SEO bureau

Jouw website beter vindbaar in Google? Pak die gratis scan!

Hét SEO bureau voor meer online succes

De online zichtbaarheid van jouw onderneming vergroten, je huidige marktpositie uitbreiden en blijven voorlopen op die concurrent om de hoek? Je hebt het juiste SEO team aan de haak geslagen! Al ruim negen jaar helpen wij als SEO bureau met veel toewijding diverse ondernemers met het realiseren van hun doelen.

Hier zijn we trots op:

9+ jaar ervaring

Onze specialisten zitten al ruim negen jaar in het vak. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij verleggen de grenzen en halen het onderste uit de kan.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te behalen.

Hoe sta je ervoor op gebied van SEO?

Vraag direct een gratis website scan aan, wij vertellen je graag waar je kansen liggen!

Groei met een SEO bureau

Hoe wij jou laten groeien als SEO bureau

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens opgezocht en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denken we al snel aan Google. Google is op dit moment de meest gebruikte zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle processen die ervoor zorgen dat je website beter zichtbaar wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het snel behalen van conversies. De niet betaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over onze mogelijkheden als SEO bureau en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie. Vraag een scan aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. Hier zit een kern van waarheid in, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan veel factoren te werken om betere posities in Google te krijgen. Deze factoren zijn te verdelen in interne en externe werkzaamheden, ook wel on- page en off- page strategie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van gebeurtenissen buiten je website, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van factoren die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat

Wil je meer resultaat met SEO, zodat jouw onderneming hogere posities in Google krijgt? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

De voordelen van een SEO bureau

Hoge posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je organisch hogere posities in Google krijgen? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Goede investering

Wil je blijvend profiteren van hogere posities in Google? Hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Langdurig resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van SEO activiteiten zullen lang zichtbaar zijn.

Goede vindbaarheid

Wil je goed gevonden worden met op specifieke zoekwoorden? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Even contact met een SEO bureau?

Klaar om te groeien met jouw organisatie, vrijblijvend advies of direct een offerte ontvangen? Neem hieronder contact met ons op. Laat hieronder je gegevens achter.

Let op! Zelf proberen kost geld

De risico's van zelf uitvogelen, zonder SEO bureau

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien jij ook wel. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je oplevert.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit verkeerd aflopen. Je zult posities verliezen of tegen een straf aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het verstandig om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je hogere posities krijgt en geen belangrijke posities verliest door onkunde.

Door op de juiste manier met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan, leert Google je website steeds beter begrijpen en wordt je daarmee beloond door een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven vakidioten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Het continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is een zeer tijdrovende klus. Kun jij je niet beter richten op de werkzaamheden binnen jouw bedrijf? Dan doen wij ook waar we goed in zijn als SEO bureau!

Neem geen onnodige risico's

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

De werkwijze van ons SEO bureau

Een vriendelijke en betrouwbare uitgestoken hand. We gaan graag met je om tafel om samen te bespreken hoe we de markt gaan aanvallen.

Strategie gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij zijn namelijk benieuwd naar jouw doelen en ambities.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of verborgen geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

We houden je op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar een nóg meer resultaten.

Een gratis SEO scan van een SEO bureau

Vraag direct een gratis website scan aan, wij vertellen je graag waar je kansen liggen!

Direct een SEO bureau

Waarom nu een SEO bureau inschakelen?

Je bent ervan overtuigt te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in elke onderneming is er geen tijd te verliezen. Als je betere posities wilt behalen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom veel werk aan de winkel voordat je gaat scoren in Google. Dit is de reden dat het van essentieel belang is dat je niet langer wacht met optimaliseren van je website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan omdat een van je grote opdrachtgevers de stekker eruit trekt. SEO zorgt ervoor dat je op lange termijn een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Vandaag nog starten met SEO? Ga voor een SEO bureau en vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Bespaar tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Veel gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau

Hieronder vind je enkele vragen die wij regelmatig voorbij horen komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de online marketing wereld. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor SEO is zoekmachine optimalisatie. Met SEO verbeter je diverse aspecten van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het zichtbaar zijn voor potentiële klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit hogere posities, mits de SEO werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een mooie positie in Google hebt geclaimd, dan pluk je daar nog lang de vruchten van.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de ‘Adv’ tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een hogere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Op zoek naar een SEO bureau?

Op zoek naar een SEO bureau, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? Met andere woorden, je wilt beter gevonden door potentiële klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Dus ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

Wat kost SEO?

De organische kliks zijn ‘gratis’. Maar eigenlijk klopt het woord ‘gratis’ niet helemaal. Je moet energie en tijd investeren op de gewenste positie in Google te claimen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor het uitbesteden van SEO activiteiten is afhankelijk van hoe groot de concurrentie is op een bepaald zoekwoord. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring varieert tussen de €50 tot €150. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen, neem dan contact met ons op.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.