Online marketing specialist Coevorden

Dé online marketing strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

8+ miljoen uitgegeven

Advertentiebudget uitgegeven

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met marketing hebben geholpen

Hoe start je met online marketing?

Wil je starten met online marketing en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waarbij je de online marketing wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met je opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

3. Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

4. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

5. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte dan gaan wij direct voor jou aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

6. Tijdens het traject

Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over online marketing

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat doet een online marketing specialist?

Een online marketing specialist is gespecialiseerd in het uitvoeren online marketing werkzaamheden voor andere bedrijven. Een online marketing specialist kan jouw doelstelling in werkelijkheid brengen. Of je nu de bezoekersaantallen van je website wilt verhogen, de verkoop wilt stimuleren of de naamsbekendheid wilt verbeteren, een online marketing specialist kan voor elk van deze doelen een strategie opstellen en deze op de juiste manier uitvoeren. Wij als online marketing specialisten kunnen jou ondersteuning bieden met bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, SEA, Facebook & Instagram en zelfs web development.

Wat kost een online marketing specialist?

Een vast prijskaartje hangen aan de diensten van een online marketing specialist is onmogelijk. Dit komt omdat de grootte en de moeilijkheidsgraad van het project een rol spelen, evenals het budget dat je beschikbaar hebt voor online marketing. Dit allemaal komt bij elkaar als je het hebt over de kosten van een online marketing specialist. Elke online marketing specialist gaat anders om met deze kosten. Terwijl sommige marketing specialisten achteraf factureren op basis van het totaal aantal gewerkte uren, kiezen andere specialisten voor een vooraf vastgestelde prijs. Al onze specialisten zullen de prijzen van te voren aangeven. Zo is het voor u volledig transparant wat jij in de toekomst kan verwachten. Daarnaast zijn onze contracten maandelijks opzegbaar want het risico voor investeren veel kleiner maakt.

Wat levert een online marketing specialist mij op?

Online marketing is een cruciaal onderdeel voor veel bedrijven en het wordt door de jaren heen alleen maar belangrijker. Het is een essentieel aspect geworden voor het succes van een bedrijf. Een online marketing specialist kan de sleutel zijn naar de groei van jouw onderneming. Dit komt doordat zij de kennis en middelen in huis hebben om effectieve marketing campagnes voor jouw bedrijf te voeren. Doelstellingen die zij bijvoorbeeld kunnen uitvoeren voor jou zijn meer website bezoekers, meer offerte aanvragen, een hogere ROAS en bijvoorbeeld meer naamsbekendheid. Al deze doelstellingen resulteren in een hogere omzet en winst. Deze winst zorgt ervoor dat jouw onderneming kan groeien en is dus cruciaal. Een online marketing specialist levert jou dus ontzettend veel voordelen op.

Waarom een online marketing specialist inschakelen?

Zonder een weloverwogen strategie en voldoende kennis kan online marketing snel een intimiderende onderneming worden, gezien het brede scala aan taken dat het omvat. Voer je de werkzaamheden op een verkeerde manier uit dan kan je ook afgestraft worden door bijvoorbeeld Google. Dit kan een negatieve impact hebben op jouw marketing strategie. Onze online marketing specialisten weten precies hoe je online marketing correct moet uitvoeren en zij kunnen dit soort situaties kan voorkomen. Je kan profiteren van de kennis en jarenlange ervaring van de specialist. Bovendien houd je ook tijd over waarin jij je kan focussen op andere onderdelen van jouw onderneming.

Wat kan je verwachten van een online marketing specialist uit Coevorden?

Je kan verwachten dat de specialist start met een gesprek. In dit gesprek worden de doelstellingen afgesproken. Op basis van deze doelstellingen en het afgesproken budget zal de specialist een passende strategie ontwikkelen. Zodra de strategie in werking is kan jij maandelijkse updates verwachten. Op deze manier weet jij altijd precies wat de online marketing voor jouw bedrijf oplevert.

Kan een online marketing specialist ervoor zorgen dat ik lokaal gevonden wordt in Coevorden?

Dit is zeker één van de taken die een online marketing specialist voor jou kan uitvoeren. Lokale vindbaarheid in Coevorden draait steeds meer een belangrijke rol in bedrijven. Door middel van bijvoorbeeld zoekmachine marketing kan een online marketing specialist dit voor jou regelen.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.