SEO bureau Amersfoort

Jouw onderneming uit Amersfoort op topposities in Google? Pak de vrijblijvende scan!

Hét adres voor jouw SEO in Amersfoort

De online zichtbaarheid van jouw organisatie in Amersfoort vergroten, je huidige marktpositie verruimen en voorop blijven lopen op die concurrent om de hoek? Dan ben je nu aan het juiste adres! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel vurigheid ondernemers met het bewerkstelligen van hun doelen en ambities.

Hier zijn we trots op:

9+ jaar ervaring

Als SEO bureau doen wij dit al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij halen alles uit jouw SEO campagnes en verleggen grenzen.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij zetten onze kennis en gedrevenheid in voor het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

Wij kunnen iedere branche bedienen. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te realiseren.

Heb je al een website?

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Amersfoort!

SEO bureau uit Amersfoort

Hoe jij kunt groeien met SEO in Amersfoort

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens opgezocht in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denken we al snel aan Google. Google is op dit moment de meest bekendste zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming in Amersfoort. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google noemen we ook wel SEA en is iets heel anders. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het zo snel mogelijk behalen van leads en transacties. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Amersfoort. Vraag een gratis scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit kan kloppen, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan diverse zaken te werken om hogere posities in Google te bemachtigen. Deze aspecten zijn te verdelen in interne en externe werkzaamheden, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van activiteiten buiten je website en/of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van zaken die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat in Amersfoort

Wil je meer resultaat met SEO, zodat jouw onderneming kan doorgroeien? Wij staan klaar om je te helpen.

SEO kent vele voordelen

Hoge posities in Google op belangrijke zoektermen. Het is mogelijk met zoekmachine optimalisaties. Wat is het effect als jouw website goed vindbaar is in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Betere posities in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Amersfoort? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Belangrijke investering

Wil je duurzaam profiteren van hogere posities in Google? Hoge posities leiden altijd tot nieuwe klanten.

Blijvend resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Betere vindbaarheid

Wil je beter vindbaar zijn met op specifieke zoekwoorden, bijvoorbeeld in de regio Amersfoort? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Liever direct contact?

Klaar om te groeien met jouw bedrijf in Amersfoort? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Neem hieronder contact met ons op.

Let op! Zelf proberen kost geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel bedrijven die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien is dat bij jou ook het geval. Eigenlijk is dat ook de juiste instelling voor een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met Google, kan dit verkeerd aflopen. Je kan topposities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website uit de zoekresultaten verdwijnt. Daarom is het slim om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je hogere topposites krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met zoekmachine marketing aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter begrijpen en word je daardoor gewaardeerd met een beter positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven fanatiekelingen maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende klus. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw organisatie? Dan gaan wij aan de slag met jouw posities in Google!

Voorkom teleurstelling

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald, daarom kun jij blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Amersfoort

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we de markt gaan aanvallen.

Strategie gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij zijn namelijk benieuwd naar jouw doelen en ambities.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of verborgen geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg meer resultaten.

Voor als je al een website hebt

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Amersfoort!

SEO bureau in Amersfoort

Nu is het moment om te starten met SEO in Amersfoort

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wat is het beste moment op te starten? Nu! Zoals in iedere oragnisatie is er geen tijd te verliezen. Als je betere posities wilt behalen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Dit is de reden dat het van essentieel belang is dat je niet langer wacht met optimaliseren van je website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, omdat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Klinkt het als gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Ga dan voor een SEO bureau uit Amersfoort en twijfel dan niet.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Amersfoort

Hieronder vind je enkele vragen die wij vaak voorbij horen komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die regelmatig terug komt in de internet marketing wereld. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseer je belangrijke elementen van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekresultaten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Iedere zoekopdracht heeft honderden of zelfs duizende zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar eigenlijk zet het woord “gratis” je op het verkeerde been. Je moet veel en hard werken om mooie posities in Google te krijgen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van veel factoren, waaronder jouw branche en concurrenten. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat het gaat kosten? Gebruik dan onze contactgegevens om contact op te nemen.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen enorm belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor toekomstige klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit hogere posities, mits de SEO optimalisaties op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een mooie positie in Google hebt bemachtigd, dan heb je daar nog lang profijt van.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van diverse factoren, onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een hogere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is erg afhankelijk van jouw branche, website en alle zoekwoorden. Ben je eigenlijk benieuwd naar jouw stand van zaken? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Zoekt u SEO bureau Amersfoort?

Op zoek naar een SEO bureau Amersfoort, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? Met andere woorden, je wilt beter gevonden voor nieuwe klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Dus ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.