SEO bureau Eindhoven

Jouw onderneming uit Eindhoven op topposities in Google? Pak de vrijblijvende scan!

De kracht van een SEO bureau in Eindhoven

De online zichtbaarheid van jouw bedrijf in Eindhoven vergroten, je huidige marktpositie uitbouwen en voorop blijven lopen op de concurrent om de hoek? Dan zit je op dit moment op de juiste website! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel werklust ondernemingen met het vervullen van hun ambities.

Dit is waar wij voor staan:

9+ jaar ervaring

Onze specialisten zit al ruim negen jaar in het vak. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit iedere dag. Wij halen alles uit jouw SEO campagnes en verleggen grenzen.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Onze ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te behalen.

Heb je al een website?

Vraag nu een vrijblijvende SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Eindhoven!

SEO bureau uit Eindhoven

Hoe wij jou laten groeien in Eindhoven met SEO

Wat is SEO en wat zou je ermee kunnen? Je hebt het vast weleens ingetypt in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denk je al snel aan Google. Google is op dit moment de meest bekendste zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming in Eindhoven. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat je website en/of webshop beter gevonden wordt in Google, zonder betaalde advertenties. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is iets heel anders. Hiermee richt je de website op korte termijn doelstellingen en het snel behalen van leads en transacties. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Eindhoven. Vraag een gratis scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit kan kloppen, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan diverse aspecten te werken om betere posities in Google te bemachtigen. Deze aspecten zijn te verdelen in interne en externe optimalisaties, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern betekent alles in jouw website, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de impact van werkzaamheden buiten je website of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van aspecten die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat in Eindhoven

Wil je meer zichtbaarheid met SEO, zodat jouw organisatie kan doorontwikkelen? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

SEO kent vele voordelen

Topposities in Google op belangrijke zoektermen. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat zou het voor jouw organisatie betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Betere posities in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Eindhoven? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Goede investering

Wil je blijvend profiteren van topposities in Google? Topposities in Google zorgen altijd voor nieuwe klanten.

Langdurig resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Betere vindbaarheid

Wil je beter vindbaar zijn met op relevante zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Eindhoven? Voor het gewenste resultaat heb je een gedegen strategie nodig.

Kom direct in contact

Klaar om te groeien met jouw onderneming uit Eindhoven? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel bedrijven die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien is dat bij jou ook het geval. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen behoeden, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je oplevert.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met Google, kan dit niet goed aflopen. Je kan hoge posities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het slim om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere topposites krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter kennen en word je daardoor beloond met een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dat wat of wie dan ook. Als gedreven fanatiekelingen maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Het continue op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is een zeer tijdrovende klus. Kun jij je niet beter richten op de werkzaamheden binnen jouw onderneming? Dan doen wij ook waar we goed in zijn!

Voorkom teleurstelling

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Eindhoven

Een betrouwbare en vriendelijke uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we de markt gaan aanvallen.

Strategisch gesprek

Wij starten altijd eerst met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of verborgen geheimen. Gewoon duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Als Google slimmer wordt, dan worden wij dat ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg meer resultaten.

Voor als je wilt starten met SEO

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Eindhoven!

SEO bureau in Eindhoven

Nu is het moment om te starten met SEO in Eindhoven

Je wilt nu gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wat is het beste moment op te starten? Nu! Zoals in iedere onderneming is er geen tijd te verliezen. Als je hogere posities in Google wilt krijgen, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, omdat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Bespaar tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Eindhoven.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Eindhoven

Hieronder vind je enkele vragen die wij vaak voorbij horen komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een e-mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die regelmatig terug komt in de internet marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO verbeter je diverse aspecten van een webpagina om zodoende je website beter zichtbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen advertenties voor hoeft te maken. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekresultaten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als potentiële klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar eigenlijk is het woord “gratis” onjuist. Je moet veel en hard werken om mooie posities in Google te krijgen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van veel factoren, waaronder jouw markt en concurrenten. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen enorm belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor potentiële klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een toppositie in Google hebt geclaimd, dan pluk je daar nog lang de vruchten van

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van diverse factoren, onder andere jouw concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een hogere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Ben je eigenlijk benieuwd naar jouw stand van zaken? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Eindhoven?

Op zoek naar een SEO bureau Eindhoven, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? oftewel, je wilt beter gevonden voor nieuwe klanten? Met onze kennis en ervaring kunnen wij iedere organisatie helpen. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.