SEO bureau Den Haag

Jouw bedrijf uit Den Haag op mooie posities in Google? Pak de vrijblijvende scan!

Hét adres voor jouw SEO in Den Haag

De online zichtbaarheid van jouw bedrijf in Den Haag vergroten, je huidige marktpositie uitbouwen en voorop blijven lopen op de concurrent om de hoek? Dan zit je op dit moment op de juiste website! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel werklust ondernemers met het realiseren van hun doelen en ambities.

Hier zijn we trots op:

9+ jaar ervaring

Onze specialisten zit al ruim negen jaar in het vak. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij verleggen de grenzen en halen het onderste uit de kan.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij zetten onze kennis en gedrevenheid in voor het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Onze ervaring zetten wij graag in om ook jouw ambities te behalen.

Heb je al een website?

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Den Haag!

SEO bureau uit Den Haag

Hoe wij jou laten groeien in Den Haag met SEO

Wat is SEO en wat zou je ermee kunnen? Je hebt het vast weleens opgezocht in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denk je al snel aan Google. Google is op dit moment de meest bekendste zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw bedrijf in Den Haag. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat je website of webshop beter zichtbaar wordt in Google, zonder betaalde advertenties. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het snel behalen van leads en transacties. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Den Haag. Vraag een gratis scan aan of stuur een mail, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit klopt voor een groot deel, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan veel aspecten te werken om betere posities in Google te krijgen. Deze aspecten zijn te verdelen in interne en externe optimalisaties, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern betekent alles in jouw website, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van activiteiten buiten je website en/of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van factoren die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

De beste resultaten in Den Haag

Wil je meer resultaat met SEO, zodat jouw onderneming kan doorgroeien? Wij staan klaar om je te helpen.

De voordelen van SEO

Topposities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat zou er gebeuren als jouw bedrijf direct goed gevonden wordt in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Bovenaan in Google

Wil je organisch hogere posities in Google krijgen in regio Den Haag? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Impactvolle investering

Wil je duurzaam profiteren van topposities in Google? Hoge posities leiden altijd tot nieuwe klanten.

Langdurig resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Betere vindbaarheid

Wil je goed gevonden worden met op specifieke zoekwoorden, bijvoorbeeld in de regio Den Haag? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Wil je graag direct contact?

Klaar om te groeien met jouw bedrijf uit Den Haag? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op! Zelf proberen kost geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien denk jij hetzelfde. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen behoeden, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit verkeerd aflopen. Je zult posities verliezen of tegen een straf aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het goed om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere topposites krijgt en geen belangrijke topposities verliest door onkunde.

Door op de juiste manier met zoekmachine marketing aan de slag te gaan, leert Google je website steeds beter begrijpen en word je daardoor gewaardeerd met een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven fanatiekelingen maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende taak. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw bedrijf? Dan buigen wij ons over jouw SEO!

Verlies geen tijd en geld

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald, daarom kun jij blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Den Haag

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We gaan graag met je om tafel om samen te bespreken hoe we mooie posities gaan claimen in jouw branche.

Strategisch gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

We houden je op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg meer resultaten.

Heb je al een website?

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Den Haag!

SEO bureau in Den Haag

Nu starten met SEO in Den Haag

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in iedere oragnisatie is er geen tijd te verliezen. Als je hogere posities in Google wilt krijgen, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, omdat één van je grote opdrachtgevers de stekker eruit trekt. SEO zorgt ervoor dat je op lange termijn een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Vandaag nog starten met SEO? Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Bespaar tijd en geld

Klinkt het als gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Ga dan voor een SEO bureau uit Den Haag en twijfel dan niet.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Den Haag

Hieronder vind je enkele vragen die wij regelmatig voorbij horen komen. Als jou vraag er niet bij staat, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de internet marketing wereld. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseer je belangrijke elementen van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen advertenties voor hoeft te maken. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als toekomstige klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar eigenlijk is het woord “gratis” onjuist. Je moet energie en tijd investeren op de gewenste positie in Google te claimen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van veel factoren, waaronder jouw branche en concurrenten. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat het gaat kosten? Gebruik dan onze contactgegevens om contact op te nemen.

Wat levert SEO op?

SEO is om verschillende redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor toekomstige klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit hogere posities, mits de SEO werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een hoge positie in Google hebt geclaimd, dan pluk je daar nog lang de vruchten van

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van diverse factoren, onder andere jouw concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een betere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Ben je eigenlijk benieuwd naar jouw stand van zaken? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

Zoekt u SEO bureau Den Haag?

Op zoek naar een SEO bureau Den Haag, omdat je eindelijk een toppositie in Google wilt krijgen? Met andere woorden, je wilt beter gevonden voor nieuwe klanten? Met ruim 9 jaar ervaring kunnen wij iedere onderneming helpen. Wil je erachter komen hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen met SEO? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Gratis scan

Vrijblijvend een complete scan van jouw website. Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.