SEA uitbesteden Heiloo

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Heiloo

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA is het betaald adverteren in zoekmachines. Het inzetten van een SEA-strategie kan zonder de benodigde kennis een lang proces zijn. Daarom kan het uitbesteden van SEA een goede stap zijn. Wij van Onlinemeersucces.nl zijn al meer dan 10 jaar ervaren in het maken en beheren van succesvolle SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel ondernemingen geholpen en ook met veel verschillende branches in Heiloo gewerkt.

Elke onderneming is anders en heeft dan ook zijn eigen unieke strategie nodig. Een SEA strategie kan ervoor zorgen dat de campagne een succes word. Onze deskundigen zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw onderneming.

Er zijn veel verschillende soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Zonder kennis over de diverse soorten advertenties kan het voorkomen dat je ze niet correct inzet. Wij weten nauwkeurig welke advertentie voor welke toepassing wel of niet geschikt is. Door SEA uit te besteden voorkom je dat je niet werkende advertenties opzet en geld verliest. Je kan profiteren van de uitgebreide kennis van onze deskundigen. Daarnaast hou jij tijd over om je volledig te focussen op je eigen bedrijf. Wil jij je zaak laten groeien met effectieve SEA campagnes? Vraag dan direct vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het volgende voordeel is dat het een snelle en meetbare vorm van online marketing is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan precies zien wat goed werkt en wat minder en daar volledig op inspelen. Het kan jouw meer naamsbekendheid, klanten en omzet geven.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de zoekresultaten waar advertentie bij staat. Kies je voor adverteren via Google? Dan is het mogelijk om je advertenties te laten zien op Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. De kosten die je aan Google betaald zijn de kliks op een advertentie. Je kan adverteren op een uitgebreide of beperkte doelgroep met deze snelle marketing benadering.

Het proces van het opzetten en uitvoeren van SEA is tijdsintensief en vraagt om een bepaalde expertise. Als je dit zelf aanpakt, zal het veel van je tijd in beslag nemen, tijd die je anders aan de essentiële taken van jouw onderneming zou kunnen besteden. Bovendien merken we vaak dat er veel geld verloren gaat wanneer ondernemers zelf met SEA beginnen. Dit komt vaak door het gebrek aan ervaring dat ondernemers in dit domein hebben. Door SEA uit handen te geven, voorkom je dit allemaal en heb je zekerheid dat het direct op de juiste manier plaatsvindt. Je hoeft er zelf in principe niet meer naar om te kijken en jij kan je volledig gaan focussen op jouw bedrijf.

SEA is een advertentiemodel waarbij je kosten per klik betaald. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. Voor SEO betaal je niet per klik die je krijgt, dit werkt dus net wat anders. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het volgende voordeel is dat het een snelle en meetbare vorm van online marketing is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan precies zien wat goed werkt en wat minder en daar volledig op inspelen. Het kan jouw meer naamsbekendheid, klanten en omzet geven.

SEA streeft ernaar om meer conversies te bereiken, met als voorbeelden het genereren van leads of het stimuleren van verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Als je gaat adverteren betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. Het maandelijks te besteden bedrag bepaal je zelf. Een SEA expert kan ervoor zorgen dat jouw Adspend elke maand optimaal besteed wordt. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de specialist. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Als je net begint met SEA en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.