SEA specialist Stein

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA specialist uit Stein inhuren?

Waarom ons als SEA specialist uit Stein inhuren?

Wij, als SEA specialisten in Stein, zijn bedreven in het adverteren via zoekmachines, aangeduid als Search Engine Advertising (SEA). Wij zijn al meer dan tien jaar bezig met het opzetten en beheren van SEA campagnes.

Het opzetten van een succesvolle SEA campagne kan erg complex zijn. Er zijn namelijk veel verschillende soorten advertenties, instellingen en eisen waar je rekening mee moet houden. Daarom is SEA uitbesteden vaak de beste keuze. Een winstgevende campagne is volledig afhankelijk van het hebben van een goede SEA strategie. Onze ervaren SEA specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten van effectieve campagnes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn als SEA bureau actief in heel Nederland en hebben verschillende specialisaties ontwikkeld, waaronder lokale vindbaarheid in Stein. Door onze specialisaties kunnen wij jouw bedrijf uitmuntend ondersteunen bij het opzetten van een maatwerk SEA strategie die volledig voldoet aan jouw specifieke doelstellingen en vereisten. Geen elke onderneming is hetzelfde, daarom is zo’n goede strategie zo enorm belangrijk.

Vaak zien wij dat ondernemers veel geld verliezen door zelf aan de slag te gaan met SEA. Onze samenwerking kan dit voor jou voorkomen. Dankzij onze expertise kunnen wij jouw onderneming helpen groeien op het gebied van websitebezoekers, leads, klanten en uiteindelijk winst. Interesse in de diensten van onze SEA specialisten? Vraag dan meteen een gratis groeigesprek aan en dan helpen wij jou verder.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA is een advertentiemodel waarbij je kosten per klik betaald. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. Bij SEO gaat dat net wat anders te werk. Hierbij betaal je namelijk niet per klik. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de betaalde zoekresultaten. Kies je voor adverteren via Google? Dan is het mogelijk om je advertenties te laten zien op Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. De kosten die je aan Google betaald zijn de kliks op een advertentie. Je kunt adverteren op een brede of geselecteerde doelgroep met deze snelle vorm van marketing.

De kosten van een SEA specialist zijn volledig afhankelijk van het budget dat jij als ondernemer over hebt voor zoekmachine advertenties. De maandelijkse kosten van een SEA specialist kunnen in twee onderdelen opgedeeld worden. Het is eerste is wat je betaald aan de zoekmachine. Bij SEA betaal je per kosten per klik. Alle kliks die je in een maand krijg bepalen je maandelijkse Adspend. Deze adspend betaal je aan de zoekmachine. Bovendien wordt er een extra maandelijks beheer tarief in rekening gebracht. Hierbij nemen wij het beheer van je advertenties over en zorgen wij voor de optimalisatie. Deze optimalisatie zorgt ervoor dat jij meer uit je advertenties kunt halen. Als je start met SEA hebben wij ook nog eenmalige opstart kosten voor het opzetten van jouw account.

Een SEA specialist is gespecialiseerd in het adverteren op zoekmachines. Ze weten precies hoe campagnes geoptimaliseerd moeten worden en hoe jij het meeste eruit kan halen. De SEA specialist zorgt hiermee voor meer leads/verkoop, websiteverkeer en uiteindelijk tot meer omzet.

SEA is een advertentiemodel waarbij je kosten per klik betaald. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. Bij SEO gaat dat net wat anders te werk. Hierbij betaal je namelijk niet per klik. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

Het eerste voordeel van SEA is dat een meetbare vorm van online marketing is. Door deze functie kun je precies vaststellen wat wel en wat niet effectief is. En misschien zelfs ontdekken welke regio het beste presteert en veel conversies oplevert en welke regio niet. Door deze informatie kan je de SEA campagnes volledig optimaliseren, zodat jij als ondernemer het meeste uit je geld kan halen.

Doordat SEA een meetbare vorm van marketing is, kan het veel opleveren voor een bedrijf. Hierdoor kunnen alle advertenties volledig geoptimaliseerd worden. Deze advertenties kunnen meer websitebezoekers, leads/verkoop en omzet genereren.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.