Website laten maken

Een goed presterende website die past bij jouw onderneming, ambitie en marketingstrategie

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Websites geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte websites gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de website hebben geholpen

Een website laten maken voor online meer succes

Je zichtbaarheid vergroten, je marktpositie vergroten en blijven voorlopen op jouw concurrenten? Samen met Onlinemeersucces.nl bouw je aan een duurzame toekomst van jouw bedrijf. Voor vragen kun je altijd contact opnemen.

10+ jaar ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken en beheren van websites hebben we de enorme veranderingen in deze branche van de afgelopen jaren meegemaakt. Dit betekent dat wij weten hoe we jouw website kunnen aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen en eisen. Met ons als partner kun je erop vertrouwen dat jouw website up-to-date is en meegaat met de tijd.

8+ miljoen uitgegeven

Wij hebben meer dan 8 miljoen euro uitgegeven aan diverse marketingcampagnes en tijdens deze campagnes hebben we veel getest. Dit heeft geleid tot een hoger rendement en meer inzicht in wat wel en niet werkt. Door deze lessen kunnen wij direct bij het ontwikkelen van jouw website veel elementen verwerken en optimaliseren voor betere prestaties. Door samen te werken met ons profiteer je van onze expertise en kunnen we samen een website ontwikkelen die klaar is voor succes.

150 + websites geoptimaliseerd

Heb je al een website, maar kan deze links en rechts wel wat optimalisatie gebruiken? Ook daar hebben wij ervaring mee. Wij houden van Wordpress, maar hebben ook veel ervaring met andere CMS systemen. Neem hiervoor wel even contact met ons op.

150+ websites gemaakt

Ervaring zorgt voor efficiëntie. Zeker als het gaat om webdevelopment. Voor een resultaatgerichte website heb je deze ervaring nodig. De opbouw, structuur, inhoud en vormgeving bepalen of een websitebezoeker uiteindelijk klant wordt. Dit “spel” kun je gerust aan ons overlaten.

Website scan voor betere resultaten

Je kunt bij ons een vrijblijvende scan aanvragen als je al een website hebt laten maken. In zo’n scan laten wij zien welke kansen jij laat liggen met jouw website en welke knelpunten direct opgelost kunnen worden. Het is van belang te weten dat wij hierbij alles delen en niets achterhouden. Dus ben je benieuwd naar de jouw huidige stad van zaken. Vraag hieronder dan een scan aan.

Dé ontwikkeling van jouw website

Website laten maken door specialisten

Website laten maken. Er zijn veel particulieren en bedrijven die het kunnen, maar welke is goed? Wat is verstandig om te doen? Ga je in zee met iemand uit jouw netwerk die wel eens in het verleden een website heeft gemaakt? Of ga je jezelf verdienen in de materie en wil je zelf de website maken? Lastige keuzes. Het lastigste is dat je eigenlijk niet weet waar je goed aan doet. Iedereen zegt namelijk dat hij websites kunnen maken en dat deze SEO vriendelijk zijn opgebouwd. Maar is dat ook echt zo…?

Als online marketing bureau hebben wij naast webdevelopment, ook veel ervaring met online marketing. Dus wij richten ons niet uitsluitend op webdesign en het ontwikkelen van websites. Dit is een kracht, want wij houden bij het ontwikkelen van jouw website direct rekening met alle vormen van marketing die jij wilt gaan inzetten in de toekomst. Dus wil je starten met SEA, dan maken wij converterende landingspagina’s voor specifieke diensten. Wil je meer aan de slag met SEO, ook dan gaan wij de website specifiek hiervoor inrichten. Een website is tegenwoordig meer dan alleen een online visitekaartje. Het is een krachtig middel om jouw bedrijf te laten groeien. Dus is het belangrijk om een website te hebben die goed samengaat met jouw groeiambities en bedrijfsdoelstellingen.

Wij zien jouw website als de fundering van jouw bedrijf. De thuishaven van jouw online marketing activiteiten. Of dit nu door ons wordt uitgevoerd, door een ander bedrijf of jouw interne team. Jouw website kan het maken of breken. Wij hebben tal van voorbeelden waarbij een update van de website heeft gezorgd voor een enorme toename in leads en bestellingen. Jouw website laten maken door een professioneel webbureau? Vraag dan een offerte aan of een gratis scan.

SEO-vriendelijke website laten maken

Een website laten maken die klaar is voor Google, zowel nu als in de toekomst.

De voordelen van een goede website laten maken

Hoge posities in Google, de juiste trustflow tussen jou en je klant, meer conversies en een visitekaartje dat past bij jouw bedrijf. Het begint allemaal met het laten maken van een website door een goed online marketing bureau. Hieronder een aantal voordelen uiteen gezet:

Makkelijk beheren

Een makkelijk te beheren systeem, met Wordpress kun je eenvoudig zelf je website beheren.

Veel mogelijkheden

Een website laten maken die voldoet aan jouw eisen? Wij bouwen een website die naadloos aansluit op jouw wensen, doelgroep en ambitie.

Goede vindbaarheid

Een door ons gemaakte website wordt klaargestoomd voor Google. Zo wordt jij in de toekomst goed gevonden in de zoekmachine.

Toekomstbestendig

Een website die jaren mee kan, eindeloos kan worden uitgebreid en te allen tijde aanpasbaar is naar een fluctuerende markt.

