SEO bureau Katwijk

Wil je dat jouw website goed gevonden wordt in Katwijk? Pak die gratis scan!

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

100+ gestegen

Posities in zoekmachines gestegen

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met SEO hebben geholpen

De kracht van een SEO bureau in Katwijk

De online vindbaarheid van jouw onderneming in Katwijk verhogen, je huidige marktpositie verruimen en blijven voorlopen op de concurrent om de hoek? Dan zit je op dit moment op de juiste website! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel vurigheid bedrijven met het vervullen van hun doelen en ambities.

Hier zijn we trots op:

9+ jaar ervaring

SEO en online marketing doen wij al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij halen alles uit jouw SEO campagnes en verleggen grenzen.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

Wij kunnen iedere branche bedienen. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw ambities te behalen.

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat?

Vraag direct een gratis SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Katwijk!

SEO bureau uit Katwijk

Hoe wij jou laten groeien in Katwijk met SEO

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens opgezocht en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denkt iedereen al snel aan Google. Google is op dit moment de meest gebruikte zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming in Katwijk. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat je website of webshop beter zichtbaar wordt in Google, zonder betaalde advertenties. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het zo snel mogelijk behalen van conversies. De niet betaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Katwijk. Vraag een vrijblijvende scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Organisch zoekverkeer wordt meestal gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. Hier zit een kern van waarheid in, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het uiteraard niet. Je dient aan veel aspecten te werken om hogere posities in Google te krijgen. Deze aspecten zijn te verdelen in interne en externe werkzaamheden, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern betekent alles in jouw website, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van optimalisaties buiten je website of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van aspecten die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat in Katwijk

Wil je betere resultaten met SEO, zodat jouw onderneming kan uitbreiden? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

De voordelen van SEO

Topposities in Google op belangrijke zoektermen. Het is mogelijk met search engine optimalization. Wat zou het voor jouw onderneming betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Katwijk? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Goede investering

Wil je duurzaam profiteren van hoge positities in Google? Topposities in Google zorgen altijd voor nieuwe klanten.

Blijvend resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Goede vindbaarheid

Wil je beter vindbaar zijn met op belangrijke zoekwoorden, bijvoorbeeld in de regio Katwijk? Voor het gewenste resultaat heb je een gedegen strategie nodig.

Kom direct in contact

Klaar om te groeien met jouw bedrijf in Katwijk? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien is dat bij jou ook het geval. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je oplevert.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit niet goed aflopen. Je kan topposities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het beter om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere posities krijgt en geen belangrijke posities verliest door onkunde.

Door op de juiste manier met search engine optimalization aan de slag te gaan, leert Google je website steeds beter begrijpen en word je daardoor gewaardeerd met een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dat wat of wie dan ook. Als gedreven specialisten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende baan. Kun jij je niet beter richten op de werkzaamheden binnen jouw organisatie? Dan doen wij ook waar we goed in zijn!

Verlies geen tijd en geld

Wij hebben de kennis al in huis, daarom kun jij blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Katwijk

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we mooie posities gaan claimen in jouw markt.

Strategisch gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij zijn namelijk benieuwd naar jouw doelen en ambities.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg betere hoge posities in Google.

Voor als je wilt starten met SEO

Vraag direct een gratis SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Katwijk!

SEO bureau in Katwijk

Waarom nu starten met SEO in Katwijk

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wat is het beste moment op te starten? Nu! Zoals in iedere oragnisatie is er geen tijd te verliezen. Als je topposities wilt krijgen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Dit is de reden dat het van essentieel belang is dat je niet langer wacht met optimaliseren van je website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. SEO zorgt ervoor dat je op lange termijn een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Bespaar tijd en geld

Klinkt het als gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te voeren? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Katwijk.

Hoe werkt SEO?

Wil je starten met SEO en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je de SEO wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met je opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEO bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

3. Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

4. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

5. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEO traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

6. Tijdens het traject

Als je een SEO traject bij ons start kan jij rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Katwijk

Hieronder vind je diverse vragen die wij regelmatig voorbij zien komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalization. Het wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. SEO is één van de belangrijkste onderdelen van online marketing. Met SEO zorg je ervoor dat jou website of webshop beter vindbaar wordt in zoekmachines. Dit doe je door middel van interne en externe factoren. Intern verbeter je bijvoorbeeld de content en de techniek. Bij extern kan je aan linkbuilding denken.

Wat kost een SEO bureau?

Er is geen standaard prijs voor SEO. Veel mensen noemen SEO gratis, omdat organische kliks gratis zijn. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo. Om je SEO beter te krijgen moet je toch verschillende activiteiten uitvoeren. Dit kan een SEO bureau allemaal voor jou doen. De kosten van zo’n bureau zijn volledig afhankelijk van jouw marketingbudget. Daarnaast is je SEO afhankelijk van concurrentie en de huidige staat van je website? Moet er veel gedaan worden dan zullen er ook meer uren in gaan zitten. Wil je weten wat je kan verwachten of  wil je een gratis SEO check doen? Neem dan contact op met Onlinemeersucces.nl.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de ‘Adv’ tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een hogere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Waarom zou je Onlinemeersucces.nl kiezen als SEO bureau?

Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring als SEO bureau. In deze tijd hebben we veel ervaring opgedaan in verschillende branches. Al deze kennis en ervaring nemen wij mee als we aan de slag gaan met jou SEO. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij alles uit jouw SEO haalt. Daarnaast voorkom je ook dat je foutieve SEO uitvoert en wordt het gelijk op de correcte wijze gedaan. Investeren in SEO is een langdurige investering. Wat helaas niet binnen één dag bereikt wordt, maar zodra het bereikt is gaat het  ook niet binnen één dag verloren.

Wat levert SEO op?

SEO kan meerdere voordelen hebben voor jouw onderneming. De belangrijkste reden is dat jouw (potentiële) klanten je kunnen vinden op Google. Dagelijks worden er ruim vijf miljoen zoekopdrachten gedaan in Google. Bedenk dan maar eens wat een goede positie in Google voor jouw onderneming kan doen. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat je hogere posities haalt in Google, waardoor dus je ook steeds meer klanten kan bereiken. Organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal op een goede positie staat krijg je voor een lange tijd meer potentiële klanten binnen.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.