Thomas Haring - Onlinemeersucces.nl

Online marketing is essentieel voor een goed draaiende business. Dit is vrij logisch, want bijna iedere klant of potentiële klant doet zijn vooronderzoek op het internet. Bij sommige klanten start de zoektocht op Facebook of Instagram en anderen zoeken op Google. Waar jouw potentiële klanten zijn, daar moet jij ook zijn.

De afgelopen 8 jaar heb ik mij gespecialiseerd in online marketing, met name: zoekmachine advertenties, zoekmachine optimalisatie en website ontwikkeling. Jarenlang heb ik mijn specialisme ingezet om bedrijven helpen bij de groei van hun onderneming. Online marketing werkt, maar werkt het ook al bij jou?

Online marketing en alles wat daarbij komt kijken is voor veel ondernemers nogal tijdrovend of vaag. Want iedere ondernemer weet ongeveer wel wat online marketing is en snapt ook dat het belangrijk is, maar als het over de uitvoering gaat, dan doen ze het in de eerste instantie liever zelf. Of wat ik ook soms te horen krijg is, mijn neef of nicht heeft er wel verstand van heeft. Of het is ooit wel eens opgezet, maar doordat de dagelijkse gang van zaken harder trekt, dan het optimaliseren van jouw online marketing, is dat volledig stil komen te liggen. Herken je dit?

Je hebt dan waarschijnlijk ook het gevoel dat er veel meer in zit dan dat er op dit moment uit komt. Maar je twijfelt waarschijnlijk ook of je überhaupt wel een specialist moet inhuren. Dan hebben we het nog niet eens over wie je dan moet inhuren, want ook dat is een lastige beslissing.

Ik kan je vertellen dat online marketing een specialisme is dat pas goed kan werken als je het al 100 keer hebt uitgevoerd. Dus heb je geen tijd of wil je meer resultaat, zoek dan een ervaren online marketing specialist. Ik neem mijn klanten altijd mee in het proces, zodat je altijd het gevoel hebt dat er transparant wordt gehandeld. Maar nog belangrijker, dat er continue vooruitgang wordt geboekt met jouw online marketing. Samen gaan we jouw bedrijf laten groeien.

Thomas Haring

Online marketing specialist

Op zoek naar een online marketing partner, die met je meedenkt en het voor je uitvoert, maar dan ook nog een goed resultaat boekt?

Resultaat met Adwords

Zoekmachine advertenties

Wil je beter zichtbaar zijn in Google, zodat potentiële klanten jou zien als ze naar je producten en diensten opzoek zijn? Ik kan je daarbij goed ondersteunen.

Adwords, Google Ads & SEA

Zoekmachine advertenties

Zoekmachine advertenties, of ook wel SEA, zijn in sommige gevallen zeer belangrijk voor een onderneming. Ik focus mij vooral om de zoekmachine Google. Dus heb je geen tijd voor Adwords, Google Ads of SEA? Of wil je er meer resultaat, dan er op dit moment wordt gerealiseerd? Klik dan op één van de onderstaande knoppen en bekijk de pagina’s.

Ik help namelijk ondernemers bij het opzetten en inrichten van hun Google Ads account. Naast het opzetten en inrichten help ik ondernemers ook met het Google Ads beheer. Dus heb je interesse? Klik op de knoppen hieronder.

SEO & zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, of ook wel SEO, is als het ware de fundering van jouw website als het gaat om zichtbaar zijn in de zoekmachines, waarbij Google natuurlijk de belangrijkste zoekmachine is. Dus heb je geen tijd voor SEO, zoekmachine optimalisatie of zoekmachine marketing? Of wil je er meer resultaat, dan er op dit moment wordt gerealiseerd? Klik dan op één van de onderstaande knoppen en bekijk de pagina’s.

Ik help namelijk ondernemers bij het verbeteren van hun posities in Google. Ik help onder andere door de content en techniek van de ondernemer te verbeteren, op basis van de juiste SEO strategie. Heb je interesse? Klik op de knoppen hieronder.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Wil je hogere posities in Google, zodat potentiële klanten jou zien als ze naar je producten en diensten opzoek zijn? Ik kan je daarbij goed ondersteunen.

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Wil je een website die niet alleen mooi is, maar ook doet wat hij hoort te doen, namelijk meer klanten binnenhalen? Ik kan je daarbij goed ondersteunen.

WordPress, website & webshop

Website ontwikkeling

Website of webshop? Oftewel, de thuisbasis van elke online marketing strategie. Het webdesign moet niet alleen mooi zijn, maar ook effectief. Wat is effectief? Als jouw website zorgt voor meer klanten en daarmee meer omzet. Dan is jouw website een marketing kanaal die jouw bedrijf laat groeien. 

Ik maak effectieve websites en webshops voor ondernemers. Dus heb je geen tijd om een mooie website te bouwen? Maar wil je wel de kansen benutten van een effectieve website of webshop? Klik dan op één van de onderstaande knoppen en bekijk de pagina’s.