fbpx

Professionele website laten bouwen

Wij maken voor ondernemers goed presterende websites die zorgen voor meer klanten en omzet

Schrijf je in voor een gratis website analyse

8 jaar

Ervaring met websites en bedrijven geholpen door hun website te maken.

25+

Websites gemaakt die hebben gezorgd voor meer klanten en omzet.

10.000+

Topposities geclaimd door een goed presterende website te maken​.

Waarom een website

Een website is de thuishaven van al jouw online marketing activiteiten. Hier komen inschrijvingen op binnen, worden bestellingen geplaatst, staan jouw contactgegevens etc. In de hele online klantreis is de website vaak de plek waar men op terecht komt, via zoekmachine optimalisatie, via Adwords advertenties, via Facebook marketing, via Instagram marketing etc.

Op de website maakt men in de meeste gevallen de beslissing om voor jou of jouw onderneming te kiezen. Daarom zien wij de website als de thuishaven van alle online marketing activiteiten. Zonder een website is er geen fundering en kan er ook niet goed gebouwd worden aan alle marketing activiteiten. 

Ik heb ook een Facebook pagina en Instagram profiel, is dat niet ook belangrijk? Natuurlijk! Alleen wij zien dergelijke platformen als marketing kanalen. Daarnaast zie je ook dat dit soort kanalen vaak komen en gaan. Wie weet hebben we over een paar jaar weer een nieuw soort social media platform. Niemand zal het weten. Daarentegen blijft een website altijd jouw eigendom en dat zal nooit verdwijnen. 

Hoe zit dat dan met Google? Google zal waarschijnlijk niet verdwijnen. Dat zit namelijk zo in ons online zoekgedrag verweven. Mocht Google toch omvallen, dan zal er altijd een nieuwe zoekmachine opstaan, zoals Bing, Yahoo of Baidu. Deze zoekmachines zijn gemaakt om ontzettend veel websites te ordenen op basis van het zoekgedrag van de gebruiker. Dus hierbij zijn websites van crusiaal belang. Dat zijn ze nu, maar ook in de toekomst. Websites zijn toekomst bestendig en zullen altijd de thuisbasis vormen van jouw online marketing.

De voordelen van een goede website

Makkelijk beheren

Wil je een makkelijk beheerbaar systeem? Dat is mogelijk, want met Wordpress kan je op ieder moment makkelijk beheren.

Goede vindbaarheid

Wil je goed gevonden worden met je website? Dat is mogelijk, want wij maken websites die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. 

Veel mogelijkheden

Wil je een mooie website die voldoet aan jouw wensen? Dat is mogelijk, want wij maken websites die goed aansluiten bij jouw bedrijf.

Toekomstbestendig

Wil je een website die nog jaren weer mee kan? Dat is mogelijk, want wij maken websites die altijd uitgebouwd kunnen worden.

Professionele website laten bouwen

Mijn naam is Thomas Haring en de afgelopen 8 jaar heb ik veel bedrijven geholpen bij het maken van websites. Ik heb zowel met lokale ondernemers gewerkt die met een kleine website vooral lokaal wilde scoren, maar ook voor grote bedrijven die met een grote webshop flink wilde scoren om Europees niveau.

Mijn ervaring is dat iedere onderneming uniek is en als je dat doorvertaald naar een website, dan is het logisch dat een lokale dienstverlenende partij een andere website strategie nodig heeft, dan een internationale B2B business. Ik ben goed in het bepalen van een duurzame website strategie die aansluit bij jouw onderneming, maar ook zorgt dat je goed gaat scoren in alle zoekmachines.

Een goede website is van essentieel belang voor een onderneming. Het is enerzijds een beeld van de onderneming die men vaak het eerste ziet, maar anderzijds is het ook een goed marketing kanaal, waarmee je continue nieuwe klanten kunt binnen krijgen. De vraag is alleen hoe ziet jouw website strategie eruit en wat past het beste bij jouw onderneming. 

Waarom je een nieuwe website moet maken of waarom je überhaupt een website moet maken (mocht je er nog geen website hebben) wordt bepaald door de ondernemer. Redenen van een goede website zijn: Meer klanten, meer omzet, meer zichtbaarheid, meer bereik in een groter gebied, meer zichtbaar zijn in een lokaal gebied etc. Een goede website is een kans om jouw bedrijf te laten groeien, tenminste als de website goed in elkaar zit. Wil je weten hoe goed jouw website op dit moment scoort? Vraag dan een gratis website scan aan.

Website scan aanvragen?

Ik help je graag met het bouwen of verbeteren van jouw website. Maar wil je eerst weten wat de huidige stand van zaken is? Vraag dan nu een gratis website scan aan.

Professionele website laten bouwen kosten

Professionele website laten bouwen? Dit zijn de prijzen die ik hanteer voor het bouwen van Wordpress website. De onderstaande prijzen zijn exclusief hosting. De kosten voor hosting variëren van 10 tot 200 euro per maand, meestal 120 euro (excl. btw). 

Brons

997
  • Basis website
Standard

Zilver

1997
  • Medium website
Populair

Goud

2997
  • Goede website
Knallen

Platium

Meer budget
  • Top website
Opschalen

Aanvullend

Wij kijken altijd naar de wensen van de klant, maar wij kijken ook altijd naar de markt waarin jij je bevindt. Op basis daarvan bepalen wij de werkelijke prijs. Dus er kan in overleg altijd worden afgeweken van de bovenstaande prijs. Wilt u dus weten wat de prijs zal zijn in uw specifieke situatie en branche, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar thomas@onlinemeersucces.nl

Professionele website laten bouwen

in uw regio

Wil je graag een Wordpress website laten bouwen of een Wordpress webshop laten maken? En wil je graag dat die Wordpress website of Wordpress webshop wordt gebouwd in de regio? Klik op één van de onderstaande links of zoek op plaatsnaam.

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Disclaimer

U gaat akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy door gebruik te maken van deze website.