SEO specialist

Wij maken jouw website zo vindbaar mogelijk en maximaliseren het aantal websitebezoekers

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

100+ gestegen

Posities in zoekmachines gestegen

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met SEO hebben geholpen

SEO specialist voor bedrijven

Betere posities in de zoekmachine, meer bereik met effectieve campagnes en voorlopen op die ene concurrent? Wat jouw doelen ook zijn. Wij zullen er alles aan doen om ze waar te maken. Met veel vurigheid gaan we voor jou aan de slag in het verbeteren van jouw website. Of het nu gaat om technische SEO, contentproductie of doelgerichte linkbuilding. Wij willen knallen met jouw marketing.

Dit is waar wij trots op zijn. En waar je trots op bent, wil je delen.

9+ jaar ervaring

Ons team van specialisten zit al 9 jaar in het vak. Oftewel, veel ervaring om het uiterste uit jouw SEO te halen.

8+ miljoen uitgegeven

Dit zijn marketing euro’s. Met andere woorden, wij krijgen van andere bedrijven het vertrouwen om consistent te bouwen aan hun marketing.

13+ miljoen campagnes

Wij zijn een full-service marketing bureau, dus naast SEO maken en beheren wij ook SEA campagnes voor diverse ondernemingen.

150+ SEO projecten

Groei, dat is wat wij aanbieden. Dus zelf kunnen we niet achterblijven. Dit aantal groeit iedere week en jouw website nemen we graag daarin mee.

Al bezig met SEO?

Door middel van een gratis SEO scan kom je erachter waar het goed gaat of fout. Dus wil je weten waar jouw groeikansen liggen? Vraag dan een SEO scan aan bij een SEO specialist. Wij kunnen je namelijkvertellen wat jouw stand van zaken is.

Doelgerichte SEO specialist

Groeien met jouw website door middel van SEO

SEO? Of ook wel zoekmachine optimalisatie. Je hebt het vast wel eens opgezocht in Google. Waarschijnlijk kwam je dan allemaal definities tegen van de meest uiteenlopende SEO specialisten bij jou uit de regio. Onze definitie kunnen wij daarom niet achterhouden. SEO is naar onze mening een verzamelnaam van diverse werkzaamheden die ervoor zorgen dat jouw website of webshop beter zichtbaar wordt in de zoekmachines, zonder te hoeven betalen voor een klik. Wil je direct beter gevonden worden en ben je bereid te betalen voor een websiteklik, dan kan je ook opzoek gaan naar een SEA specialist, Google Ads specialist of Adwords specialist.

SEO zien wij als investeren in de toekomst. Je bouwt hiermee als het ware aan de fundering van jouw website of webshop. De werkzaamheden van een SEO specialist zijn voor een deel direct zichtbaar, bijvoorbeeld doordat de content en het design worden aangepast. Aan de andere kant is het werk van een SEO specialist ook niet zichtbaar, aangezien de code van de website ook wordt aangepast. Google kan hierdoor jouw website of webshop beter lezen en begrijpen. Het effect van een SEO specialist in daarentegen afhankelijk van de markt, concurrentie en zoekvolume. Wil je gevonden worden op een zoekwoord met ongelooflijk veel concurrentie, dan is het logisch dat het langer gaat duren dan een zoekwoord met weinig concurrentie.

Wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen. Daarnaast kunnen wij je precies vertellen welke stappen en acties er nodig zijn om beter te scoren met jouw website. Wij hebben als SEO specialist geprobeerd het vak SEO uit te leggen, maar beter is nog om een verhelderend gesprek in te plannen. Als SEO specialist staat de koffie altijd klaar voor ambitieuze ondernemers.

Resultaat met SEO

Resultaat voor SEO optimalisatie

SEO is eigenlijk de basis leggen voor jouw website. Duurzaam doorbouwen naar de posities van jouw website.

De voordelen van SEO op een rij

SEO kent vele voordelen, waaronder het verkrijgen van topposities in Google. Dat is veruit het grootste voordeel. Echter ontkom je er niet om de teksten van je website of webshop aan te passen als je echt wilt scoren in Google. Dus werk je aan SEO, dan werk je tegelijkertijd ook aan de juiste informatie met jouw doelgroep delen. Oftewel, aan relevantie. Iets wat Google erg prettig vindt.

