SEO bureau Almere

Jouw website beter vindbaar in Google in Almere en omstreken? Pak die gratis scan!

Hét adres voor jouw SEO in Almere

De online zichtbaarheid van jouw bedrijf in Almere vergroten, je huidige marktpositie uitbreiden en voorop blijven lopen op de concurrent om de hoek? Dan heb je het juiste bureau gevonden! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel toewijding organisaties met het vervullen van hun doelen.

Dit is waar wij voor staan:

9+ jaar ervaring

SEO en online marketing doen wij al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij halen echt alles uit jouw website met duurzame en doeltreffende SEO campagnes.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Onze ervaring zetten wij graag in om ook jouw ambities te behalen.

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat?

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Almere!

SEO bureau uit Almere

Hoe wij jou laten groeien in Almere met SEO

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens opgezocht in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denken we al snel aan Google. Google is op dit moment de meest populaire zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw bedrijf in Almere. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt in Google, zonder betaalde advertenties. Het maken van advertenties in Google noemen we ook wel SEA en is iets heel anders. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het zo snel mogelijk behalen van leads en transacties. De niet betaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Almere. Vraag een gratis scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit klopt voor een groot deel, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan veel factoren te werken om hogere posities in Google te krijgen. Deze zaken zijn te verdelen in interne en externe activiteiten, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern betekent alles in jouw website, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de impact van optimalisaties buiten je website of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van zaken die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

De beste resultaten in Almere

Wil je meer zichtbaarheid met SEO, zodat jouw bedrijf kan uitbreiden? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

SEO kent vele voordelen

Hoge posities in Google op relevante zoektermen. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat zou het voor jouw onderneming betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Bovenaan in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Almere? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Goede investering

Wil je duurzaam profiteren van hogere posities in Google? Hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Langdurig resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van SEO activiteiten zullen lang zichtbaar zijn.

Duurzame vindbaarheid

Wil je veel beter vindbaar zijn met op relevante zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Almere? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Wil je graag direct contact?

Klaar om te groeien met jouw organisatie in Almere? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op! Zelf proberen kost geld

De risico’s van zelf proberen

Er zijn veel bedrijven die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien is dat bij jou ook het geval. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen behoeden, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met Google, kan dit niet goed aflopen. Je kan posities verliezen of tegen een straf aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website uit de zoekresultaten verdwijnt. Daarom is het beter om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere posities krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met search engine optimalization aan de slag te gaan, leert Google je website steeds beter begrijpen en word je daardoor beloond met een beter positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven vakidioten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende klus. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw bedrijf? Dan doen wij ook waar we goed in zijn!

Voorkom teleurstelling

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Almere

Een vriendelijke en betrouwbare uitgestoken hand. We gaan graag met je om tafel om samen te bespreken hoe we de markt gaan aanvallen.

Strategie gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of verborgen geheimen. Gewoon duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg betere hoge posities in Google.

Heb je al een website?

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat!

SEO bureau in Almere

Nu is het moment om te starten met SEO in Almere

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in iedere oragnisatie is er geen tijd te verliezen. Als je betere posities wilt behalen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Bespaar tijd en geld

Klinkt het als gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te voeren? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Almere.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Almere

Hieronder vind je enkele vragen die wij vaak voorbij horen komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de online marketing wereld. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseer je belangrijke elementen van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen advertenties voor hoeft te maken. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Iedere zoekopdracht heeft honderden of zelfs duizende zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als potentiële klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Wat kost SEO?

De organische kliks zijn “gratis”. Maar het woord “gratis” klopt niet helemaal. Je moet energie en tijd investeren op de gewenste positie in Google te claimen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van veel factoren, waaronder jouw branche en concurrenten. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring varieert tussen de 50 tot 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat levert SEO op?

SEO is om verschillende redenen enorm belangrijk. De belangrijkste reden is het zichtbaar zijn voor nieuwe klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een mooie positie in Google hebt bemachtigd, dan heb je daar nog lang profijt van.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van diverse factoren, onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een betere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is erg afhankelijk van jouw branche, website en alle zoekwoorden. Wil je erachter komen hoe de SEO bij jouw website is geregeld? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Almere?

Op zoek naar een SEO bureau Almere, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? oftewel, je wilt beter gevonden voor nieuwe klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Wil je erachter komen hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen met SEO? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.