SEO bureau Leiden

Jouw website beter vindbaar in Google in Leiden en omstreken? Pak de vrijblijvende scan!

Hét SEO bureau uit Leiden voor meer online succes

De online zichtbaarheid van jouw organisatie in Leiden verhogen, je huidige marktpositie uitbreiden en voorop blijven lopen op de concurrent om de hoek? Dan zit je op dit moment op de juiste website! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel toewijding ondernemingen met het waarmaken van hun doelen.

Dit is waar wij trots op zijn:

9+ jaar ervaring

Onze specialisten zit al ruim negen jaar in het vak. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij verleggen de grenzen en halen het onderste uit de kan.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

Wij kunnen iedere branche bedienen. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te realiseren.

Wil je graag een SEO scan ontvangen?

Vraag direct een gratis SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Leiden!

SEO bureau uit Leiden

Hoe jij kunt groeien met SEO in Leiden

Wat is SEO en wat zou je ermee kunnen? Je hebt het vast weleens ingetypt in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denkt iedereen al snel aan Google. Google is op dit moment de meest gebruikte zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming in Leiden. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat je website of webshop beter gevonden wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is iets heel anders. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het snel behalen van leads en transacties. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Leiden. Vraag een gratis scan aan of bel ons als je vragen hebt.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. Hier zit een kern van waarheid in, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk niet. Je dient aan veel zaken te werken om betere posities in Google te bemachtigen. Deze aspecten zijn te verdelen in interne en externe werkzaamheden, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van activiteiten buiten je website of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van factoren die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat in Leiden

Wil je meer resultaat met SEO, zodat jouw bedrijf kan doorontwikkelen? Wij staan klaar om je te helpen.

De voordelen van SEO

Betere posities in Google op belangrijke zoektermen. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat zou het voor jouw organisatie betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Bovenaan in Google

Wil je organisch hogere posities in Google krijgen in regio Leiden? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Goede investering

Wil je duurzaam profiteren van topposities in Google? Hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Aanhoudend resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Goede vindbaarheid

Wil je veel beter vindbaar zijn met op belangrijke zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Leiden? Voor het gewenste resultaat heb je een gedegen strategie nodig.

Wil je graag direct contact?

Wil je nu groeien met jouw organisatie uit Leiden? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Neem hieronder contact met ons op.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien is dat bij jou ook het geval. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen behoeden, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je oplevert.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met Google, kan dit verkeerd aflopen. Je kan hoge posities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website uit de zoekresultaten verdwijnt. Daarom is het slim om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je hogere posities krijgt en geen belangrijke topposities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met zoekmachine marketing aan de slag te gaan, leert Google je website steeds beter kennen en word je daardoor beloond met een beter positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dat wat of wie dan ook. Als gedreven vakidioten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende opdracht. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw bedrijf? Dan gaan wij aan de slag met jouw posities in Google!

Bespaar geld

Wij hebben de kennis al in huis, daarom kun jij blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Leiden

Een vriendelijke en betrouwbare uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we de markt gaan aanvallen.

Strategisch gesprek

Wij starten altijd eerst met een strategisch gesprek. Wij zijn namelijk benieuwd naar jouw doelen en ambities.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Gewoon duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

We houden je op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg betere hoge posities in Google.

Heb je al een website?

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Leiden!

SEO bureau in Leiden

Waarom nu starten met SEO in Leiden

Je wilt nu gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in iedere onderneming is er geen tijd te verliezen. Als je hogere posities in Google wilt krijgen, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de stekker eruit trekt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Vandaag nog starten met SEO? Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Klinkt het als gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te voeren? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Leiden.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Leiden

Hieronder vind je diverse vragen die wij vaak voorbij zien komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die regelmatig terug komt in de online marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseer je belangrijke elementen van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen advertenties voor hoeft te maken. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekresultaten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De organische kliks zijn “gratis”. Maar eigenlijk is het woord “gratis” onjuist. Je moet veel tijd investeren om een toppositie in Google te claimen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van de markten concurrentie op een bepaald zoekwoord. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het zichtbaar zijn voor toekomstige klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een toppositie in Google hebt geclaimd, dan heb je daar nog lang profijt van.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een betere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is erg afhankelijk van jouw branche, website en alle zoekwoorden. Ben je eigenlijk benieuwd naar jouw stand van zaken? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Leiden?

Op zoek naar een SEO bureau Leiden, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? oftewel, je wilt beter gevonden voor toekomstige klanten? Met ruim 9 jaar ervaring kunnen wij iedere onderneming helpen. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Uiteraard mag je ook bellen, want wij zitten altijd klaar.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.