Marketing expert

Wij helpen mkb bedrijven met het opzetten en verbeteren van hun online marketing, zodat het bedrijf groeit in klanten en omzet.

Marketing expert voor meer online succes

Wil jij graag je online zichtbaarheid vergroten, je huidige marktpositie behouden en blijven voorlopen op de concurrent, dan ben je op de juiste plek. Wij helpen ondernemers al jaren bij het realiseren van hun doelen. Hieronder onze feiten op een rij.

9 jaar

Ervaring in online marketing

6 miljoen

Advertentiebudget uitgegeven

11 miljoen

Marketing campagnes opgezet

100+

Bedrijven met marketing geholpen

Marketing

Wat is marketing

Online marketing is in essentie communiceren via het internet met als doel om klanten te werven. Online marketing is wel eens waar een specialisme, maar eigenlijk is het een onwijs breed vakgebied. Er zijn talloze vormen van online marketing, maar eigenlijk komt het altijd neer op bezoekers trekken naar je website, app of social media pagina’s. Dit kun je doen door advertenties te maken, content te schrijven, e-mails te sturen en nog veel meer.

Met online marketing beïnvloed je als het ware de gebruikers van het internet om jouw dienst of product af te nemen. Je selecteert vooraf de juiste online marketing kanalen. Dit doe je op basis van de doelen die je vooraf stelt.  Die doelstellingen kunnen overigens erg verschillend zijn. Je kan bijvoorbeeld meer naamsbekendheid willen krijgen of  je conversie willen verhogen. Nadat je doelen en marketing kanalen weet, ga je aan de slag. 

Belangrijk om te weten is dat online marketing hoofdzakelijk twee soorten kent, namelijk push en pull marketing. Push marketing is eigenlijk zoveel mogelijk mensen bereiken met een boodschap. De nadruk ligt vooral bij het bereik. Hoe groter het bereik is , des te groter is de kans dat er iemand klant wordt. Bij pull marketing kijk je meer of iemand al interesse heeft getoond in jouw dienst of product en die trek je vervolgens naar binnen met bijvoorbeeld een advertentie.

Ik help ondernemers met name met Google Ads (advertenties in Google) en zoekmachine optimalisatie (organisch scoren in Google). Dit valt voor een groot deel onder pull marketing. Maar niets van deze dingen werkt, zonder een goede website of webshop. Dus ik ontwikkel ook effectieve websites en webshops die zorgen voor meer klanten. 

Resultaat met Adwords

Optimaal resultaat

Wil je meer resultaat door de juiste marketing strategieën te volgen, waardoor jouw bedrijf verder kan doorgroeien.

Dé voordelen van marketing

Meer klanten, meer omzet en meer winst. Het is mogelijk met marketing. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je goed gevonden wordt op het internet? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je op organisch vlak hogere posities in Google krijgen? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Direct topposities

Wil je direct goed gevonden worden in Google? Met de juiste SEA campagnes ben je direct goed vindbaar.

Meer inschrijvingen

Wil je meer inschrijvingen op je website. De juiste website en strategieën zorgen voor meer aanvragen.

Meer bestellingen

Wil je meer bestellingen op je webshop. Met de juiste conversieverhogende activiteiten lukt het meteen.

Marketing expert

Marketing expert

Mijn naam is Thomas Haring en de afgelopen 8 jaar heb ik veel bedrijven geholpen met marketing. Ik heb met lokale en landelijke dienstverlenende organisaties gewerkt, maar ook met webshops die actief zijn in alleen Nederland, maar ook ver daarbuiten, zoals Spanje, Frankrijk, Italië, Denemarken en Polen.

Ik heb gemerkt dat iedere onderneming uniek is. Als je dat naar een online marketing strategie gaat doorvertalen, dan is het logisch dat een lokale dienstverlenende partij een andere online marketing strategie nodig heeft, dan een internationale B2B business. Ik ben goed in het bepalen van een duurzame online marketing strategie die aansluit bij jouw onderneming.

Online marketing kan voor iedereen goed werken. De vraag is alleen hoe goed werkt het al voor jouw bedrijf. Daarom bied ik iedere ondernemer gratis diensten aan, namelijk een gratis Adwords kansenonderzoek of gratis SEO analyse. 

Eerder heb ik omschrijven dat online marketing pas goed kan werken als je veel kennis hebt, maar het wordt pas echt lucratief als je veel ervaring hebt en het liefst in diverse branches. De combinatie tussen weten hoe je het moet doen en weten wat je precies moet doen is goud waard.

Dat online marketing belangrijk is voor iedere ondernemer is eigenlijk logisch. Maar hoe je het wilt inzetten en welke doelen je wilt bereiken is vaak nog onduidelijk. Doelen kunnen zijn: meer klanten, meer omzet, meer zichtbaarheid, meer bereik in een groter gebied, meer zichtbaarheid in een lokaal gebied. Ik kan je helpen bij het realiseren van jouw doelen. Dus heb je interesse? Neem dan contact op of vraag één van onze gratis diensten aan.
Adwords specialist

Meer succes

Wij verbeteren continue jouw marketing activiteiten, zodat jij je kunt richten op de dagelijkse gang van zaken.

Marketing expert

in uw regio

Ben je op zoek naar een marketing bureau uit de regio of wil je graag je marketing uitbesteden of ben je voor plan om een marketing expert of marketing specialist in te huren? Klik op één van de onderstaande links of zoek op plaatsnaam.

50%

Vraag ‘m aan.

50%

Koffie of esspresso?

Na het invullen van het formulier zal ik z.s.m. contact met je opnemen en drinken we samen een kop koffie.