SEO bureau Rotterdam

Jouw onderneming uit Rotterdam op topposities in Google? Pak de vrijblijvende scan!

Hét adres voor jouw SEO in Rotterdam

De online zichtbaarheid van jouw onderneming in Rotterdam vergroten, je huidige marktpositie verruimen en altijd voorlopen op de concurrentie om de hoek? Dat kan met ons. Met een echte Rotterdamse mentaliteit gaan wij voor je aan de slag. Samen met ruim negen jaar ervaring stropen wij onze mouwen op om met veel vurigheid jouw bedrijf in Rotterdam te helpen. SEO technisch zullen wij jouw Rotterdamse markt of branche bestormen.

Even in een notendop waar wij voor staan en wat wij in te brengen hebben op gebied van SEO.

9+ jaar ervaring

Onze specialisten zit al ruim negen jaar in het vak. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij halen echt alles uit jouw website met duurzame en doeltreffende SEO campagnes.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij zetten onze kennis en gedrevenheid in voor het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw ambities te realiseren.

Heb je al een website?

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat! Hierbij letten wij ook op lokale vindbaarheid. Dus wil je weten wat jouw posities in specifiek Rotterdam zijn? Laat het ons weten. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een SEO scan.

SEO bureau uit Rotterdam

Groeien in Rotterdam door middel van SEO

Wat is SEO eigenlijk? Je hebt het vast weleens ingetypt in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denken we al snel aan Google. Google is op dit moment de meest gebruikte zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming in Rotterdam. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat je website en/of webshop beter zichtbaar wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google noemen we ook wel SEA en is iets heel anders. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het zo snel mogelijk behalen van conversies. De niet betaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit klopt voor een groot deel, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan veel factoren te werken om betere posities in Google te krijgen. Deze zaken zijn te verdelen in interne en externe optimalisaties, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern betekent alles in jouw website, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van activiteiten buiten je website en/of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van aspecten die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Rotterdam. Vraag een gratis scan aan of stuur een mail, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden. Als SEO bureau uit Rotterdam helpen we graag andere ondernemers uit Rotterdam.

SEO Rotterdam

Optimaal resultaat in Rotterdam

Wil je meer resultaat met SEO, zodat jouw onderneming kan uitbreiden? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

De voordelen van SEO

Topposities in Google op relevante zoektermen. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat is het effect als jouw website of webshop goed vindbaar is in Google? Wij weten het al, maar toch hebben wij een aantal voordelen uiteengezet.

Betere posities in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Rotterdam? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Impactvolle investering

Wil je blijvend profiteren van topposities in Google? Topposities in Google zorgen altijd voor nieuwe klanten.

Aanhoudend resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Betere vindbaarheid

Wil je veel beter vindbaar zijn met op belangrijke zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Rotterdam? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Liever direct contact?

Klaar om te groeien met jouw onderneming in Rotterdam? Of wil je graag vrijblijvend advies van een SEO bureau in Rotterdam? Bel, mail of WhatsApp gerust om in contact te maken.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

De risico’s van zelf proberen

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien jij ook wel. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met Google, kan dit verkeerd aflopen. Je kan hoge posities verliezen of tegen een straf aanlopen, wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het beter om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere posities krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid. Onwetendheid is namelijk één van de grootste veroorzakers van slechte SEO. Als SEO bureau Rotterdam zien wij regelmatig sites voorbij komen die schadelijke optimalisaties bevatten, vaak gecreëerd door onwetende adviseurs. Zulke optimalisaties moeten zo snel mogelijk uit de website worden gehaald om erger te voorkomen.

Door op de juiste manier met Search Engine Optimalization aan de slag te gaan, leert Google je website steeds beter begrijpen en word je daardoor beloond met een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven specialisten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende baan. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw organisatie? Dan gaan wij aan de slag met jouw posities in Google!

SEO voor Rotterdam

Voorkom teleurstelling

Wij hebben de kennis al in huis, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Rotterdam

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we mooie posities gaan claimen in jouw markt.

Strategie gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

Wij halen doelen, vieren de overwinning en bouwen door naar nóg meer resultaten.

Voor als je wilt starten met SEO

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Rotterdam!

SEO bureau in Rotterdam

Waarom nu starten met SEO in Rotterdam

Je wilt nu gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in elk bedrijf is er geen tijd te verliezen. Als je topposities wilt krijgen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatieproces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn visie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Vandaag nog starten met SEO? Vraag een gratis SEO scan aan!

Rotterdam SEO bureau

Verlies geen tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te vogelen? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Rotterdam.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

De potentie van SEO in Rotterdam

SEO in Rotterdam

Rotterdam, één van de grootste steden van Nederland en een stad met een fantastisch ondernemersklimaat. Kijkend naar SEO en Rotterdam, ofwel SEO in Rotterdam, dan is Rotterdam erg interessant. Zoekwoordcombinaties met het woord Rotterdam worden veel gebruikt. Enerzijds komt dit door de omvang van de stad in aantal inwoners, maar anderzijds komt het ook doordat de stad erg modern is. Rotterdammers gebruiker sneller en vaker Google als zij op zoek zijn naar een dienst. Dit is ook terug te zien in de hoogte van de zoekvolumes. Kortom, een interessante stad voor ondernemers.

Er zit ook een keerzijde aan Rotterdam. Veel zoektermen met het zoekwoord Rotterdam hebben veel concurrentie op het gebied van SEO. Met andere woorden, het is vaak lastig om goed gevonden te worden op zoekwoordcombinaties met het woord Rotterdam. Je hebt daarom een goed doordacht plan nodig om goed te scoren. Wil je weten hoe jouw website scoort in Rotterdam? Of wil je graag beter gevonden worden in de stad waar je het liefst de meeste klanten uit krijgt? Vraag dan de vrijblijvende SEO scan aan bij een SEO bureau uit Rotterdam.

SEO bureau Rotterdam

Van Rotterdam voor Rotterdam

In potentie een top stad om in gevonden te worden met jouw website, want lokale vindbaarheid is erg belangrijk.

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Rotterdam

Hieronder vind je diverse vragen die wij vaak voorbij horen komen als SEO bureau Rotterdam. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl. Als je eventueel even wilt bellen of je vraag persoonlijk te delen, dan kan dat uiteraard ook door te bellen naar: 085 060 2727. Wij staan altijd open voor vragen, hoe simpel of moeilijk ze ook zijn.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de internet marketing wereld. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseer je belangrijke elementen van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen advertenties voor hoeft te maken. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekresultaten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar eigenlijk is het woord “gratis” onjuist. Je moet veel en hard werken om mooie posities in Google te krijgen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau uit Rotterdam inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van hoe groot de concurrentie is op een bepaalde zoekterm. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring varieert tussen de 50 tot 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat het gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn als SEO bureau uit Rotterdam namelijk erg transparant over onze prijzen.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het zichtbaar zijn voor toekomstige klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit hogere posities, mits de SEO werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een hoge positie in Google hebt bemachtigd, dan pluk je daar nog lang de vruchten van

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een hogere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw SEO ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Zoekt u SEO bureau Rotterdam?

Op zoek naar een SEO bureau Rotterdam, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? oftewel, je wilt beter gevonden voor potentiële klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Dus ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Gratis scan

Vrijblijvend een complete scan van jouw website. Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.