Referenties

Een bewezen track record waar wij trots op zijn
Referenties
Lorenzo Kuiper
Eigenaar touringcarmaatschappij
5/5

Ik ben ontzettend tevreden over dit online marketing bureau. Vanaf het eerste contact was het team professioneel en meedenkend, en ze hebben echt het verschil gemaakt voor ons bedrijf.

De nieuwe website die ze voor ons hebben ontworpen is echt geweldig. Het is modern, professioneel, en het is gemakkelijk om te navigeren. Ook de gebruikerservaring is echt verbeterd.

Ik zou zeker aanraden om met dit bedrijf samen te werken als je op zoek bent naar een professioneel en resultaatgericht online marketingbedrijf.

25 februari 2023
Jesse
Jesse Roelofsen
Eigenaar supplementen webshop
5/5
Voor mijn bedrijf had ik hulp nodig met Google Ads. Ik heb het team van dit online marketing bureau hiervoor ingeschakeld door de goede expertise en vele ervaring die zij hebben. De Google Ads draaien erg goed en wij zijn zeer tevreden. De samenwerking verloopt goed en ze zijn erg flexibel met bellen, langskomen en de tijden dat ze bereikbaar zijn. Ze denken niet in hokjes. Als ik in de avond een berichtje stuur krijg ik gewoon een reactie en dat is erg fijn. Ik zou zeker dit bureau aan iedereen aanraden. Het is namelijk een zeer betrouwbare partij.
7 maart 2023
Ettemadis
Arjan Etemadis
Marketingstrateeg modehuis
5/5

Niet meer dan lof voor Onlinemeersucces! Wij werken al 2 jaar met dit ambitieuze team. Zijn zeer tevreden over de resultaten en vooral hun actieve houding om direct zaken op te pakken; geen 9 tot 5 mentaliteit en niet gefocust op centen harken, maar juist op waarde leveren.

26 februari 2023
Referenties
Leon Bonkestoter
Eigenaar
5/5

Voor mijn bedrijf had ik hulp nodig met Google Ads en het bouwen van een goede site. Wij hadden een site nodig dat klanten opbrengt. Het team van Online meer succes heeft dit voor ons geregeld. Het heeft ons op alle gebieden laten groeien en het heeft ons veel naamsbekendheid opgeleverd. De samenwerking verloopt erg goed. Ze doen hun werk perfect en ik heb volledig het vertrouwen in dit bedrijf. Ze communiceren goed en laten ons altijd goed weten hoe alles ervoor staat. Als je meer klanten en leads op je website of webshop wilt hebben, dan raad ik dit bedrijf aan. Al je geld dat je hier investeert haal je eruit, dit is mijn ervaring.

10 februari 2023
Referenties
Chris Zwaanswijk
Eigenaar webshop
5/5

De webshop die wij eerst hadden voldeed niet aan de eisen van tegenwoordig en de zoekmachines, de webshop was bijvoorbeeld erg langzaam. Thomas en zijn team hebben ons hierbij geholpen. Zelf heb ik ook veel kleine handigheidjes geleerd over webshops, online marketing en handige instellingen. De samenwerking verloopt uitstekend. Alles is onwijs goed georganiseerd en snel geregeld. Ook is het team en met name Thomas altijd bereikbaar. Ze nemen altijd de tijd om je te helpen, zelfs op een zaterdag. Ik zou andere bedrijven zeker adviseren om naar dit bedrijf te gaan. Mijn ervaring: als je nog een goede websitebeheerder en online marketing bureau nodig hebt voor je bedrijf, dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres.

20 januari 2023
Referenties
Jos van der Voet
Eigenaar webshop
5/5

Prettige organisatie om zaken mee te doen. Komen afspraken na en denken bijzonder goed mee met alles!

3 maart 2023
Anna loes
Anna Loes
Online marketeer bij B2C bedrijf
5/5

Ik heb bij Onlinemeersucces.nl een Google Ads training gevolgd en ben daar zeer tevreden over! Thomas heeft mij goed uitgelegd hoe het opzetten en beheren van Google advertenties werkt. Hij kent alle ins en outs van Google Ads en de training is goed te volgen voor mensen die nog (bijna) niks weten, maar ook voor mensen die de beginselen van SEA al kennen!

3 maart 2022
Referenties
Robert Jan
Eigenaar webshop
5/5

Voor mijn bedrijf had ik hulp nodig met mijn webshop, Google Ads en Facebook/Instagram marketing. Het team van online meer succes helpt ons hier goed bij en wij zijn nu hard aan het groeien. Hun dienstverlening ontneemt ons een hoop kopzorgen. Ze zijn altijd bereikbaar en bereid om op elk moment te helpen. Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen aan anderen. Het helpt je webshop vooruit.

20 december 2022
Fred van Drielen
Fred van Drielen
Eigenaar ontstoppingsbedrijf
5/5

Met onze start-up RioolRijnmond.nl werken we intensief samen met Onlinemeersucces.nl. We werken daarin samen met de Thomas Haring. Ons bedrijf profiteert van de kennis en ervaring, maar vooral van de creativiteit van Haring, waardoor we een aantal stappen in onze digitale ontwikkeling snel hebben kunnen zetten. Het fijne is dat hij zijn digitale expertise heel goed kan vertalen in concrete ideeën en daarmee een goede gesprekspartner is. Dat alles is natuurlijk mooi, maar heeft geen waarde als er geen resultaat wordt bereikt. En juist daarover zijn wij bij RioolRijnmond.nl erg te spreken.

