SEO bureau Delft

Jouw bedrijf uit Delft op mooie posities in Google? Pak de vrijblijvende scan!

De kracht van een SEO bureau in Delft

De online zichtbaarheid van jouw bedrijf in Delft verhogen, je huidige marktpositie uitbreiden en blijven voorlopen op die concurrent om de hoek? Dan heb je het juiste bureau gevonden! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel enthousiasme bedrijven met het bewerkstelligen van hun doelen en ambities.

Dit is waar wij trots op zijn:

9+ jaar ervaring

SEO en online marketing doen wij al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit iedere dag. Wij halen alles uit jouw SEO campagnes en verleggen grenzen.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij zetten onze kennis en gedrevenheid in voor het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

Wij kunnen iedere branche bedienen. Onze ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te realiseren.

Wil je graag een SEO scan ontvangen?

Vraag direct een gratis SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Delft!

SEO bureau uit Delft

Hoe jij kunt groeien met SEO in Delft

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens ingetypt in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denk je al snel aan Google. Google is op dit moment de meest gebruikte zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming in Delft. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle processen die ervoor zorgen dat je website en/of webshop beter gevonden wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het snel behalen van conversies en transacties. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Delft. Vraag een gratis scan aan of stuur een mail, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit kan kloppen, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan diverse aspecten te werken om hogere posities in Google te krijgen. Deze zaken zijn te verdelen in interne en externe optimalisaties, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern betekent alles in jouw website, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de impact van werkzaamheden buiten je website en/of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van zaken die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

De beste resultaten in Delft

Wil je meer zichtbaarheid met SEO, zodat jouw onderneming kan doorontwikkelen? Wij staan klaar om je te helpen.

De voordelen van SEO

Betere posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat zou het voor jouw organisatie betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Delft? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Impactvolle investering

Wil je blijvend profiteren van hoge positities in Google? Topposities in Google zorgen altijd voor nieuwe klanten.

Langdurig resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van SEO activiteiten zullen lang zichtbaar zijn.

Betere vindbaarheid

Wil je goed vindbaar zijn met op specifieke zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Delft? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Wil je graag direct contact?

Wil je nu groeien met jouw onderneming in Delft? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien is dat bij jou ook het geval. Eigenlijk is dat ook de juiste instelling voor een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met Google, kan dit niet goed aflopen. Je zult hoge posities verliezen of tegen een straf aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het slim om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je hogere posities krijgt en geen belangrijke topposities verliest door onkunde.

Door op de juiste manier met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter begrijpen en word je daardoor gewaardeerd met een beter positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven specialisten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende baan. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw onderneming? Dan buigen wij ons over jouw SEO!

Voorkom teleurstelling

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald, daarom kun jij blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Delft

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We gaan graag met je om tafel om samen te bespreken hoe we jouw SEO doelen gaan realiseren binnen jouw markt.

Strategie gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of verborgen geheimen. Gewoon duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Als Google slimmer wordt, dan worden wij dat ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg betere resultaten.

Voor als je al een website hebt

Vraag nu een vrijblijvende SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Delft!

SEO bureau in Delft

Nu is het moment om te starten met SEO in Delft

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in iedere onderneming is er geen tijd te verliezen. Als je betere posities wilt behalen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Dit is de reden dat het van essentieel belang is dat je niet langer wacht met optimaliseren van je website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Vandaag nog starten met SEO? Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Ga dan voor een SEO bureau uit Delft en twijfel dan niet.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Delft

Hieronder vind je enkele vragen die wij regelmatig voorbij horen komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de online marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseer je belangrijke elementen van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen advertenties voor hoeft te maken. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als potentiële klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar het woord “gratis” klopt niet helemaal. Je moet energie en tijd investeren op de gewenste positie in Google te claimen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van veel factoren, waaronder jouw markt en concurrenten. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor toekomstige klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO activiteiten op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een mooie positie in Google hebt geclaimd, dan pluk je daar nog lang de vruchten van

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere jouw concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een betere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Zoekt u SEO bureau Delft?

Op zoek naar een SEO bureau Delft, omdat je eindelijk een toppositie in Google wilt krijgen? oftewel, je wilt beter gevonden voor potentiële klanten? Met onze kennis en ervaring kunnen wij iedere organisatie helpen. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Uiteraard mag je ook bellen, want wij zitten altijd klaar.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.