Website laten maken

Een goed presterende website die past bij jouw onderneming, ambitie en marketingstrategie.

367+ bedrijven zijn je voorgegaan. Nieuwsgierig? Vraag ’t aan!

10+ jaar

Ervaring met websites ontwerpen.

367+ websites

Websites ontwikkeld.

1000+ pagina's

Website pagina’s geoptimaliseerd.

98+ procent

Beveelt onze webdesign dienstverlening aan.

Website laten maken

Een resultaatgerichte website laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van resultaatgerichte websites die perfect passen bij jou en jouw bedrijf, en die een sterke verbinding creëren met jouw doelgroep. Wij zijn er niet alleen om een online visitekaartje voor jou te maken; wij willen veel meer dan dat.

Als webontwikkelaar verdiepen wij ons grondig in jouw markt, producten en diensten. Wij gebruiken gegevens uit ons uitgebreide onderzoek om een passend en aantrekkelijk ontwerp te maken. Wij zullen nooit zomaar iets in elkaar zetten; ons ontwikkeltraject begint pas wanneer jij je helemaal kunt vinden in het ontwerp. Na de ontwikkeling zorgen wij ervoor dat de technologie achter de website klopt. Het is immers belangrijk dat de website duurzaam is en nog jaren meegaat, maar nog belangrijker, goed vindbaar is in Google. Het eindresultaat is een website die perfect past bij jouw organisatie en branche.

Een website is de fundering van jouw bedrijf en een thuishaven voor al jouw online marketingactiviteiten. Het is een groeifactor voor de toekomst en kan een bedrijf maken of breken. Wij zijn een full-service online marketingbureau en begrijpen hoe belangrijk online prestaties en aanwezigheid zijn.

Online marketing kan voor relevante websitebezoekers zorgen (als het goed wordt uitgevoerd), maar het is jouw website die moet zorgen voor leads, bestellingen en uiteindelijk klanten. Daarom moet jouw website tiptop in orde zijn en aansluiten bij jouw doelgroep. Je kunt maar één keer een eerste indruk maken, dus laten we er samen iets moois van maken. Ben je benieuwd hoe jouw website presteert en of deze goed aansluit bij jouw doelgroep? Schrijf je dan in voor een gratis scan.

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een website?

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Dat niet alleen het kan ook nog voor een groot deel van de omzet voor jouw onderneming zorgen. Het ontwerpen van een goed werkende website is een complexe en tijdrovende klus. Onze specialisten helpen jou graag met een website ontwerpen die werkt voor jouw onderneming!

Aangepast aan jouw huisstijl

Onze specialisten zullen de website volledig in jouw huisstijl ontwerpen. Dit houdt dus in met de juiste kleuren, lettertypes en vormen.

Aansluitend bij jouw doelgroep

Voordat er gestart wordt met het ontwerpen van de website kijken wij altijd eerst naar de markt en doen wij een kort onderzoekje. Op basis hiervan kunnen wij een website ontwerpen die nauw aansluit bij jouw doelgroep en branche.

Conversie verhogend

Een belangrijk onderdeel van een goed ontwikkelde website is uiteraard dat het conversie verhogend is. Dit houden onze specialisten dan ook altijd in de gaten bij het ontwerpen van een website.

Inclusief metatitle & metadescription

Bij het afleveren van een website zorgen wij er altijd voor dat de metatitle & metadescription zijn ingevuld. Dit is goed voor de zoekmachine optimalisatie en de vindbaarheid van jouw website.

Volgens normen van Google

De techniek en het design van de website voldoet aan de huidige normen van Google. Onze specialisten zorgen ervoor dat zij een goed indexbare website creëren.

Responsive

Alle websites die onze experts ontwikkelen zijn responsive voor desktop, tablet en mobiel.

De werkwijze voor het maken van een website

Website laten maken door Online Meer Succes? Hieronder de stappen die wij graag met jou doorlopen.

Ontwerpgesprek

Wat vind je mooi? Wat zijn jouw wensen en welke functionaliteiten wil jij graag terugzien op de website.

Duidelijke taal

Geen kleine lettertjes, maar een duidelijk verhaal.

Rapportages

Tussentijds houden wij jou graag op de hoogte van de ontwikkelingen en nemen wij jou mee in het proces.

Wij zijn live!

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe website. Wij helpen jou graag verder met het opstellen van een online marketing strategie.

De voordelen van een goede website laten maken

Hoge posities in Google, de juiste trustflow tussen jou en jouw klant, meer conversies en een visitekaartje dat past bij jouw bedrijf. Het begint allemaal met het laten maken van een website door een goed online marketing bureau. Hieronder een aantal voordelen uiteen gezet:

Makkelijk beheren

Een makkelijk te beheren systeem, met WordPress kun jij eenvoudig zelf jouw website beheren.

Veel mogelijkheden

Een website laten maken die voldoet aan jouw eisen? Wij bouwen een website die naadloos aansluit op jouw wensen, doelgroep en ambitie.

Goede vindbaarheid

Een door ons gemaakte website wordt klaargestoomd voor Google. Zo wordt jij in de toekomst goed gevonden in de zoekmachine.

Toekomstbestendig

Een website die jaren mee kan, eindeloos kan worden uitgebreid en ten allen tijde aanpasbaar is aan een fluctuerende markt.

Website scan voor betere resultaten

Je kunt bij ons een vrijblijvende scan aanvragen als je al een website hebt laten maken. In zo’n scan laten wij zien welke kansen jij laat liggen met jouw website en welke knelpunten direct opgelost kunnen worden. Het is van belang te weten dat wij hierbij alles delen en niets achterhouden. Dus ben jij benieuwd naar huidige stad van zaken? Vraag hieronder dan een gratis scan aan.

Hoe werkt een website laten maken?

Wil jij een website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag jij een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor jou uitleggen.

3. Ga jij akkoord?

Als jij akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met jou hebben, zodat jij uiteindelijk een website hebt waar jij trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de website af is, heb jij nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en de website afronden. Wij helpen jou met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Wij kunnen je helpen

Advies nodig? Of wil je graag een offerte? Neem dan contact met ons op.

Recente artikelen over webdesign

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, inzichten en kennis op het gebied van webdesign. Onze recente blogs duiken diep in actuele onderwerpen, delen lokale case studies en bieden waardevolle tips voor jouw website of webshop.

Please select listing to show.
Please select listing to show.

Zoek je iemand uit de regio?

We hebben een lijst samengesteld met verschillende regio’s waarin we actief zijn. Staat jouw regio er niet tussen? Geen zorgen, we bedienen in principe klanten uit heel Nederland. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.