Internet marketing bureau

Wij helpen mkb bedrijven met het opzetten en verbeteren van hun online marketing, zodat het bedrijf groeit in klanten en omzet.

Internet marketing bureau voor meer online succes

Wil jij graag je online zichtbaarheid vergroten, je huidige marktpositie behouden en blijven voorlopen op de concurrent, dan ben je op de juiste plek. Wij helpen ondernemers al jaren bij het realiseren van hun doelen. Hieronder onze feiten op een rij.

9 jaar

Ervaring in online marketing

6 miljoen

Advertentiebudget uitgegeven

11 miljoen

Marketing campagnes opgezet

100+

Bedrijven met marketing geholpen

Internet marketing

Wat is internet marketing

Online marketing is in essentie communiceren via het internet met als doel om klanten te werven. Online marketing is wel eens waar een specialisme, maar eigenlijk is het een onwijs breed vakgebied. Er zijn talloze vormen van online marketing, maar eigenlijk komt het altijd neer op bezoekers trekken naar je website, app of social media pagina’s. Dit kun je doen door advertenties te maken, content te schrijven, e-mails te sturen en nog veel meer.

Met online marketing beïnvloed je als het ware de gebruikers van het internet om jouw dienst of product af te nemen. Je selecteert vooraf de juiste online marketing kanalen. Dit doe je op basis van de doelen die je vooraf stelt.  Die doelstellingen kunnen overigens erg verschillend zijn. Je kan bijvoorbeeld meer naamsbekendheid willen krijgen of  je conversie willen verhogen. Nadat je doelen en marketing kanalen weet, ga je aan de slag. 

Belangrijk om te weten is dat online marketing hoofdzakelijk twee soorten kent, namelijk push en pull marketing. Push marketing is eigenlijk zoveel mogelijk mensen bereiken met een boodschap. De nadruk ligt vooral bij het bereik. Hoe groter het bereik is , des te groter is de kans dat er iemand klant wordt. Bij pull marketing kijk je meer of iemand al interesse heeft getoond in jouw dienst of product en die trek je vervolgens naar binnen met bijvoorbeeld een advertentie.

Ik help ondernemers met name als SEA bureau (advertenties in Google), SEO bureau (organisch scoren in Google) en online marketing bureau (meer leads en klanten). Dit valt voor een groot deel onder pull marketing. Maar niets van deze dingen werkt, zonder een goede website of webshop. Dus ik ontwikkel ook effectieve websites en webshops die zorgen voor meer klanten. 

Resultaat met Adwords

Optimaal resultaat

Wil je meer resultaat uit door de juiste online marketing strategie te volgen, zodat jouw bedrijf doorgroeit. Ik denk met je mee en voer het voor je uit.

Adwords specialist

Kennis van zaken

Wil je graag dat een online marketing specialist inhuren die continue werkt aan jouw zakelijke ambities, waarbij jij je kunt focussen op de dagelijkse gang van zaken?

Online marketing bureau

Online marketing bureau

Mijn naam is Thomas Haring en de afgelopen 8 jaar heb ik veel bedrijven geholpen met online marketing. Ik heb met lokale en landelijke dienstverlenende organisaties gewerkt, maar ook met webshops die actief zijn in alleen Nederland, maar ook ver daarbuiten, zoals Spanje, Frankrijk, Italië, Denemarken en Polen.

Ik heb gemerkt dat iedere onderneming uniek is. Als je dat doorvertaald naar een online marketing strategie, dan is het logisch dat een lokale dienstverlenende partij een andere online marketing strategie nodig heeft, dan een internationale B2B business. Ik ben goed in het bepalen van een duurzame online marketing strategie die aansluit bij jouw onderneming.

Online marketing kan voor iedereen goed werken. De vraag is alleen hoe goed werkt het al voor jouw bedrijf. Daarom bied ik iedere ondernemer gratis diensten aan, namelijk een gratis Adwords kansenonderzoek of gratis SEO analyse. 