Beter posities in Google

Hoe vaak klik jij op de eerste, tweede of derde posities in Google? Vaak waarschijnlijk. Dit betekent dat je veel meer resultaten kan bouwen als ook jij daar staat.

Duurzame resultaten

Profiteer nog maanden of zelfs jaren van de werkzaamheden die wij uitvoeren als SEO specialist. Bouw dus continue door aan jouw bedrijf.

Bouw aan je fundering

De werkzaamheden van een SEO specialist gaan continue door en verdwijnen niet. Mits ze goed zijn uitgevoerd uiteraard.

Lokaal gevonden worden

Wil je regionaal goed gevonden worden. Dus wil jij met jouw website op een toppositie staan? Met de juiste SEO werkzaamheden is dit mogelijk.

Contact met een SEO specialist?

Wil je graag eventjes sparren met een SEO specialist? Of heb je zomaar wat vragen naar aanleiding van de teksten op deze webpagina? Geen vraag is gek. Wij zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom vind je hieronder onze contactgegevens.

Zelf als SEO specialist aan de slag?

De risico’s van zelf aan je SEO werken

Je kent het wel. Je hoort links en rechts andere ondernemers praten over een kleine wijziging in de website die voor enorme resultaten heeft gezorgd. Je gaat je verdiepen in de materie en denkt: “dat regel ik zelf wel eventjes”. Misschien een hele goede instelling. Een instelling die wij vaak terug zien komen bij ondernemers, maar is het verstandig?

Wij zien veel websites voorbij komen met nogal spammy SEO praktijken. De ondernemers in kwestie vertellen ons dat zij veel en hard hebben gewerkt aan hun SEO, maar dat de resultaten bedroevend zijn. In de eerste instantie natuurlijk goed dat ze contact opnemen met een SEO specialist, maar of het goed is wat ze hebben gedaan is maar de vraag.

Met SEO moet je eigenlijk best wel oppakken. Bepaalde activiteiten kunnen het tegenovergestelde effect veroorzaken. Je wilt hogere posities bijvoorbeeld, maar in plaats daarvan zak je enorm. Google straft bepaalde activiteiten af. Blijf je doorgaan met dit soort activiteiten, dan riskeer je een Google penalty. Het vervolg is dat je niet meer zichtbaar bent in de zoekmachine. Al het werk is dan voor niets geweest en het effect is enorm. Om een website namelijk weer ‘gezond’ te maken kost ontzettend veel tijd. Je wilt dus ten aller tijde voorkomen dat je in zo’n situatie beland.

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat. Wil je van een SEO specialist horen of de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd niet schadelijk zijn voor je posities in Google? Dan kan je het beste een gratis SEO scan aanvragen. In zo’n SEO scan leggen wij als SEO specialist jouw website onder een vergrootglas.

Voorkom teleurstelling

Als wij doen wat wij al jaren doen voor andere ondernemers, dan kan jij doen waar je al jaren goed in bent.

De werkwijze van een SEO specialist

We denken graag met je mee aan de hand van de ervaringen uit het verleden. Gebaseerd op de ervaringen uit het verleden hebben wij de meest optimale werkwijze opgesteld. Het gehele SEO traject valt of staat met communicatie en optimalisatie.

Strategisch gesprek

We starten graag met een kennismakingsgesprek. Daarin luisteren wij graag naar jouw ambities en vertellen wij wat de mogelijkheden zijn.

We gaan van start

We hebben het plan uitgewerkt en voorgelegd. Je bent enthousiast geworden en kijkt uit naar een duurzame samenwerking. Het werk kan nu beginnen!

Rapportages

Je wilt als ondernemer wel op de hoogte gehouden worden wat wij doen als SEO specialist voor jouw onderneming. Bij ons blijf je op de hoogte.

Lekker doorknallen

Eenmaal begonnen, gaan we ook verder. We bouwen door op het focus en sturen bij als iets minder blijkt te werken. We zoeken naar de succesbalans.