Even contact met onze adviseur?

Er komt veel bij kijken, dat weten wij als geen ander. We kunnen ons voorstellen dat je met een flink aantal vragen zit over het laten maken van een website, neem gerust contact op met onze adviseurs.

Uitbesteden of zelf doen?

Een website laten maken of zelf proberen?

Met het populaire CMS- systeem, genaamd Wordpress, wordt het zeer aantrekkelijk gemaakt om zelf een website te maken. Echter komt er meer bij kijken dan een design bepalen, blokken slepen en teksten schrijven. De website moet op de juiste manier worden ingericht om deze vindbaar te maken in Google, daarnaast kost het jou veel tijd om uit te zoeken hoe het CMS systeem werkt. Tel deze uren eens op? Als je een website laat maken door Online Meer Succes ben je ook nog eens goedkoper uit!

Klik eens rond op het internet, neem een kijkje bij je concurrenten en noteer welke websites je mooi vind en welke functionaliteiten jij ook in jouw website wilt hebben.. Met dit lijstje schuif je aan bij onze specialisten waarna je een op maat gemaakt plan zult ontvangen.

Vandaag nog een website laten bouwen? Neem direct contact met ons op!

Werkgebied Den Haag

De werkwijze voor het maken van een website

Website laten maken door Online Meer Succes? Hieronder de stappen die we graag met je doorlopen.

De werkwijze voor het maken van een website

Website laten maken door Online Meer Succes? Hieronder de stappen die we graag met je doorlopen.

Ontwerpgesprek

Wat vind je mooi? Wat zijn je wensen en welke functionaliteiten wil je graag terugzien op je website.

Duidelijke taal

Geen kleine lettertjes, maar een duidelijk verhaal.

Rapportages

Tussentijds houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen en nemen we je mee in het proces.

We zijn live!

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe website. We helpen je graag verder met het opstellen van een online marketing strategie.

Heb je al een website maar verdient deze wat aandacht?

Is je website verouderd of haal je er niet voldoende conversies uit? Vraag een gratis website scan aan, wij vertellen je graag waar je verbeterpunten liggen.

Vandaag nog een nieuwe website

Website laten maken? Waarom je hier niet mee moet wachten

Heb je nog geen website? Dan ben je eigenlijk al te laat, al jouw concurrenten hebben al jaren een website waarmee ze zich tussen jouw klanten begeven. Geen paniek! Start vandaag nog met het laten maken van een nieuwe website door Online Meer Succes. Binnen de kortste keren heb jij een website die beter presteert dan die van je concurrenten. 

Een website heeft tijd nodig om een plekje te veroveren in de top tien van Google. Er is dus geen tijd te verliezen! Vraag direct een offerte aan en laat vandaag nog een nieuwe website maken.

Google Ads tijd en geld besparen

Snel een website laten maken?

Wij leveren een nieuwe en professionele website al binnen enkele dagen.

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met jou hebben, zodat je uiteindelijk een website hebt waar jij trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Veel gestelde vragen over het laten maken van een website

Hieronder enkele vragen die wij geregeld krijgen van onze klanten. Mocht je vraag hier niet tussen staan, schroom niet om contact op te nemen met onze adviseurs.

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website zijn volledig variabel. Ze zijn namelijk afhankelijk van de wensen van die jij hebt. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de hoeveelheid pagina’s. Ben je benieuwd wat jouw droomwebsite gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Dit is afhankelijk van de grootte van de website. Vaak is dit tussen 1 en 4 weken.

Maken jullie mobielvriendelijke websites?

Elke website die wij maken is geoptimaliseerd voor de mobiele apparaten. De website werkt op een tablet, telefoon of een computer. Dus op welk apparaat je ook werkt de website is geoptimaliseerd voor allemaal.

Waarom een website laten maken?

Een website kun je zien als een digitaal visitekaartje. Hiermee haal je als het ware jouw potentiële klanten over om jouw dienst of product af te nemen. Kortom, met een goede website haal je een nieuwe stroom potentiële klanten binnen.

Waarom zou ik mijn website laten ontwikkelen door Onlinemeersucces.nl?

Door jouw website door Onlinemeersucces.nl te laten ontwikkelen weet jij zeker dat de site voldoet aan de huidige normen van Google. Daarnaast doen wij altijd een onderzoekje van te voren zodat jij website perfect aansluit bij jouw doelgroep, de markt en jouw producten of diensten. Zo weet jij altijd dat je de beste website hebt voor jouw klanten.

Kan ik de hosting en de beheer van mijn website door jullie laten verzorgen?

Ja dit kan zeker. Wij kunnen de hosting en de websitebeheer voor jullie uitvoeren. Bij het websitebeheer kan je bijvoorbeeld denken aan maandelijkse back-ups, het uitvoeren van updates en het testen van de functionaliteiten van jouw website.

Wat zijn de voordelen van een website laten maken door een online marketing bureau?

Een online marketing bureau is gespecialiseerd in het creëren van klanten en het vergroten van jouw omzet online. Daarom weten zij ook altijd precies wat eventueel meer conversie kan creëren op jouw website. Jouw website wordt dus veel meer geoptimaliseerd voor de klant dan als je het bij een IT bedrijf laat doen.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.