SEO bureau Utrecht

Jouw onderneming uit Utrecht op topposities in Google? Pak die vrijblijvende scan!

De kracht van een SEO bureau in Utrecht

De online vindbaarheid van jouw onderneming in Utrecht vergroten, je huidige marktpositie verruimen en blijven voorlopen op die concurrent om de hoek? Dan heb je het juiste bureau gevonden! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel geestdrift ondernemers met het vervullen van hun doelen en ambities.

Dit is waar wij voor staan:

9+ jaar ervaring

Als SEO bureau doen wij dit al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit iedere dag. Wij verleggen de grenzen en halen het onderste uit de kan.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij zetten onze kennis en gedrevenheid in voor het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te realiseren.

Wil je graag een SEO scan ontvangen?

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Utrecht!

SEO bureau uit Utrecht

Groeien in Utrecht door middel van SEO

Wat is SEO en wat kan je ermee? Je hebt het vast weleens opgezocht in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denkt iedereen al snel aan Google. Google is op dit moment de meest bekendste zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw bedrijf in Utrecht. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle processen die ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het snel behalen van conversies. De niet betaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Utrecht. Vraag een gratis scan aan of bel ons als je vragen hebt.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. Hier zit een kern van waarheid in, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan veel aspecten te werken om betere posities in Google te bemachtigen. Deze aspecten zijn te verdelen in interne en externe activiteiten, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern betekent alles in jouw website, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de impact van activiteiten buiten je website en/of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van factoren die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat in Utrecht

Wil je meer resultaat met SEO, zodat jouw onderneming kan doorontwikkelen? Wij staan klaar om je te helpen.

SEO kent vele voordelen

Topposities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met zoekmachine optimalisaties. Wat zou het voor jouw organisatie betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Betere posities in Google

Wil je organisch hogere posities in Google krijgen in regio Utrecht? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Impactvolle investering

Wil je altijd profiteren van topposities in Google? Hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Aanhoudend resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van SEO activiteiten zullen lang zichtbaar zijn.

Duurzame vindbaarheid

Wil je goed gevonden worden met op specifieke zoekwoorden, bijvoorbeeld in de regio Utrecht? Voor het gewenste resultaat heb je een gedegen strategie nodig.

Wil je graag direct contact?

Klaar om te groeien met jouw onderneming in Utrecht? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Neem hieronder contact met ons op.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

De risico’s van zelf proberen

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien denk jij hetzelfde. Eigenlijk is dat ook de juiste instelling voor een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen behoeden, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit niet goed aflopen. Je kan posities verliezen of tegen een straf aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het goed om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere topposites krijgt en geen belangrijke topposities verliest door onkunde.

Door op de juiste manier met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter begrijpen en word je daardoor beloond met een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dat wat of wie dan ook. Als gedreven specialisten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende baan. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw onderneming? Dan gaan wij aan de slag met jouw posities in Google!

Voorkom teleurstelling

Wij hebben alle kennis al in huis gehaald, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Utrecht

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we mooie posities gaan claimen in jouw markt.

Strategisch gesprek

Wij starten altijd eerst met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

We houden je op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Als Google slimmer wordt, dan worden wij dat ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg betere hoge posities in Google.

Voor als je al een website hebt

Vraag nu een vrijblijvende SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Utrecht!

SEO bureau in Utrecht

Waarom nu starten met SEO in Utrecht

Je wilt nu gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in iedere oragnisatie is er geen tijd te verliezen. Als je topposities wilt krijgen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, veel werk aan de winkel voordat je gaat scoren in Google. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, omdat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. SEO zorgt ervoor dat je op lange termijn een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te voeren? Ga dan voor een SEO bureau uit Utrecht en twijfel dan niet.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Utrecht

Hieronder vind je enkele vragen die wij regelmatig voorbij zien komen. Als jou vraag er niet bij staat, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die veel terug komt in de online marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO past je diverse elementen van een webpagina aan om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekresultaten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar eigenlijk zet het woord “gratis” je op het verkeerde been. Je moet veel en hard werken om mooie posities in Google te krijgen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van de brancheen concurrentie op een bepaalde zoekterm. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat levert SEO op?

SEO is om verschillende redenen enorm belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor potentiële klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO activiteiten op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een hoge positie in Google hebt geclaimd, dan pluk je daar nog lang de vruchten van

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van diverse factoren, onder andere jouw concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een betere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is erg afhankelijk van jouw branche, website en alle zoekwoorden. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Utrecht?

Op zoek naar een SEO bureau Utrecht, omdat je eindelijk een toppositie in Google wilt krijgen? oftewel, je wilt beter gevonden voor nieuwe klanten? Met onze kennis en ervaring kunnen wij iedere organisatie helpen. Dus ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Uiteraard mag je ook bellen, want wij zitten altijd klaar.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.