SEO bureau Groningen

Jouw bedrijf uit Groningen op mooie posities in Google? Pak die vrijblijvende scan!

De kracht van een SEO bureau in Groningen

De online vindbaarheid van jouw bedrijf in Groningen verhogen, je huidige marktpositie uitbouwen en blijven voorlopen op die concurrent om de hoek? Dan ben je nu aan het juiste adres! Al ruim negen jaar helpen wij met veel enthousiasme ondernemingen met het behalen van hun ambities.

Dit is waar wij trots op zijn:

9+ jaar ervaring

Als SEO bureau doen wij dit al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij verleggen de grenzen en halen het onderste uit de kan.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

Wij kunnen iedere branche bedienen. Onze ervaring zetten wij graag in om ook jouw ambities te realiseren.

Wil je graag een SEO scan ontvangen?

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat!

SEO bureau uit Groningen

Groeien in Groningen door middel van SEO

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens ingetypt in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denkt iedereen al snel aan Google. Google is op dit moment de meest bekendste zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming in Groningen. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat je website beter zichtbaar wordt in Google, zonder betaalde advertenties. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het zo snel mogelijk behalen van conversies en transacties. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Groningen. Vraag een gratis scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. Hier zit een kern van waarheid in, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan diverse factoren te werken om hogere posities in Google te bemachtigen. Deze factoren zijn te verdelen in interne en externe activiteiten, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van werkzaamheden buiten je website, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van aspecten die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Resultaat met SEO

De beste resultaten in Groningen

Wil je betere resultaten met SEO, zodat jouw bedrijf kan uitbreiden? Wij staan klaar om je te helpen.

De voordelen van SEO

Hoge posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat is het effect als jouw website goed vindbaar is in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je organisch hogere posities in Google krijgen in regio Groningen? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Belangrijke investering

Wil je blijvend profiteren van topposities in Google? Hoge posities leiden altijd tot nieuwe klanten.

Langdurig resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Betere vindbaarheid

Wil je goed gevonden worden met op belangrijke zoekwoorden, bijvoorbeeld in de regio Groningen? Voor het gewenste resultaat heb je een gedegen strategie nodig.

Contact met een SEO bureau uit Groningen

Wil je nu groeien met jouw organisatie in Groningen? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op! Zelf proberen kost geld

De risico’s van zelf proberen

Er zijn veel bedrijven die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien is dat bij jou ook het geval. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je oplevert.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit verkeerd aflopen. Je zult posities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het beter om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere topposites krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met search engine optimalization aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter kennen en word je daardoor beloond met een beter positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dat wat of wie dan ook. Als gedreven fanatiekelingen maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende baan. Kun jij je niet beter richten op de werkzaamheden binnen jouw onderneming? Dan doen wij ook waar we goed in zijn!

Bespaar geld

Wij hebben de kennis al in huis, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Groningen

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We gaan graag met je om tafel om samen te bespreken hoe we jouw SEO doelen gaan realiseren binnen jouw markt.

Strategisch gesprek

Wij starten altijd eerst met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Gewoon duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg meer resultaten.

Voor als je al een website hebt

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat!

SEO bureau in Groningen

Waarom nu starten met SEO in Groningen

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wat is het beste moment op te starten? Nu! Zoals in elk bedrijf is er geen tijd te verliezen. Als je hogere posities in Google wilt krijgen, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, veel werk aan de winkel voordat je gaat scoren in Google. Dit is de reden dat het van essentieel belang is dat je niet langer wacht met optimaliseren van je website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, omdat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. SEO zorgt ervoor dat je op lange termijn een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Bespaar tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Groningen.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Groningen

Hieronder vind je enkele vragen die wij vaak voorbij zien komen. Als jou vraag er niet bij staat, laat dat dan even weten door een e-mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de online marketing wereld. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO past je diverse elementen van een webpagina aan om zodoende je website beter zichtbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen geld voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Iedere zoekopdracht heeft honderden of zelfs duizende zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De organische kliks zijn “gratis”. Maar het woord “gratis” klopt niet helemaal. Je moet veel tijd investeren om een toppositie in Google te claimen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van veel factoren, waaronder jouw markt en concurrenten. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen? Gebruik dan onze contactgegevens om contact op te nemen.

Wat levert SEO op?

SEO is om verschillende redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het zichtbaar zijn voor nieuwe klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een mooie positie in Google hebt geclaimd, dan heb je daar nog lang profijt van.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere jouw concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een betere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

Zoekt u SEO bureau Groningen?

Op zoek naar een SEO bureau Groningen, omdat je eindelijk een toppositie in Google wilt krijgen? oftewel, je wilt beter gevonden voor toekomstige klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Wil je erachter komen hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen met SEO? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.