WordPress website laten maken Neerijnen

Wij maken voor ondernemers goed presterende WordPress websites die zorgen voor meer klanten en omzet

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Websites geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte websites gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de website hebben geholpen

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een WordPress website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De WordPress website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de WordPress website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een website hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de WordPress website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over WordPress websites laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost een WordPress website laten maken?

De tarieven voor het laten maken van een WordPress website zijn volledig afhankelijk jouw wensen. De tarieven worden namelijk gebaseerd op de grootte en de complexiteit van de website. Benieuwd hoeveel jouw droom website gaat kosten? Neem dan contact op met onze vakspecialisten.

Waarom door ons een website laten maken?

Als jij besluit dat ons online marketing bureau jouw website maakt, weet jij zeker dat deze goed zal overeenkomen met jouw doelgroep. Wij doen namelijk altijd van te voren een kort onderzoekje. Hierbij onderzoeken wij onder andere jouw markt. Vervolgens baseren wij het design op jouw huisstijl, de sector, de doelgroep en jouw producten en diensten.

Is de website origineel?

Elk van de websites die wij creëren is specifiek en origineel voor jou ontworpen. We gebruiken geen standaard sjablonen en elke website is uniek. Wij ontwerpen iedere website uniek voor jou, met in gedachten jouw wensen, huisstijl, doelgroep, de branche en producten/diensten.

Wie schrijft de tekst voor de website?

Het is aan jou of jij zelf de teksten wilt schrijven, of jij kunt deze taak aan ons overdragen. Wij zullen dan de teksten voor jou creëren.

Hoelang duurt het maken van een WordPress website?

Hoelang het duurt voordat jouw website af is, hangt af van meerdere factoren. Hoe groter de website is, hoe meer tijd het kost om een website te ontwikkelen. De gemiddelde tijdsduur voor het ontwerpen van een WordPress website is ongeveer vier weken.

Kunnen jullie de hosting en onderhoud regelen voor WordPress websites?

Ja, dit kunnen wij zeker doen. Voor onderhoud en hosting kan jij voor beide bij ons terecht. Onderhoud omvat taken zoals updates doen, back-ups van de website maken en de functionaliteiten van de website testen.

Kunnen jullie mijn website vindbaar maken in Google?

Ja, dit kunnen wij voor jouw regelen middels onze dienst zoekmachine marketing. Er bestaan twee verschillende varianten: SEO en Google Ads. SEO betreft organische zoekresultaten, waar wij aan kunnen werken om jouw website hoger te plaatsen. SEA heeft betrekking op betaalde zoekresultaten, waarbij je zichtbaar wordt in de advertenties.

Kan ik mijn website ook op mijn smartphone of tablet bekijken?

Ja, wij maken alle websites compatibel voor een smartphone en een tablet. Steeds meer mensen gebruiken een telefoon of tablet om websites te bezoeken. Dit maakt het essentieel om jouw website aan te passen voor deze apparaten. Wij als een online marketing bureau snappen dat als geen ander. Daarom is elke website die wij maken responsive voor mobiel en tablet.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.