20 februari 2021
Referenties
Wim de Jong
Eigenaar beveiligingsbedrijf
5/5

Thomas is de meest kundige marketeer op online marketing gebied, die ik ben tegengekomen in mijn loopbaan. Campagnes die gerenommeerde bedrijven zoals IMU niet rendabel kregen, heeft hij tot een goed resultaat gebracht. Ik raad zijn diensten zonder enige twijfel aan een ieder aan.

3 maart 2021
Stefan
Stefan De Charon De Saint Germain
Eigenaar loodgietersbedrijf
5/5

Thomas heeft onze website perfect geoptimaliseerd en ervoor gezorgd dat wij beter te vinden zijn en dus meer potentiële klanten kunnen bereiken. Meer succes gegarandeerd!

12 maart 2021
Thomas
Thomas Buijs
Eigenaar loodgietersbedrijf
5/5
Als startende met een loodgieter- en installatiebedrijf is het moeilijk om zo snel mogelijk naamsbekendheid te krijgen. Een website die goed vindbaar is en hoog scoort is dan heel belangrijk. Onlinemeersucces heeft mij goed geholpen en goed advies gegeven.
14 april 2021
susanne
Susanne Martens
Eigenaar fotografiebedrijf
5/5
Eindelijk een bedrijf die echt waarmaken wat ze beloven. Ze tonen 100% inzet en staan 24/7 voor je klaar. Een aanrader voor iedereen die online gezien wilt worden.
19 november 2021
Tino van Dam
Tino van Dam
Eigenaar adviesbureau
5/5

Via eigenlijk een foute ervaring bij een andere webontwikkelaar zijn wij bij Thomas terechtgekomen. In het eerste gesprek was het vooral zoeken het vertrouwen, aangezien wij die volledig waren kwijtgeraakt. Thomas kwam met concrete ideeën en voorbeelden die wij wel zagen zitten. Vervolgens ging hij aan de slag en het resultaat mag er zijn. “Met alleen een website ben je er niet”, werd ons verteld. Dus hij is ook aan de slag gegaan met SEO en SEA. En de resultaten zijn tot nu erg goed. We staan nu op sommige zoekwoorden op goede posities en ik zie ons bedrijf continue terugkomen op andere websites. Onze ervaring met Online Meer Succes is ronduit positief. Daarom bevelen wij dit bedrijf ook aan.

14 januari 2021
Charlotte van der Meer
Charlotte van der Meer
Eigenaresse advocatenkantoor
5/5

Wij zijn zeer te spreken over de (online) marketing kennis van team Online meer succes. Ze denken graag mee en komen met goede initiatieven. De resultaten zijn goed en de communicatie verloopt erg prettig. Een online marketing bureau die met je mee werkt werkt voor ons erg goed. Na jaren zelf aan de knoppen te hebben gedraaid, zien wij nu dat het bedrijf harder groeit als je de juiste mensen op je heen hebt. Wij hebben die partij gevonden met Online meer succes.

6 augustus 2020
Jansen Willems
Jansen Willems
Eigenaar loodgietersbedrijf
5/5

Voor mijn loodgietersbedrijf had ik een nieuwe website nodig. De oude werd nooit gevonden. Thomas kon mij duidelijk uitleggen waar dat aan lag. Ik vertrouwde hem en heb nu een mooie website. De statistieken die Thomas mij laat zien zijn veel belovend. Ik hoop met deze investering mijn bedrijf te kunnen uitbreiden. En ik denk dat met dit team wel gaat lukken, want ik word nu vaker gebeld dan hiervoor. Erg tevreden!

5 mei 2020
Marsja Both
Marsja Both
Eigenaresse schoonheidssalon
5/5

Ik had meer klanten nodig voor mijn schoonheidssalon, want ik ben vijf dagen in de week gaan werken ipv drie.  De agenda is normaliter gevuld met vaste klanten. Mijn salon zat meestal wel vol voor drie dagen. Maar nu wil ik meer klanten om vijf dagen te vullen. Maar hoe doe ik dat? Ik had geen flauw idee. Website, Advertenties, Facebook en Instagram? Ik deed wel wat, maar of het goed was? Geen flauw idee. Thomas Haring kon mij in begrijpbare taal uitleggen wat ik nodig had om meer klanten te krijgen. Hij was niet verkoopachtig en dat vond ik erg prettig. Ik kon zelf kiezen of ik het zelf aan de slag wilde met zijn supervisie. Eindelijk heb ik er toch voor gekozen om de expertise en ervaring van Thomas te gebruiken. Dus nu heb ik een mooie website die in mijn regio volgens Thomas goed gevonden wordt. Ik heb ook advertenties in Google. Ik merk dat ik door al die veranderingen meer wordt gebeld. De vijf dagen zitten nog niet vol, maar dit is een kwestie van tijd. Ik maak gewoon van iedere nieuwe klant een vaste klant en dan ben ik er al. Ik kan Thomas Haring aan iedereen aanbevelen. Ik vind de samenwerking erg fijn.

12 december 2020

Bellen of mailen?

Voor vragen kun je altijd contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

50%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Gratis scan

Vrijblijvend een complete scan van jouw website. Vraag ‘m aan.