Eerder heb ik omschrijven dat online marketing pas goed kan werken als je veel kennis hebt, maar het wordt pas echt lucratief als je veel ervaring hebt en het liefst in diverse branches. De combinatie tussen weten hoe je het moet doen en weten wat je precies moet doen is goud waard.

Dat online marketing belangrijk is voor iedere ondernemer is eigenlijk logisch. Maar hoe je het wilt inzetten en welke doelen je wilt bereiken is vaak nog onduidelijk. Doelen kunnen zijn: meer klanten, meer omzet, meer zichtbaarheid, meer bereik in een groter gebied, meer zichtbaarheid in een lokaal gebied. Ik kan je helpen bij het realiseren van jouw doelen. Dus heb je interesse? Neem dan contact op of vraag één van onze gratis diensten aan.
Resultaat met Adwords

Zoekmachine advertenties

Wil je beter zichtbaar zijn in Google, zodat potentiële klanten jou zien als ze naar je producten en diensten opzoek zijn? Ik kan je daarbij goed ondersteunen.

Adwords, Google Ads & SEA

Zoekmachine advertenties

Zoekmachine advertenties, of ook wel SEA, zijn in sommige gevallen zeer belangrijk voor een onderneming. Ik focus mij vooral om de zoekmachine Google. Dus heb je geen tijd voor Adwords, Google Ads of SEA? Of wil je er meer resultaat, dan er op dit moment wordt gerealiseerd? Klik dan op één van de onderstaande knoppen en bekijk de pagina’s.

Ik help namelijk ondernemers bij het opzetten en inrichten van hun Google Ads account. Naast het opzetten en inrichten help ik ondernemers ook met het Google Ads beheer. Dus heb je interesse? Klik op de knoppen hieronder.

SEO & zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, of ook wel SEO, is als het ware de fundering van jouw website als het gaat om zichtbaar zijn in de zoekmachines, waarbij Google natuurlijk de belangrijkste zoekmachine is. Dus heb je geen tijd voor SEO, zoekmachine optimalisatie of zoekmachine marketing? Of wil je er meer resultaat, dan er op dit moment wordt gerealiseerd? Klik dan op één van de onderstaande knoppen en bekijk de pagina’s.

Ik help namelijk ondernemers bij het verbeteren van hun posities in Google. Ik help onder andere door de content en techniek van de ondernemer te verbeteren, op basis van de juiste SEO strategie. Heb je interesse? Klik op de knoppen hieronder.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Wil je hogere posities in Google, zodat potentiële klanten jou zien als ze naar je producten en diensten opzoek zijn? Ik kan je daarbij goed ondersteunen.

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Wil je een website die niet alleen mooi is, maar ook doet wat hij hoort te doen, namelijk meer klanten binnenhalen? Ik kan je daarbij goed ondersteunen.

Wordpress, website & webshop

Website ontwikkeling

Website of webshop? Oftewel, de thuisbasis van elke online marketing strategie. Het webdesign moet niet alleen mooi zijn, maar ook effectief. Wat is effectief? Als jouw website zorgt voor meer klanten en daarmee meer omzet. Dan is jouw website een marketing kanaal die jouw bedrijf laat groeien. 

Ik maak effectieve websites en webshops voor ondernemers. Dus heb je geen tijd om een mooie website te bouwen? Maar wil je wel de kansen benutten van een effectieve website of webshop? Klik dan op één van de onderstaande knoppen en bekijk de pagina’s.

Online marketing bureau

in uw regio

Ben je op zoek naar een online marketing bureau uit de regio of wil je graag je online marketing uitbesteden of ben je voor plan om een online marketing expert of online marketing specialist in te huren? Klik op één van de onderstaande links of zoek op plaatsnaam.

99%

Gratis scan

Vrijblijvend een complete scan van jouw website. Vraag ‘m aan.

50%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.