WordPress website laten bouwen

Wij maken voor ondernemers goed presterende Wordpress websites die zorgen voor meer klanten en omzet

Gratis website scan twv €75,-

8 jaar

Ervaring met Wordpress en bedrijven geholpen door hun Wordpress website te maken.

200+

Wordpress websites gemaakt die hebben gezorgd voor meer klanten en omzet.

10.000+

Topposities geclaimd door een goed presterende Wordpress website te maken​.

Wat is Wordpress

Wordpress een CMS systeem, waarmee je gemakkelijk je website kunt beheren. CMS staat voor Content Management System. Oftewel, een systeem waarmee je de content (inhoud) van je website kunt managen.

Wordpress is het grootste CMS systeem van de wereld. In 2019 was 33,4 procent van alle websites ter wereld gemaakt in Wordpress. Dit toont aan dat Wordpress door iedereen wordt omarmd. Dit percentage geeft ook aan dat het een zeer goed systeem is om je website mee te maken. Dit laatste wordt soms nogal in twijfel getroffen, omdat het volgens velen een nogal zwaar en ingewikkeld systeem zou zijn. 

Zwaar? Ja, dat klopt wel redelijk. Het is een groot systeem met vele mogelijkheden, maar dat je juist waar veel mensen naar op zoek zijn. Ingewikkeld? Nou, als websites maken niet je specialiteit is, dan is het ingewikkeld, maar in dat geval is het raadzaam om er een specialist bij te halen.

Wordpress is van origine een CMS systeem voor blogs. Dit wil zeggen dat je er voorheen alleen in kon bloggen. Inmiddels is dat allang niet meer het geval, want het cms is uitgegroeid tot een wereldspeler en mede dankzij die groeit is het systeem dusdanig volwassen geworden dat je er van alles mee kunt maken. Van simpele visitekaartjes websites tot enorme webshops. Dit is ook de reden waarom wij kiezen voor een Wordpress en waarom wij alle websites bouwen in Wordpress. 

De voordelen van Wordpress

Makkelijk beheren

Wil je een makkelijk beheerbaar systeem? Dat is mogelijk, want Wordpress kan je op ieder moment makkelijk beheren.

GOed gevonden worden

Wil je goed gevonden worden met je wordpress website? Dat is mogelijk, want Wordpress is gemaakt om goed te kunnen scoren. 

Veel mogelijkheden

Wil je de website volledig aanpassen naar jouw wensen? Dat is mogelijk, want door de vele opties is Wordpress helemaal te personaliseren.

Toekomstbestendig systeem

Wil je een website die nog jaren weer mee kan? Dat is mogelijk, want zoals het er nu uitziet zal Wordpress niet meer verdwijnen. 

WordPress website laten bouwen

Mijn naam is Thomas Haring en de afgelopen 8 jaar heb ik veel bedrijven geholpen bij het maken van Wordpress websites. Ik heb zowel met lokale ondernemers gewerkt die met een kleine website vooral lokaal wilde scoren, maar ook voor grote bedrijven die met een grote webshop flink wilde scoren om Europees niveau.

Mijn ervaring is dat iedere onderneming en daarmee ook iedere website uniek is. Als je dat doorvertaald naar een Wordpress website, dan is het logisch dat een lokale dienstverlenende partij een andere website strategie nodig heeft, dan een internationale B2B business. Ik ben goed in het bepalen van een duurzame website strategie die aansluit bij jouw onderneming, maar ook zorgt dat je goed gaat scoren in alle zoekmachines.

Een goede website is van essentieel belang voor een onderneming. Het is enerzijds een beeld van de onderneming die men vaak het eerste ziet, maar anderzijds is het ook een goed marketing kanaal, waarmee je continue nieuwe klanten kunt binnen krijgen. De vraag is alleen hoe ziet jouw website strategie eruit en wat past het beste bij jouw onderneming. 

Waarom je een nieuwe website moet maken of waarom je überhaupt een website moet maken (mocht je er nog geen website hebben) wordt bepaald door de ondernemer. Redenen van een goede website zijn: Meer klanten, meer omzet, meer zichtbaarheid, meer bereik in een groter gebied, meer zichtbaar zijn in een lokaal gebied etc. Een goede Wordpress website is een kans om jouw bedrijf te laten groeien, tenminste als de Wordpress website goed in elkaar zit. Wil je weten hoe goed jouw website op dit moment is? Vraag dan een gratis website scan aan.

Website scan aanvragen?

Ik help je graag met het bouwen of verbeteren van jouw Wordrpess website. Maar wil je eerst weten wat de huidige stand van zaken is? Vraag dan nu een gratis website scan aan.

Wordpress website laten bouwen

in uw regio

Wil je graag een Wordpress website laten bouwen of een Wordpress webshop laten maken? En wil je graag dat die Wordpress website of Wordpress webshop wordt gebouwd in de regio? Klik op één van de onderstaande links of zoek op plaatsnaam.