Internet marketing bureau

Dé internet marketing strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

10+ jaar ervaring

In de internet marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

8+ miljoen uitgegeven

Advertentiebudget uitgegeven

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met marketing hebben geholpen

Hoe werkt een internet marketing bureau?

Wil jij starten met internet marketing en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij jij internet marketing wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met je opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als internet marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

3. Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

4. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

5. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het internet marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

6. Tijdens het traject

Als je een internet marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over internet marketing

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl.

Wat doet een internet marketing bureau?

Een internet marketing bureau is gespecialiseerd in het uitvoeren van internet marketingstrategieën voor andere bedrijven. Er kunnen verschillende doelen verbonden worden aan een internet marketing strategie. Doelen waaraan je kan denken zijn websitebezoekers, conversies en verkoop, vergroten, naamsbekendheid en online zichtbaarheid. Een internet marketing bureau kan ervoor zorgen dat deze doelstellingen behaald worden door middel van diverse diensten. De diensten waar je aan kan denken zijn onder andere zoekmachine optimalisatie, Google Ads, Facebook & Instagram en zelfs web development.

Waarom jouw internet marketing uitbesteden?

Om een gehele internet marketing strategie zelf op te zetten en uit te voeren kost natuurlijk super veel geld. Niet alleen dat kan je ook nog een zogenaamde penalty krijgen van een zoekmachine als je dit op de verkeerde manier doet. Dit betekent dat jouw online zichtbaarheid achteruit gaat in plaats van vooruit. Een internet marketing bureau kan jou helpen met het maken en uitvoeren van een strategie voor jouw onderneming. Elke dag streven wij naar het beste resultaat van jouw internet marketing campagnes.

Wat kun je verwachten van een internet marketing bureau?

Van een internet marketing bureau kan je verwachten dat ze samen met jou doelstelling afspreken. Bij deze doelstellingen kan je verwachten dat er een passende strategie bij gemaakt wordt. Bij zo’n strategie wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw budget, doelstelling en doelgroep. Je kan verwachten dat dit resulteert in meetbare resultaten, meer websitebezoekers, meer conversie en een groei in jouw onderneming.

Wat kost een internet marketing bureau?

De kosten voor een online marketing bureau zijn volledig afhankelijk van de wensen en ambities van jouw bedrijf. De grootte en complexiteit van het project hebben invloed op deze kosten. Elke internet marketing bureau gaat anders om met zijn tarieven. Sommige bureaus werken met een uurtarief, waarbij de kosten afhangen van de hoeveelheid uur dat er aan een project besteed is. Ook heb je bureaus die een maandelijkse prijsafspraak hebben met de klant. Wij geven alle kosten duidelijk van te voren aan. Ook zijn onze contracten maandelijks opzegbaar. Zo zit je nergens aan vast en weet je altijd goed waar je aan toe bent. Wil je starten met internet marketing en ben je benieuwd hoeveel het gaat kosten? Dan kunt u het beste een offerte aanvragen.

Wat valt er allemaal onder internet marketing?

Een internet marketing bureau kan meerdere werkzaamheden voor je uit de handen nemen. Wij kunnen SEO, SEA , Facebook & Instagram marketing en zelfs Web development voor jou uitvoeren. Door middel van web development zorgt ervoor dat je een goede en snelle website hebt volgens de normen van Google. Wat weer kan resulteren tot een hoger conversiepercentage en meer omzet. Facebook & Instagram marketing kunnen meer online zichtbaarheid voor jouw bedrijf creëren. Dat niet alleen het kan er ook voor zorgen dat je meer conversies en omzet genereren. Ook kan sociale media zorgen voor een goede interactie en band met de klant. Google Ads en SEO kan voor meer website bezoekers en meer conversies zorgen. Ook kan het jouw onderneming meer online zichtbaarheid geven en klanten.

Wat levert internet marketing op?

Internet marketing kan veel opleveren voor een bedrijf. Het is een meetbare vorm van marketing. Hierdoor kan je met internet marketing de campagnes volledig optimaliseren, waardoor je een maximaal resultaat uit de campagnes kan halen. Uiteindelijk zal het meer loyale klanten opleveren, meer website bezoekers, hogere posities, meer conversies, meer omzet en dus meer winst. Het belangrijkste is natuurlijk dat internet marketing meer leads oplevert. Dat is natuurlijk wat zorgt voor meer omzet wat natuurlijk het belangrijkste is voor jouw onderneming.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.