Snelst groeiende supplementenshop

Website:

Bodyenshapestore.nl

Werkzaamheden:

Google Ads ondersteuning, feed management en display campagnes

Naam klant:

Jesse, Jelle, Chris, Beau

Dienstverlening:

Google Ads

Bodyenshapestore.nl

Body & Shape Store is een supplementenshop met een uitgebreid assortiment kwalitatieve producten van 40+ exclusieve topmerken. Naast een webshop hebben zij ook een fysieke winkel.  

bodyenshapestore.nl

Bodyenshapestore.nl

Supplementen webshop

Als online marketeers zijn wij enthousiast over Body & Shape Store, de nieuwkomer in de supplementen industrie Dit bedrijf, gedreven door een jong, dynamisch team van sportliefhebbers met uiteenlopende expertises, biedt een uitgebreid assortiment aan, van proteïneshakes en pre-workouts tot sportuitrusting en vitamines. Hun missie? De supplementenwereld een nieuwe richting geven met een heldere en gezonde filosofie: mensen motiveren om actief te zijn en hen voorzien van de essentiële voedingsstoffen voor hun sportieve reis. Wij staan klaar om Body & Shape Store te helpen hun digitale voetafdruk te vergroten en hun krachtige boodschap bij een groter publiek te krijgen.

Het bedrijf

Met een sterke focus op hoogwaardige producten en een assortiment van meer dan 40 unieke merken, profileert Body & Shape Store zich als de toonaangevende en snelst expanderende supplementenwinkel in Nederland en België.

Producten

De winkel biedt verschillende supplementen aan, waaronder eiwitten, pre-workout, creatine, aminozuren, weight gainers, vitamines en meer. Daarnaast verkopen ze accessoires voor training, voordeelpakketten en kleding.

1
Unieke artikelen
1
Marketingkanalen
1
Search campagnes
1
Display campagnes

Sfeerimpressie

bodyenshapestore.nl
bodyenshapestore.nl
Bodyenshapestore.nl
bodyenshapestore.nl
bodyenshapestore.nl
bodyenshapestore.nl

Toelichting

Micro en macro combineren

In de supplementen branche weet onlinemeersucces.nl precies hoe de markt werkt. Nieuw in deze markt? Wij helpen jou navigeren om elke kans te grijpen. Een goede kans hierin? Remarketing! Het is dé manier om klantentrouw op te bouwen voor de lange termijn.

Een ding is zeker: bij supplementen is timing alles! Zij worden regelmatig gebruikt en voor je het weet is het tijd voor een nieuwe bestelling. Door de kracht van gerichte Google-advertenties met remarketing te combineren kunnen wij de verkoop van Body & Shape Store verhogen

Ons doel? Samen met jou de perfecte online strategieën uitstippelen, zodat je online footprint groter wordt en je blijft groeien. Herhaalaankopen zijn het magische ingrediënt voor blijvend succes, en wij staan klaar om je dat succesrecept aan te reiken.

Samenwerken met ambitie

De samenwerking met het team van Body & Shape Store is zeer prettig en samen behalen wij de doelen van Body & Shape Store. Wanneer wij innovatieve ideeën en oplossingen voorstellen, wordt hier direct en grootschalig actie op ondernomen. Het resultaat? Een snelle groei van het bedrijf en een vooruitzicht op nog grotere successen.

Wij zijn vereerd om deel uit te maken van het succesverhaal van Body & Shape Store en zetten ons volledig in om hun online aanwezigheid te vergroten en hun groeiambities te ondersteunen. Met onze diepgaande expertise en ervaring in online marketing, bieden wij hen de tools en strategieën om hun ambities waar te maken.

De kracht van onze samenwerking schuilt in vertrouwen, transparante communicatie en een gedeelde drive om de top te bereiken. Wij zijn vereerd om aan hun zijde te staan en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Bodyenshapestore.nl

Flexibel met bellen

Voor mijn bedrijf had ik hulp nodig met Google Ads. Ik heb Onlinemeersucces.nl hiervoor ingeschakeld door de goede expertise en vele ervaring die zij hebben. De Google Ads draaien erg goed en wij zijn zeer tevreden. De samenwerking verloopt goed en ze zijn erg flexibel met bellen, langskomen en de tijden dat ze bereikbaar zijn. Ze denken niet in hokjes. Als ik in de avond een berichtje stuur krijg ik gewoon een reactie en dat is erg fijn. Ik zou zeker Onlinemeersucces.nl aanbevelen aan iemand anders. Het is een zeer betrouwbare partij.

Jesse – Aandeelhouder

Wat is klantenservice?

Betrouwbare partij

Voor dat ik Onlinemeersucces.nl ingeschakeld had worstelde ik erg met het uitvoeren van online promoties. Onlinemeersucces.nl heeft er voor gezorgd dat wij meer vindbaar zijn geworden, veel meer omzet draaien en meer bezoekers krijgen. Ze werken erg fijn, netjes en geordend en denken altijd met ons mee. Ze weten waar ze het over hebben en waar we het over gehad hebben. Alles wordt erg professioneel onthouden. Zoek je nog een goede betrouwbare online marketing partij? Dan zou ik Onlinemeersucces.nl zeker aanbevelen.

Chris – Aandeelhouder

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.