Wat is Black-hat SEO?

Black-hat SEO is een praktijk die gericht is op het manipuleren van zoekmachine-resultaten door middel van technieken die in strijd zijn met de richtlijnen van zoekmachines.

Wat is Blackhat-SEO?

Wat is Black-hat SEO?

Black-hat SEO is een praktijk die gericht is op het manipuleren van zoekmachine-resultaten door middel van technieken die in strijd zijn met de richtlijnen van zoekmachines. Deze technieken zijn bedoeld om een website hoger te laten ranken in zoekresultaten, maar kunnen leiden tot een slechte gebruikerservaring en kunnen zelfs leiden tot een verbod van de zoekmachine.

Het is te vergelijken met het gebruik van valse munten in een gokautomaat, om zo een hogere kans te hebben op winst. Net als valse munten, black-hat SEO technieken zijn frauduleus en worden niet geaccepteerd door zoekmachines.

Waar zijn de technieken van black-hat seo op gebaseerd?

Black-hat SEO technieken zijn vaak gebaseerd op het verbergen van informatie voor zoekmachines of het manipuleren van zoekresultaten door middel van automatische software. Dit kan onder andere inhouden het gebruik van verduisterde tekst, het kopiëren van inhoud, het verbergen van inhoud achter afbeeldingen of het gebruik van automatische linkbuilding.

Deze praktijken kunnen leiden tot een verbod van zoekmachines, een slechte gebruikerservaring, en een daling van de verkeer en inkomsten. Zoekmachines gebruiken algoritmen om websites te analyseren en te classificeren, en websites die black-hat SEO technieken gebruiken, worden vaak als “spam” beschouwd en worden verwijderd uit zoekresultaten.

Daarom is het belangrijk om te weten dat black-hat SEO technieken niet alleen onethisch zijn, maar ook zeer gevaarlijk zijn voor de lange termijn succes van een website. Het is veel beter om te kiezen voor White-hat SEO technieken, die gericht zijn op het verbeteren van de gebruikerservaring en het aanbieden van waardevolle inhoud voor zoekmachines en gebruikers. Dit kan onder andere inhouden het gebruik van relevante zoekwoorden, het creëren van unieke en waardevolle inhoud, en het verkrijgen van relevante en natuurlijke backlinks.

Conclusie

White-hat SEO technieken zullen een website op een eerlijke en ethische manier helpen te groeien en zullen op de lange termijn leiden tot een groter verkeer en inkomsten. Dus in plaats van te kiezen voor de korte termijn winst, is het veel beter om te kiezen voor een duurzame groei door het gebruik van White-hat SEO technieken.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Vrijblijvend een complete scan van jouw website. Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.