SEO bureau Maastricht

Jouw bedrijf uit Maastricht op mooie posities in Google? Pak die gratis scan!

Hét SEO bureau uit Maastricht voor meer online succes

De online zichtbaarheid van jouw bedrijf in Maastricht vergroten, je huidige marktpositie uitbreiden en blijven voorlopen op de concurrent om de hoek? Dan ben je nu aan het juiste adres! Al ruim negen jaar helpen wij met veel werklust ondernemers met het behalen van hun doelen.

Dit is waar wij trots op zijn:

9+ jaar ervaring

Onze specialisten zit al ruim negen jaar in het vak. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij halen alles uit jouw SEO campagnes en verleggen grenzen.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij zetten onze kennis en gedrevenheid in voor het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

Wij kunnen iedere branche bedienen. Onze ervaring zetten wij graag in om ook jouw ambities te realiseren.

Heb je al een website?

Vraag direct een gratis SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat!

SEO bureau uit Maastricht

Hoe jij kunt groeien met SEO in Maastricht

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens opgezocht in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denkt iedereen al snel aan Google. Google is op dit moment de meest bekendste zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw bedrijf in Maastricht. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle processen die ervoor zorgen dat je website of webshop beter zichtbaar wordt in Google, zonder betaalde advertenties. Het maken van advertenties in Google noemen we ook wel SEA en is iets heel anders. Hiermee richt je de website op korte termijn doelstellingen en het snel behalen van conversies en transacties. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Maastricht. Vraag een vrijblijvende scan aan of bel ons als je vragen hebt.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit klopt voor een groot deel, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk niet. Je dient aan veel zaken te werken om betere posities in Google te bemachtigen. Deze factoren zijn te verdelen in interne en externe optimalisaties, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de impact van activiteiten buiten je website of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van aspecten die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat in Maastricht

Wil je meer zichtbaarheid met SEO, zodat jouw onderneming kan doorontwikkelen? Wij staan klaar om je te helpen.

SEO kent vele voordelen

Topposities in Google op relevante zoekwoorden. Het is mogelijk met zoekmachine optimalisaties. Wat is het effect als jouw website goed vindbaar is in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je organisch hogere posities in Google krijgen in regio Maastricht? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Impactvolle investering

Wil je duurzaam profiteren van hoge positities in Google? Topposities in Google zorgen altijd voor nieuwe klanten.

Langdurig resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van SEO activiteiten zullen lang zichtbaar zijn.

Goede vindbaarheid

Wil je beter gevonden worden met op specifieke zoekwoorden, bijvoorbeeld in de regio Maastricht? Voor het gewenste resultaat heb je een gedegen strategie nodig.

Liever direct contact?

Wil je nu groeien met jouw organisatie uit Maastricht? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Neem hieronder contact met ons op.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien jij ook wel. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit niet goed aflopen. Je zult topposities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website uit de zoekresultaten verdwijnt. Daarom is het verstandig om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere topposites krijgt en geen belangrijke topposities verliest door onkunde of onwetendheid.

Door op de juiste manier met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter kennen en word je daardoor beloond met een beter positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven specialisten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende opdracht. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw onderneming? Dan buigen wij ons over jouw SEO!

Bespaar geld

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Maastricht

Een vriendelijke en betrouwbare uitgestoken hand. We gaan graag met je om tafel om samen te bespreken hoe we de markt gaan aanvallen.

Strategie gesprek

Wij starten altijd eerst met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Gewoon duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

We houden je op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Als Google slimmer wordt, dan worden wij dat ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg meer resultaten.

Voor als je wilt starten met SEO

Vraag nu een vrijblijvende SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Maastricht!

SEO bureau in Maastricht

Nu starten met SEO in Maastricht

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in iedere onderneming is er geen tijd te verliezen. Als je betere posities wilt behalen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, veel werk aan de winkel voordat je gaat scoren in Google. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking stil legt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Klinkt het als gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Ga dan voor een SEO bureau uit Maastricht en twijfel dan niet.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Maastricht

Hieronder vind je diverse vragen die wij vaak voorbij horen komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de internet marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseer je belangrijke elementen van een webpagina om zodoende je website beter zichtbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen advertenties voor hoeft te maken. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekresultaten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Iedere zoekopdracht heeft honderden of zelfs duizende zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als potentiële klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De organische kliks zijn “gratis”. Maar eigenlijk is het woord “gratis” onjuist. Je moet energie en tijd investeren op de gewenste positie in Google te claimen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van hoe groot de concurrentie is op een bepaald zoekwoord. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring varieert tussen de 50 tot 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het zichtbaar zijn voor nieuwe klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit hogere posities, mits de SEO activiteiten op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een hoge positie in Google hebt verkregen, dan pluk je daar nog lang de vruchten van

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van diverse factoren, onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een betere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is erg afhankelijk van jouw branche, website en alle zoekwoorden. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Maastricht?

Op zoek naar een SEO bureau Maastricht, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? Met andere woorden, je wilt beter gevonden voor toekomstige klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Wil je erachter komen hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen met SEO? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.