SEA uitbesteden Tynaarlo

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Tynaarlo

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA staat ook wel voor het betaald adverteren in zoekmachines. Het uitvoeren van een SEA strategie kan zonder de juiste kennis een tijdrovend proces zijn. Het uitbesteden van SEA kan daarom ook een voordelige zet zijn. Wij van Onlinemeersucces.nl zijn al meer dan tien jaar ervaren in het maken en beheren van succesvolle SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Tynaarlo gewerkt.

Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen strategie nodig. Een doeltreffende SEA-strategie kan zorgen voor een effectieve campagne. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw onderneming.

Er is een variatie aan advertentie soorten waar je gebruik van kan maken als je gaat adverteren. Zonder kennis over de diverse soorten advertenties kan het voorkomen dat je ze niet correct inzet. Wij weten nauwkeurig welke advertentie voor welke toepassing wel of niet geschikt is. Door SEA uit te besteden voorkom je dat je niet werkende advertenties opzet en geld verliest. Je kan profiteren van de uitgebreide kennis van onze medewerkers. Daarnaast hou jij tijd over om je volledig te focussen op je eigen zaak. Wil jij je bedrijf laten groeien met winstgevende SEA campagnes? Vraag dan nu vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan sneller resultaat opleveren dan SEO. Wat voor veel mensen als een groot voordeel gezien wordt. Het is een snellere vorm van marketing. Dat niet alleen, het is ook nog eens meetbaar. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan precies zien wat goed werkt en wat minder en daar volledig op inspelen. Het kan jouw meer naamsbekendheid, klanten en omzet geven.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Bij SEA gaat het om de betaalde resultaten die je in zoekmachines ziet. Als je kiest voor het adverteren op Google kunnen jouw advertenties ook zichtbaar worden op aangesloten platformen, YouTube, en Gmail. De kosten die je aan Google betaald zijn de kliks op een advertentie. Je kan adverteren op een uitgebreide of beperkte doelgroep met deze snelle marketing benadering.

Het proces van het opzetten en uitvoeren van SEA is tijdsintensief en vraagt om een bepaalde expertise. Als je dit zelf aanpakt, zal het veel van je tijd in beslag nemen, tijd die je anders aan de essentiële taken van jouw onderneming zou kunnen besteden. Bovendien merken we vaak dat er veel geld verloren gaat wanneer ondernemers zelf met SEA beginnen. Dit komt veelal door de geringere ervaring die ondernemers in dit vakgebied bezitten. Door SEA uit te besteden, voorkom je deze problemen en weet jij zeker dat het vanaf het begin op de juiste manier wordt uitgevoerd. Je hoeft er zelf in principe niet meer naar om te kijken en jij kan je volledig gaan focussen op jouw bedrijf.

Als je start met SEA betaal je per klik. Als iemand dus klikt op jouw advertentie moet je een bepaald bedrag betalen. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. Voor SEO betaal je niet per klik die je krijgt, dit werkt dus net wat anders. Het gaat hierom dat je organisch vindbaar wordt in de zoekmachine. Het is een langzame vorm van marketing.

SEA kan sneller resultaat opleveren dan SEO. Wat voor veel mensen als een groot voordeel gezien wordt. Het is een snellere vorm van marketing. Dat niet alleen, het is ook nog eens meetbaar. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan precies zien wat goed werkt en wat minder en daar volledig op inspelen. Het kan jouw meer naamsbekendheid, klanten en omzet geven.

Het doel van SEA is het behalen van meer conversies. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan leads of verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Ga je adverteren? Dan betaal je de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan SEA wilt uitgeven kan je zelf bepalen. De SEA expert zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de deskundige voor het beheer en optimaliseren van jouw campagnes. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.