SEO scan een SEO specialisten

Naast een kennismakingsgesprek bieden wij ook een gratis SEO scan aan. We willen je graag meenemen in de data van of achter jouw website. We vertellen je alles in begrijpbare taal, zonder verrassingen. Duidelijkheid, daar houden wij van.

Nu een SEO specialist

Waarom zou je nu starten met SEO?

SEO is duurzaam bouwen aan de toekomst. Het is een lange termijn visie hebben en consequent doorbouwen aan de juiste resultaten. Daarom is wachten niet verstandig. In de ene markt heb je binnen een paar weken een toppositie in Google, in de andere branche duurt het weken, soms maanden voordat je iets gaat merken. Dit laatste is natuurlijk niet waar je op zit te wachten. Daarom kiezen wij binnen SEO voor korte en lange termijn doelen. Dus voor zoekwoorden met weinig en veel concurrentie. Je wilt namelijk wel zien dat SEO werkt. En dat weten wij als geen ander.

Wat zou er gebeuren als jij op een bepaald zoekwoord op nummer 1, 2 of 3 staat? Zou het jouw bedrijf drastisch veranderen of vergroten? Meestal wel, doordat je meer klanten aantrekt. De vraag is dus op welke zoekwoorden wil jij gevonden worden of welke zoekwoorden gaan het meeste effect hebben op jouw bedrijf? Laat het ons weten en wij diepen de diepte in. Einddoel: Jouw website bovenaan in Google op relevante zoekwoorden. Bespreek je wensen met onze SEO specialisten en wacht vooral niet te lang met het SEO traject. De concurrentie is waarschijnlijk al begonnen met optimalisatieproces.

Google Ads optimalisatie

Start het bouwproces

Wil je bouwen aan of doorgroeien met jouw bedrijf? Bespreek je wensen en ambities met een SEO specialist.

Hoe werkt een SEO specialist?

Wil je starten met SEO en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waarbij je de SEO wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met je opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEO specialist willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

3. Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

4. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

5. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. Het SEO traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

6. Tijdens het traject

Als je een SEO traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over SEO

Hieronder vind je enkele vragen die wij regelmatig voorbij horen komen. Mocht jouw vraag er nog niet bij staan, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. De letters SEO staan voor Search Engine Optimalization. Met SEO zorg je ervoor dat jouw website of webshop beter vindbaar wordt gemaakt in een zoekmachine. Je wilt dat jouw website zo hoog mogelijk terecht komt. Met SEO kan je nieuwe klanten bereiken en vergroot je je naamsbekendheid.

Waarom zou je SEO uitbesteden aan een SEO specialist?

Het foutief uitvoeren van SEO kan veel nadelige gevolgen hebben voor jouw website. Je kan er zelfs van gaan dalen in plaats van stijgen in de zoekmachine. Het foutief uitvoeren kan zelfs op de lange termijn nog nadelige gevolgen hebben. Daarom is het erg belangrijk dat het volgens de juiste manier gebeurt. Een SEO specialist kan jouw hierbij ondersteunen. Zij weten namelijk precies wat je wel en niet moet doen. Ze kunnen een SEO strategie maken die ervoor zorgt dat jouw SEO optimaal gaat lopen. Zonder zo’n strategie kan het lastig zijn om plekken in de zoekmachine te stijgen. Een SEO specialist kan dit volledig voor jou uit handen nemen, zowel de strategie als het uitvoeren ervan. Zo kan jij je focussen op jouw onderneming en hoef jij je niet druk te maken over foutieve SEO.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden onder de bovenste advertenties en boven de onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de ‘Adv’ tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een hogere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is afhankelijk van het zoekwoord, jouw markt en jouw website. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij de advertenties aan de boven- en onderkant is dat anders.

Op zoek naar een SEO specialist?

Op zoek naar een SEO specialist, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? Met andere woorden, je wilt beter gevonden door potentiële klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Dus ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

Hoeveel kost het uitbesteden van SEO aan een SEO specialist?

De kosten voor SEO zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hoe gemakkelijk je kan stijgen in de zoekmachine is afhankelijk van de concurrentie, jouw eigen website, de leeftijd van je website en het zoekwoord. Al deze factoren hebben invloed op het aantal uur dat er in jouw SEO gaat zitten en dus ook op de kosten.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.