SEO bureau Breda

Jouw bedrijf uit Breda bovenaan in Google? Pak de gratis scan!

Hét SEO bureau uit Breda voor meer online succes

De online zichtbaarheid van jouw organisatie in Breda vergroten, je huidige marktpositie verruimen en voorop blijven lopen op de concurrent om de hoek? Dan heb je het juiste bureau gevonden! Al ruim negen jaar helpen wij met veel enthousiasme ondernemingen met het realiseren van hun doelen.

Dit is waar wij trots op zijn:

9+ jaar ervaring

Als SEO bureau doen wij dit al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit iedere dag. Wij verleggen de grenzen en halen het onderste uit de kan.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

Wij kunnen iedere branche bedienen. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te behalen.

Wil je graag een SEO scan ontvangen?

Vraag direct een gratis SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Breda!

SEO bureau uit Breda

Groeien in Breda door middel van SEO

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens opgezocht en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denken we al snel aan Google. Google is op dit moment de meest bekendste zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming in Breda. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle processen die ervoor zorgen dat je website of webshop beter gevonden wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google noemen we ook wel SEA en is iets heel anders. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het snel behalen van conversies en leads. De niet betaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Breda. Vraag een gratis scan aan of stuur een mail, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden.

Organisch zoekverkeer wordt meestal gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. Hier zit een kern van waarheid in, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het uiteraard niet. Je dient aan veel zaken te werken om hogere posities in Google te krijgen. Deze factoren zijn te verdelen in interne en externe activiteiten, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de impact van werkzaamheden buiten je website of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van aspecten die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat in Breda

Wil je meer resultaat met SEO, zodat jouw bedrijf kan doorontwikkelen? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

SEO kent vele voordelen

Topposities in Google op relevante zoekwoorden. Het is mogelijk met search engine optimalization. Wat zou er gebeuren als jouw website direct goed gevonden wordt in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Breda? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Impactvolle investering

Wil je altijd profiteren van topposities in Google? Hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Blijvend resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Goede vindbaarheid

Wil je veel beter gevonden worden met op belangrijke zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Breda? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Kom direct in contact

Wil je nu groeien met jouw onderneming uit Breda? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Neem hieronder contact met ons op.

Let op! Zelf proberen kost geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien jij ook wel. Eigenlijk is dat ook de juiste instelling voor een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit verkeerd aflopen. Je kan topposities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website uit de zoekresultaten verdwijnt. Daarom is het slim om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je hogere posities krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met search engine optimalization aan de slag te gaan, leert Google je website steeds beter kennen en word je daardoor beloond met een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven specialisten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Het continue op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is een zeer tijdrovende taak. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw onderneming? Dan doen wij ook waar we goed in zijn!

Voorkom teleurstelling

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Breda

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We gaan graag met je om tafel om samen te bespreken hoe we jouw SEO doelen gaan realiseren binnen jouw markt.

Strategisch gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Gewoon duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

We houden je op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Als Google slimmer wordt, dan worden wij dat ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg betere hoge posities in Google.

Voor als je al een website hebt

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat!

SEO bureau in Breda

Waarom nu starten met SEO in Breda

Je wilt nu gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in elk bedrijf is er geen tijd te verliezen. Als je topposities wilt krijgen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de stekker eruit trekt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Klinkt het als gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Breda.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Breda

Hieronder vind je diverse vragen die wij regelmatig voorbij horen komen. Als jou vraag er niet bij staat, laat dat dan even weten door een e-mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die regelmatig terug komt in de online marketing wereld. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO past je diverse elementen van een webpagina aan om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekresultaten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Iedere zoekopdracht heeft honderden of zelfs duizende zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als potentiële klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar eigenlijk klopt het woord “gratis” niet helemaal. Je moet veel tijd investeren om een toppositie in Google te claimen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van hoe groot de concurrentie is op een bepaald zoekwoord. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring varieert tussen de 50 tot 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat het gaat kosten? Gebruik dan onze contactgegevens om contact op te nemen.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen enorm belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor toekomstige klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een mooie positie in Google hebt bemachtigd, dan heb je daar nog lang profijt van.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een hogere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Breda?

Op zoek naar een SEO bureau Breda, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? oftewel, je wilt beter gevonden voor potentiële klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.