SEO bureau Zoetermeer

Jouw bedrijf uit Zoetermeer op mooie posities in Google? Pak de vrijblijvende scan!

Hét adres voor jouw SEO in Zoetermeer

De online vindbaarheid van jouw organisatie in Zoetermeer vergroten, je huidige marktpositie verruimen en voorop blijven lopen op de concurrent om de hoek? Je hebt het juiste team aan de haak geslagen! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel geestdrift ondernemers met het waarmaken van hun doelen.

Dit is waar wij voor staan:

9+ jaar ervaring

Onze specialisten zit al ruim negen jaar in het vak. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij halen echt alles uit jouw website met duurzame en doeltreffende SEO campagnes.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te behalen.

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat?

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Zoetermeer!

SEO bureau uit Zoetermeer

Hoe wij jou laten groeien in Zoetermeer met SEO

Wat is SEO en wat kan je ermee? Je hebt het vast weleens ingetypt in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denk je al snel aan Google. Google is op dit moment de meest populaire zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw bedrijf in Zoetermeer. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat je website en/of webshop beter gevonden wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelen en het snel behalen van leads en transacties. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Zoetermeer. Vraag een gratis scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit kan kloppen, omdat je niet voor elke klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het uiteraard nooit. Je dient aan diverse factoren te werken om hogere posities in Google te bemachtigen. Deze factoren zijn te verdelen in interne en externe werkzaamheden, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de impact van activiteiten buiten je website, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van aspecten die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

De beste resultaten in Zoetermeer

Wil je meer resultaat met SEO, zodat jouw bedrijf kan doorgroeien? Wij staan klaar om je te helpen.

De voordelen van SEO

Hoge posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met search engine optimalization. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Zoetermeer? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Belangrijke investering

Wil je altijd profiteren van hogere posities in Google? Hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Aanhoudend resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van SEO activiteiten zullen lang zichtbaar zijn.

Duurzame vindbaarheid

Wil je beter vindbaar zijn met op belangrijke zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Zoetermeer? Voor het gewenste resultaat heb je een gedegen strategie nodig.

Kom direct in contact

Wil je nu groeien met jouw organisatie in Zoetermeer? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op! Zelf proberen kost geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien denk jij hetzelfde. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je oplevert.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit niet goed aflopen. Je zult topposities verliezen of tegen een straf aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het goed om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je hogere topposites krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met zoekmachine marketing aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter kennen en word je daardoor beloond met een beter positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dat wat of wie dan ook. Als gedreven fanatiekelingen maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Het continue op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is een zeer tijdrovende klus. Kun jij je niet beter richten op de werkzaamheden binnen jouw bedrijf? Dan buigen wij ons over jouw SEO!

Bespaar geld

Wij hebben de kennis al in huis, zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Zoetermeer

Een vriendelijke en betrouwbare uitgestoken hand. We gaan graag met je om tafel om samen te bespreken hoe we mooie posities gaan claimen in jouw branche.

Strategie gesprek

Wij starten altijd eerst met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

We houden je op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Als Google slimmer wordt, dan worden wij dat ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg meer hoge posities in Google.

Voor als je wilt starten met SEO

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Zoetermeer!

SEO bureau in Zoetermeer

Nu is het moment om te starten met SEO in Zoetermeer

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in elk bedrijf is er geen tijd te verliezen. Als je betere posities wilt behalen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, omdat één van je grote opdrachtgevers de stekker eruit trekt. SEO zorgt ervoor dat je op lange termijn een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Vandaag nog starten met SEO? Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Klinkt het als gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te voeren? Ga dan voor een SEO bureau uit Zoetermeer en twijfel dan niet.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Zoetermeer

Hieronder vind je enkele vragen die wij vaak voorbij zien komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een e-mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die regelmatig terug komt in de online marketing wereld. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseer je belangrijke elementen van een webpagina om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Iedere zoekopdracht heeft honderden of zelfs duizende zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als potentiële klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar eigenlijk klopt het woord “gratis” niet helemaal. Je moet veel en hard werken om mooie posities in Google te krijgen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van de markten concurrentie op een bepaald zoekwoord. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring varieert tussen de 50 tot 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat het gaat kosten? Gebruik dan onze contactgegevens om contact op te nemen.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen enorm belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor toekomstige klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO optimalisaties op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een toppositie in Google hebt bemachtigd, dan heb je daar nog lang profijt van.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere jouw concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een toppositie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is erg afhankelijk van jouw branche, website en alle zoekwoorden. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

Zoekt u SEO bureau Zoetermeer?

Op zoek naar een SEO bureau Zoetermeer, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? oftewel, je wilt beter gevonden voor nieuwe klanten? Met onze kennis en ervaring kunnen wij iedere organisatie helpen. Wil je erachter komen hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen met SEO? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Uiteraard mag je ook bellen, want wij zitten altijd klaar.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.