WordPress website laten maken Loppersum

Wij maken voor ondernemers goed presterende WordPress websites die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Websites geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte websites gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de website hebben geholpen

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De WordPress website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de WordPress website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een website hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de WordPress website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over WordPress websites laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost een WordPress website laten maken?

De tarieven voor het laten maken van een WordPress website zijn volledig afhankelijk jouw wensen. Hierbij wordt er onder andere rekening gehouden met de complexiteit, de hoeveelheid pagina’s van de website en natuurlijk jouw budget. Wil jij weten wat de exacte prijs voor een WordPress website laten maken is? Dan kan jij het beste contact met ons opnemen.

Waarom door ons een website laten maken?

Vertrouw op ons online marketing bureau voor het maken van jouw website. Jij kunt erop vertrouwen dat deze goed zal aansluiten bij jouw doelgroep. Wij doen namelijk altijd van te voren een kort onderzoekje. Hierbij onderzoeken wij onder andere jouw markt. Zodra wij starten met het ontwikkelen van jouw website zorgen wij ervoor dat de website ook aansluit bij jouw huisstijl, branche en jouw producten en diensten.

Is de website origineel?

Iedere website die wij creëren, ontwerpen wij vanuit het niets speciaal voor jou. We houden ons niet aan standaard templates en elke website is uniek. Wij maken iedere website speciaal voor jou, met aandacht voor jouw wensen, huisstijl, doelgroep, de sector en jouw producten/diensten.

Wie schrijft de tekst voor de website?

Jij kunt zelf de teksten schrijven, of je kunt ervoor kiezen om het aan ons over te laten. Wij zullen dan de teksten voor jou opstellen.

Hoelang duurt het maken van een WordPress website?

De tijd dat het kost van het maken van een WordPress website is afhankelijk van de complexiteit en omvang van de website. Meestal duurt het ongeveer 4 weken om een website te maken.

Kunnen jullie de hosting en onderhoud regelen voor WordPress websites?

Ja, zeker. Je kan voor beide diensten bij ons terecht. Onder onderhoud valt ook het bewerkstelligen van updates, back-ups maken van de website en het testen van de website functionaliteiten.

Kunnen jullie mijn website vindbaar maken in Google?

Ja, wij doen dit door middel van zoekmachine marketing. Hierbij heb jij twee verschillende varianten, namelijk zoekmachine optimalisatie en SEA. Bij zoekmachine optimalisatie gaat het om organisch zoekresultaten. Hiervoor kunnen wij werkzaamheden uitvoeren om jouw website hoger te krijgen. Bij SEA gaat het om de betaalde zoekresultaten. Hierbij wordt jij dan vindbaar in de advertenties.

Kan ik mijn website ook op mijn smartphone of tablet bekijken?

Ja, dat kan zeker. Elke website die wij maken kan jij bekijken op telefoon en tablet. Gezien het toenemend aantal mensen dat websites bezoekt via mobiele telefoons en tablets, wordt het essentieel om jouw website aan te passen voor deze apparaten. Ons bureau voor online marketing begrijpt dat mobielvriendelijke websites nu de norm zijn. Daarom maken wij elke website die we maken responsief voor zowel smartphone als tablet.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.