Oplossingen.

Duik in het succes van online marketing met onze oplossingen die jouw merk zichtbaar maken, klantenbinding verhogen en jouw digitale voetafdruk uitbreiden.

Klikfraude voorkomen

Bescherm uw digitale advertenties tegen klikfraude met onze geavanceerde preventiediensten. Verhoog uw ROI en zorg voor veilige campagnes. Ontdek meer op onze landingspagina en waarborg vandaag nog de integriteit van uw online marketing.

Marketplace koppeling

Verhoog uw zichtbaarheid en verkoop op online marktplaatsen met onze gespecialiseerde marketplace marketingdiensten. Leer op onze landingspagina hoe wij uw aanwezigheid optimaliseren voor maximaal succes.

Google Data Studio

Transformeer uw gegevensbeheer met onze Google Data Studio-diensten. Ontdek op onze landingspagina hoe u complexe data eenvoudig kunt visualiseren en analyseren voor betere bedrijfsinzichten.

Dynamische calltracking

Verbeter uw klantinzicht en campagne-effectiviteit met onze dynamische calltracking-service. Bezoek onze landingspagina voor meer informatie over hoe deze technologie uw marketingstrategie kan versterken.

Offline conversiemeting

Krijg diepgaand inzicht in hoe uw offline inspanningen online resultaten beïnvloeden met onze offline conversiemeting-dienst. Ontdek op onze landingspagina de kracht van geïntegreerde analyses voor een compleet marketingbeeld.

Feedmanagement

Optimaliseer uw productfeeds en maximaliseer uw online verkoop met onze feedmanagement-dienst. Ontdek op onze landingspagina hoe we uw productvermeldingen efficiënter en effectiever maken.

HTML5 banners zorgen voor meer kliks op jouw advertenties en een opvallende plek in het Display netwerk. Door de animatie wordt er meer aandacht van de bezoeker getrokken wat weer conversie verhogend is.

Server Side Tagging is een methode voor het tracken van conversies. In plaatst van dat de tracking op de webbrowser loopt, loopt deze nu op de server.

Hotjar is een analyse- en feedback tool voor het optimaliseren van jouw website. Het bevat functionaliteiten zoals heatmaps, visitor recordings en meer. Daarnaast beschikt het ook nog over tools die gericht zijn op het verzamelen van feedback van de websitebezoekers.

Lokale vindbaarheid

Versterk uw lokale aanwezigheid en trek meer klanten aan met onze dienst voor lokale vindbaarheid. Bezoek onze landingspagina om te ontdekken hoe wij uw bedrijf helpen opvallen in lokale zoekresultaten.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.