SEA uitbesteden Venray

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Venray

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA is het betaald adverteren in zoekmachines. Het uitvoeren van een SEA strategie kan zonder de juiste kennis een tijdrovend proces zijn. Het uitbesteden van SEA kan daarom ook een voordelige zet zijn. Ons team bij Onlinemeersucces.nl heeft meer dan 10 jaar ervaring met het opzetten en onderhouden van succesvolle SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Venray gewerkt.

Elke onderneming is uniek en heeft daarom zijn eigen strategie nodig. Een goed uitgedachte SEA-strategie kan het succes van de campagne garanderen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw onderneming.

Er zijn veel verschillende soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Zonder de juiste kennis over de diverse typen advertenties, kan het zijn dat je ze niet optimaal gebruikt. Wij hebben de expertise om te bepalen welke advertentie waarvoor het meest effectief is. Het uitbesteden van SEA voorkomt dat je geld verspilt aan niet-functionerende advertenties. Je kunt profiteren van de diepgaande kennis van onze specialisten. Daarnaast hou je tijd over om je te focussen op je eigen bedrijfsactiviteiten. Wil jij je zaak laten groeien met succesvolle SEA campagnes? Vraag dan meteen vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Ook is SEA een snelle en meetbare vorm van marketing. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan precies zien wat goed werkt en wat minder en daar volledig op inspelen. Het kan jouw meer naamsbekendheid, klanten en omzet geven.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA zijn de betaalde resultaten die je in zoekmachines, zoals Google ziet. Kies je voor adverteren via Google? Dan is het mogelijk om je advertenties te laten zien op Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Aan Google betaal je dan de kliks per advertentie. Je kan adverteren op een uitgebreide of beperkte doelgroep met deze snelle marketing benadering.

Het proces van het opzetten en uitvoeren van SEA is tijdsintensief en vraagt om een bepaalde expertise. Als je dit zelf aanpakt, zal het veel van je tijd in beslag nemen, tijd die je anders aan de essentiële taken van jouw bedrijf zou kunnen besteden. Bovendien merken we vaak dat er veel geld verloren gaat wanneer ondernemers zelf met SEA beginnen. Dit komt vaak door het gebrek aan ervaring dat ondernemers in dit domein hebben. Door SEA uit te besteden, kun je dit allemaal vermijden en ben je ervan verzekerd dat alles meteen correct wordt uitgevoerd. Je hoeft er zelf niet meer naar om te kijken en kunt je onverdeelde aandacht geven aan de kerntaken van jouw bedrijf.

Als je start met SEA betaal je per klik. Als iemand dus klikt op jouw advertentie moet je een bepaald bedrag betalen. Een andere eigenschap van SEA is dat het een meetbare vorm van online marketing is. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Het gaat hierom dat je organisch vindbaar wordt in de zoekmachine. Dit is dan ook een langzamere vorm van marketing.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Ook is SEA een snelle en meetbare vorm van marketing. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan precies zien wat goed werkt en wat minder en daar volledig op inspelen. Het kan jouw meer naamsbekendheid, klanten en omzet geven.

De focus van SEA ligt op het bereiken van een hoger aantal conversies, waarbij je kunt denken aan zaken zoals leads of meer verkoop behalen. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Ga je adverteren? Dan betaal je de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan SEA wilt uitgeven kan je zelf bepalen. Een professional kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de specialist voor het beheer en optimaliseren van jouw campagnes. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.